• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hangi lakabı takarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kır_Güzeli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
şımarık, obur, geveze, sırnaşık, cadı gibi lakaplarım var sanırım çekilmez biriyim hehehe:))

o anda ağıza nasıl gelirse öle sölerler ama "serseri, pessimist, psiko, yasmin" en çok kullanılanlar=)

annem dallas dizisinde bi lusi mi ne varmıs tombis hep lusim der cevrem süslüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüüü der

bi dünya var hangini sayem canııııııımjeyyar
- ablam gudik der küçüklükten kaldı onun civcivini öldürmüştüm:1no2: ama yanlışlıkla civcivin ismi gudik ti ondan bana gudik derkafamçokkarıştı
- abim ve dayımlar erdal inönü der :roflol: nedendir hiç bilmiyorum :roflol: adım eda nerden benzetiyolarsa artık :oklava:
-orta okulda çıtır derlerdi :icecream:
-lisede şirine
-şimdilerde nişanlım pek bişi demiyo yani keçi diyoooo baya bi inatım:roflol: adamın iflağı kesildi:roflol:
-annem bişi takmaz zayıflayınca zombi der gel zombi git zombi :roflol:

reyocan derler xD Karanlık Leydi falanda derler xD

okuldayken hep nazlı bebek yada jelibon derlerdii
şimdi eşim minik kuşum dio bıraz kılo aldımda.......
espri amaçlı yaniii:))

babam maymunum derdi çok küçükken, sonra ben orangutan resmi görüp anneme adını sorduğumda maymun cevabını aldım ve babama küstüm... :)
çok zayıfken pinokyo derlerdi.
üniversite sınavına birlikte çalıştığımız 2 arkadaşla birbirimize lakap takmıştık, en uzun olan çızıktırık, şişman olan sıfırdı, bana da aslında uzunca olmama rağmen herşeyi (bu isim takma işini de) hep ben başlattığım için nokta demişlerdi.

esim hep (lili)der eltim (linchen) kayinbiraderim (oyali) der her telden ayri ses cikiyo bizde.......

hahahahaha ay cok hosuma gitti bu konu
bana görümcem tosunum der aynen oglumda hele alisveris merkezinde avazi ciktigi kadar bagirir tosunum diye.daha sonra bögürtlen demeye basladi arabamdan dolayi mercedes smart.sonra makyajyapip giyinip kusaninca ya afrodit

ay yazsam mi ki:utangac:
zayif oldugum için kuçükken abim bana kemik torbasi veya iskelet derdi, uyuz oluyordum ona :oklava::oklava:
simdide ara sira çam agaci der, ne kadar bir gicik abim var anlatamamsırnaşık şey

esim bebegim der:asigim:

eso,esss,süslü,cagla derler cagla sıkele benzetirler :)

Lisede safinaz derlerdi.:roflol:
Eşim yavruş,bebiş der arada beni sinir etmeye totoş derdi taa kii anlamını araştırıncaya kadar :roflol:o tombişim anlamında söylemek isterdi ama anlamı bambaşka çıktı:roflol:
bir tane kız arkadaşım çilli derdi :mymeka: sonra freckled oldu bu berbat lakap:bbo:
Annem minik kelebeğim der arada nerem minikse artık:roflol:

bana hep ZUZU derler hatta okadar alısmısım ki ismimle cagırıldıgımda bakmadıgım bile oluyo

Back