- 30 Nisan 2016
- 996
- 1.932
- 113
İnanin yalnız değilsiniz sizinle aynı durumdayız şimdilik artık kurtardık gibi çünkü kaynim evlendi babalari yok analarida kaynimin her borcu için para isterdi hepsi de keyfi sağlık ekmek parası değil verdirmedim ama bana sorun nasıl yıprandım bikeresinde eşimin patronuna kadar gittim konuştum eşimle arkadaşlar esi de benim arkadaşım üç senelik evliliyim doğru dürüst üstüme başıma almam bi bayram pantolon aldiysam diğerinde kazak alirdim bu sefer herşeyi aldirdim çünkü ben kendimden çocuğumdan kisarken esim ailesi istedimi aslan kesiliyordu bana karsi en az iki hafta evde kavga gurultu oluyordu ama biz aç kaldığımız zaman gercek manada ekmek alçak para yoktu bilmelerine rağmen bi tl vermediler biz zaten onlardan istemeyiz ama esim onlar ne zaman istese benle kavga etti düğünden kalan altınları bozdurup bankada kendi adıma kasa acmistim ordan ver diye tutturmustu geri gelmicegini bildiğim için vermedim patrondan alirim her ay maaşımdan keser dedi gittim yüzümü kizartip adamla konuştum o bile dedi ki üzücü ama doğru ailesi onu kullaniyo vermem dedi vermedi de sagolsun ne bilim gidin kendinize çocuğunuza alışveriş yapin ekstra harcicak parası kalmasın bi kaç kere ailesine yok dedi mi vezgercerler belki ki bizimkiler üç sene oldu hala vazgecemediler en sonunda kredi kartından para çektirip aldılar biz zorluk çekiyoruz daha yeni maaş aldı elimizde bi lira yok ama şimdi artık daha vermem diyo bakalim yaşayıp gorecez bide para cektirdikten bi hafta sonra kv kendine yeni telefon almis paramız yok diyen kadin pahalida bişey ucuz da değil yani onlar eşimin bana harcamasını istemiyo anlayabiliyorum sizinkilerde oyle muhtemelen