Size" İŞTE BU! Aradığım tam da buydu" dedirten parfüm oldu mu?

Benim işte bu dediğim kokum Chanel Coco Mademoiselle dir. Kışın kullanıyorum. Birkaç yıldır kullanıyorum sanırım ömür boyu kullansam sıkılmam bu kokudan..

Düğünümde kullanacağım bir parfüm almaya karar verdim ve bana sarılanların nekadar güzel olduğunu düşünmesini özel bir ece için değecek bir parfüm aradım buldum Boynerden.La Vie Est Belle Ne zaman birazcık sıksam düğün gecem gelir aklıma mükemmel bir parfüm.

düğün için fazla ağır değil mi sanki

Eşim çok beğendi ben de çok memnun kaldım ve düşündüğüm gibi herkes parfümümün kokusunu alınca ismini sordu bence çok kaliteli ve güzel bir parfüm.

güzel olmaya güzel tabi
beyaz tende daha guzel hatta ben sanırsam esmer oldugumdan agır kaçtı bana biraz

dışarda herkes la vie est belle ve hypnotic poison kokuyor sırf bu yüzden la vie est belleden sıkıldım

Hahahaha aynen Nurayim yaaa. .
1. Chanel chance
2.la vie est Belle
Üçüncü sırayı hangi parfüm alabilir düşünmem lazım
Hehehe
Her koku milli koku olamıyor fıstığım valla 3. sırayı bende merak ediyorum Rosanera 'ım kuzum euphoria demiş ammaaa bu kokuda unutuldu bence pek duyamıyorum fazla

Son düzenleme:
hehehe bende otobüste denk gelmiştim la vie est belle ile duş yapan bi kadına içim bayıldı kusucak gibi oldum zor attım kendimi otobüsten euphoriayıda bu aralar pek duymuyuyorum ben ama demekki hala unutulmamış 3. sıra ozaman euphoria oluyo öylemii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…