Sansiro´dan aliyorum
odunsu-misk karisimi ilk basta agir oluyor zamanla hafifliyor... her kokladigimda icim isiniyor :))
Düğünümde kullanacağım bir parfüm almaya karar verdim ve bana sarılanların nekadar güzel olduğunu düşünmesini özel bir ece için değecek bir parfüm aradım buldum Boynerden.La Vie Est BelleNe zaman birazcık sıksam düğün gecem gelir aklıma mükemmel bir parfüm.
düğün için fazla ağır değil mi sanki
Eşim çok beğendi ben de çok memnun kaldım ve düşündüğüm gibi herkes parfümümün kokusunu alınca ismini sordu bence çok kaliteli ve güzel bir parfüm.
Evet aynen bende nereye gitsem la vie est belle nin kokusunu aliyorumdışarda herkes la vie est belle ve hypnotic poison kokuyorsırf bu yüzden la vie est belleden sıkıldım
aynen öyleEvet aynen bende nereye gitsem la vie est belle nin kokusunu aliyorumbuda efsanelesicek turk kadininin milli kokularindan olucak gibi
HahahahaEvet aynen bende nereye gitsem la vie est belle nin kokusunu aliyorumbuda efsanelesicek turk kadininin milli kokularindan olucak gibi
Hahahahaaynen Nurayim yaaa. .
1. Chanel chance
2.la vie est Belle
Üçüncü sırayı hangi parfüm alabilir düşünmem lazım
+1euphoria
HeheheHahahahaaynen Nurayim yaaa. .
1. Chanel chance
2.la vie est Belle
Üçüncü sırayı hangi parfüm alabilir düşünmem lazım
hehehe+1
Bugün resmen bi bayan la vie est belle ile duş almış. Yürüdüğü yerde kalıyodu kokusu ben bile rahatsız oldum artık düşününo nasıl rahat ediyor merak ettim. Aynı şekilde euphoriayı da 2 kişide duydum bugün..
Aynen oda var onuda nerdeyse sokaktaki 5 kadının 2sinde alıyorum. Hatta o 1.sırada bile olabilirhypnotic poison un da listede olması gerek ama unutmayın
Aaayy doğru vallahii hypnotic poison u unutmamalıyızhypnotic poison un da listede olması gerek ama unutmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?