• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size" İŞTE BU! Aradığım tam da buydu" dedirten parfüm oldu mu?

Thierry Mugler - Alien :KK36:

Angel gibi bir parfümün yaratıcısından çıkmış bir koku. Çooook kalıcı ve çooook güzel. Kaç şişe bitirdim ben de bilmiyorum

Organza..benzerini arıyorum bulamıyorum..organza piyasadan kalkarsa bulamazsam naparım ben
Bir de chloe

2002-2010 arası Lancome - Miracle edp
2010-2015 arası Dior - J'adore edp
2015 Şubat'tan itibaren Chanel - Chance Eau Tendre edt

Aralarda kullanıp beğendiğim ama devam edecek kadar da tutulmadıklarım:
Cacharel - Noa
Marc Jacobs - Daisy Eau so Fresh
Burberry - Weekend

Alırken beğendiğim ama 2-3 kullanımdan sonra böööğğkk diyerek başkalarına verdiğim:
Burberry-Brit
Estee Lauder - 5th Avenue

Dolce gabbana rose the one tam da aradığım parfüm buydu
xenforo-smilies-kk36.gif

yine rose the one , daha iyisini bulamıyorum geri dönüş yapıcam mecbur
benzerini buldum ama ' my burberry'

nuray sen edp mü mü kullanıyorsun? eau fresh ve eau tendre de var ya hani
Evet canim edp klasik chance kullaniyorum.. Ama eau tendre olaninada bayiliyorum cok guzel cok hafif bi koku :)) chance kadar slaji yuksek degil yayilmiyo etrafa ama o hafif kremsi temiz kokusu beni benden aliyo ❤️

gucci-by-gucci-edp-bayan-parfum-1.jpg

Gucci by Gucci - Gucci vazgecemedigim insanin icini isitan odunsu- misk kokusu karisimi gibi sonbahar ve kis icin mükemmel bir koku... ben acik parfümünü aliyorum, arkadasim cok begendi ona da aldim

2994_331aee5420ede6273bbd3cc4fe1f527b.jpg

digeri ´dolce gabbana- l'imperatrice 3´ meyve kokulu harika bir yaz kokusu...bitince tekrar alacaklarimdan

Gucci by Gucci - Gucci vazgecemedigim insanin icini isitan odunsu- misk kokusu karisimi gibi sonbahar ve kis icin mükemmel bir koku... ben acik parfümünü aliyorum, arkadasim cok begendi ona da aldim

digeri ´dolce gabbana- l'imperatrice 3´ meyve kokulu harika bir yaz kokusu...bitince tekrar alacaklarimdan

Açığını d&pden mi alıyorsun guccinin?

bunu da merak edıyorum hala neye benzıyor desem ornek ?

Back