• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hangi lakabı takarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kır_Güzeli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Benimde boyum kısa ve yaşımdan küçük gösterdiğim için genelde cimcime derler okulda da fazla yerimde duramadığım için atom karınca derlerdi :roflol: birde candy di okulda lakabım ama arkadaşlar genel olarak elifim derler bana:1hug:

roşum kocamın taktığı lakap bide reyuş derler çevremdekiler...

prenses amcam ve bi kaç yakın arkadaşım böyle derdi bide amcam bazen eşek gözlüm diyor(hakaret etmek için diil yanlış anlamayın=))

:1no2:eskiden yani zayıfken barbi derlerdi.ama şimdi oldum hormonlu barbi senağlama

Sınıfa ilk girdiğim gün elimde kremini vardı 1 tanede değil
2 tanee aç gözlü gibi..:bbo:
Arkadaşlarda hergün mutlaka yediğim için kremini diyorlardıı..
aşkımda yeşiliim diyorr:lepi:

balyoz dil derler
evdeki ler :Saruboceq:
çok açık sözlü olduğum için sırnaşık şey

tek lakabım lisede takılandı.. arkadaşlar golcü derlerdi. son dakika golü attığım için. mesela bir yere gidilecek, gelirim deyip son dakika gelmiyorum dediğim için yada benzeri şeyler... ama şimdi ööle değilim....:))

babam keçi der..inatçı ve kaprisliyim birazda:)bi kere piknikde masayı beğenmemiştm kokuyodu oda gitti 200 m den masa taşıdı ah cnm babacım bee..şimdi düşününce kimse ana -baba gibi olmuo..ama ben ona çekmişim nAbiim annem kızınca babası kılıklı der..

arkadaşlarım selocan derler ama onlar bu lakabı taktıklarında malum şebekenin selocanları yoktu çakma selocan değilim yani:hooray:

banada kaynana der arkadaşlarım:oklava::teytey:,çünkü karşımdakinin duymak istediklerini değil doğruyu söylerim.bu onlara batar ama yinede fikrimi almadan edemzlerrr..:roflol:.he he he.yaşasın kötülükk:jeyyar::jeyyar::jeyyar:

bırzamnlar saclarmı sarıya boyatmıştım eşim ozan sarı kanaryam dıyodu, ama şuan saclarımı sıyaha boyattım herhalde şimdide kargamı dıycek aceb beaa:))))))

eskiden lakabım dikendi. diken denilince bakıyordum bile. değişti sürekli cadı, çatlak gibi. hatta bir arkadaşım vardı, çatlak lafını çok kullanırdı ama bana diyordu ki çatlak lafının dolu dolu uyduğu tek insan sensin.

Lakabım her zaman SheLozof...Hatta yıllıklarımda arkadaşlardan hocalara kadar herkes ortak lakapta buluşmuştur;*
(felsefe derslerinde hocalarla başladığım tartışmalar ve yorumlarla bu lakap daha da koyulaşmıştır zaten ders kaynasın diye dünden hazır cemaat hemen topu bana atarlardı sağolsun arkadaşlar..
Bir de tezahuratlar falan gırlaa..Sormayın gitsin...Güzeldi ama ya..
not:bir de kokoş derlerdi dersteyken -sınav halinde bile- gömleğimin cebinden el kremimi parlatıcımı çıkarır sürerdim jilet gibi olucaz yaaa illaahaa......Hocalarımda derdi kolay gelsin küçük hanım;O)))))))))))))))))))))) yakalanırdım zaman zaman...Ne günlerdi yaa özledim vala ..

iş yerinde gonzalez diyolar çok koşturuyom diye eskiden bi çizgi film warmış farenin biri çok hızlı koşuyomuş bana da öyle söylüyolar :D arkadaş ortamında fln cadı yada süslü derler annem nazlı der biraz naz yaparım anneme:D

Back