• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size" İŞTE BU! Aradığım tam da buydu" dedirten parfüm oldu mu?

Mrb kızlar bu sene yeni çıkmış olan Valentino'nun Valentina' sına hayran kaldım yeni aldım uzun yıllarda kullanırım gibi geliyor kolay kolay koku beğenmeyen eşim bile o kadar parayı iyi bişeye vermişsin iyi bari dedi:9: hem kokusu hemde şişesi çok şık...chanel coco mademoiselle onuda yeni almıştım orjinal ve EDP olmasına rağmen kokusu bende hiç kalmadı bi de gittim 100 ml lik aldım:19: :19:

kış
chanel mademoizelle
chanel coco
chanel no 19 poudra
tom ford black orchid
dior addict
yaz
armani code
narciso rodriguez (siyah şişe)
elie saab
cartier baiser vole bunlar favorilerim :12:

kelly caleche EDT since 2009 :)
onun dışında van cleef & arpels oriens, armani she, burberry body en sevdiğim kokular

kellyciğimle tanışmam sevilden versace bright crystali aldığım zaman oradaki kızın bana iki üç tane kelly caleche, vc&a feerie vermesiyle oldu. ikisi arasında kalmıştım bir bileğime kelly diğerine feerie sıkıyordum. önce kellyi beğendim sonra feerieyi alırım dedim çünkü çok değişik gelmişti; ama kelly daha benlik bir koku oldu. daha yumuşak, pudralı, hafif tatlı, huzurlu :) feerie daha değişik, farklı, "green" diye tabir edilen kokulardan gibi geldi. bana bu şekilde "fresh" tarz ferah kokular yakışmıyor.

cok agir olmamak sartiyla her parfümü severim.hatta parfüm hastasiyim diyebilirim.cok cesitli parfüm kullanirim ama 2004 ten beri vazgecemedigim bi parfümüm var. armani acqua di gio.ilk defa sevdicegim almisti hediye.o zamandan beri severek kullaniriz ben bayanini esim erkegini:-)

Chloe- Love ve Chloe-Signature kullanıyorum. Özellikle signature her kuruşunu hak eden bir parfüm...

Ricci Ricci :KK22: Kokladigim ve begendigim, kullandigim bircok parfum oldu, ama hicbiri Ricci Ricci kadar imzalasmadi ustumde.

Armani Si hariiiiikaa simdi bunu kulaniyorum ve bittmek uzere 30ml 50euro vermistim :

Lancome la vie est belle cok iyiydi diesel in kadıni da ayni sekilde superdi

Kızlar merhaba bende bu koku tam bana uygun diyebileceğim bir koku arıyorum ama şimdilik yok sizin kullandıklarınızın içeriği nasıl?

Back