• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hangi lakabı takarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kır_Güzeli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Ooo bir cok degisik lakabim vardi.Iste bir kaci;
Annemler ve kardeslerim tombis (balik etinde oldugum icin...hala kurtulamadim:((
amcam guzel yigenim ( he he he dogru söze nedenir) derdi esimde kadinim derdi.

Anneannemin yaninda büyüdüm ben 5 yasina kadar sonra ailem beni ve ablami almanyaya aldi, o arada benim adim prensesti herkez bana öyle dermis, pamuk prenses yani...:emir_bebek:

Yaw bir keresinde 18 lik kiz olmusum sokagin ortasinda anneannem bana prensessss diye seslenice gercektende tuhaf olmustum yaniii:roflol:

..............chip :) ........................

genelde keçi derler inatçı olduğumdan:mymeka: sevgilim aşkım canım der ama arada uyusum tosunum ya da fidanım dernaniknanik ( çünkü ben bu tosunum lafına sinir oluroum arada fidan oluoruskaydirigubbakcemile3 ) babamda haminina der:1hug:

banada pörtlek derlerdi lisedeyken ama coguda bunu söyledikten sonra gözlerin çok güzel aslında kıskandıgım için öyle diorum derdi.naniknanik axess kızı derler özgü namal a benzediğim için..askımdaaa nefesim der bana :1hug:

küçüklükten beri barbie derler ve halada bazıları barbie diyo
lise yıllarımdada gölge diyenler vardı :D

Lisede Kahine derlerdi arkadaslar bana bu burclar vs cok ılgılendıgım ıcın bider arkadaslar sorarlardı bilirdim tahmın lerım kuvvetlıydı. Bide ansiklopedi denirdi hem lisede hemde universitede ne sorsalar bılgı verırdım cok seviyordum arastırmayı okumayı. Ama sımdı eskısı gıbı degil yaslanıyormuyum ne :)

meLekem diyen arkadaşLarım varr..
çok güLen biri oLduğum için ve bazen kahkahamsı oLduğu için Kahkah diyenLer oLmuştu..
çok yakın bi arkadaşım iyiLik perisi çıtırım diyoo :nazar:
sevgiLim zaten büssrü diyo Onu yazmıom biLe :asigim:
değişikk diyenLerde varr

kelebeğim der eşim arkadaşlarımda casper der çok beyaz tenlı ve ıyılık sever oldugum ıçın

banada AFRO der arkadaslarım banu alkan havası warmıs bende

kokoş yada süslü diyorlardı arkadaşlarım bana.
Aslında fazla makyaj yapamayan biriyim ama sürekli elimde aynam vardır hep kendime bakarım aynada:)Birde sürekli saçlarımla ilgilenirim.Bu yüzden böyle derlerdi.:)

eşim evin genel ve mali işleriyle ilgilendiğim için KOMUTAN der kaydirigubbakcemile3

Back
X