Size" İŞTE BU! Aradığım tam da buydu" dedirten parfüm oldu mu?

c_sezer

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
6 Ocak 2009
42
0
86
İzmir
Arkadaşlar,
Yıllardır çılgın gibi parfüm arayışındayım. Aslında değişik parfümler kullanmayı da seviyorum ama bana İŞTE BU!! dedirten pek bir parfüm olmadı. Bu duyguyu yaşayan arkadaşların görüşlerini merak ediyorum ve tabi ki hangi parfüm için İŞTE BU!! dediklerini..ve tabi ki nedenlerini..

Son düzenleme:
ne yazık ki ben de hala arayışlardayım.o istediğim kış için vanilya kokusunu,yaz için ferah anason kokusunu,ilkbaharda mis gibi hafif çiçek kokusunu hep arıyorum hep arıyorum.ama çiçek kokusunu buldum gibi bişey oldu geçenlerde hem de uygun fiyatlı caldionun beyaz kaplı olanı alacak gibiyim ya bakalım...

yorumun için teşekkür ederim canım..
haklısın aslında belki bugün buldum dese kadın milleti yarın vazgeçebilir ben de bu yüzden açtım bu topiği acaba gerçekten bu hissi yaşayan var mı diye..
ama sana naçizane bir iki tavsiye verebilirim bana vanilya kokusunu anımsatan bir kokudur dior midnight poison ama baharatlıdır oldukça aklında olsun..

2005ten beri Cacharel Noa kullanıyorum ve vazgeçemiyorum.

aslında işte bu dediğim parfümler oluyor ama pek çoğu dönemlik olup gelip geçiyor. mesela iki yıl önce euphoria'ya bayılmıştım ama şimdi arada sırada kullanıyorum. tenime çok yakışıyor ama ben sıkılıyorum. ancak yıllardır vazgeçemediğim, ilk kokladığımda "işte bu" dediğim ve yerine başka bir parfüm koymaya çalıştıysam da yine döndüğüm üç parfümüm var;

thierry mugler - angel,
burbbery- burberry classic,
cacharel - noa,

ama bu aralar hypnotic poison'ın yeni bir versiyonu çıkmış eau sensuelle yazıyor üzerinde ve şişesi daha şeffaf olanı. o da tam aradığım hypnotic poison yorumu olmuş, anasonsuz ve vanilyalı

Hmmm merak ettim bir koklayayım. D&p de var mıdır? O eau sensuelle ?

hypnotic poison eau sensuelle aldım ben beğendim :)
vazgeçemeyeceğim diğer kokulardan bazıları one million lady, givenchy hot couture, chanel coco mademoiselle

Uzun zamandir Versace Bright Crystal kullaniyorum ve cokta begeniliyor.
Bu aralar Chanel Mademoiselle de cok hosuma gidiyor, bunlari bir dene derim.

hypnotic poison eau sensuelle aldım ben beğendim :)
vazgeçemeyeceğim diğer kokulardan bazıları one million lady, givenchy hot couture, chanel coco mademoiselle

dream lover
ben de denedim yeni versiyonu gerçekten başarılı hatta yazın ağır olarak görülen clasic h.poisona göre oldukça hafif. Ama sanki bana biraz daha az kalıcı geldi seini düşüncen nedir
:26:

buna ben de cevap vereyim canım. kalıcılığı hypnotic poison'a göre biraz daha az olsa da başarılı bence. mesela ben sabah kazağıma sıkmıştım ertesi gün hala kokusunu alıyordum. ama nefes darlığın falan varsa tıkayabilir.

yok öyle bir problem yok çok şükür canım zaten normalini bile rahat rahat kullanabiliyorum ben. benim tereddütün sadece kalıcı olmadığı hususnda idi ama sende kalıcılık konusunda başarılı diyorsun sorun yok ozaman çünkü gerçekten çok başarılı bir versiyon olmuş

eee arkadaşlar başka yok mu şöyle
işte benim parfümüm!!! diyecek istikrarlı arkadaşlar

Tous In Heaven Woman SÜPER BİR KOKU İŞTE BENİM KOKUM DEDİM İLKA SIKTIĞIM AN:)DENEMENİZİ TAVSİYE EDERİM

Ben de yıllardır Lancome - Poeme kullanıyorum. Ama orjinal değil doldurtma. Orjinaldeki kokusunu sevmiyorum. Doldurtması daha güzel kokuyor. Herkes de çok güzel koktuğumu söyler.

Guerlain L'instant magic kullanana kadar hep arayıştaydım. Tam tenime oturtamadım, bir gün beğendim bir gün ağır geldi hep.. Ama l'instant magicten sonra başka parfüm kullanabileceğimi sanmıyorum

Guerlain L'instant magic kullanana kadar hep arayıştaydım. Tam tenime oturtamadım, bir gün beğendim bir gün ağır geldi hep.. Ama l'instant magicten sonra başka parfüm kullanabileceğimi sanmıyorum

bu parfüm pudralı bi koku mu? biraz tarif edebilir misin?

Evet canım pudralı gibi sıcak bir koku. Yaz kış kullanılabilen, hem masum hem çekici ender kokulardan bana göre. Ağır değil ve kalıcılığı çok iyi. Kokuyu tarif edemiyorum, gün içinde tenle çok güzel bütünleştiğini ve arkadaşlarımın gelip gelip kokladıklarını söyleyebilirim sadece:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…