• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hangi lakabı takarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kır_Güzeli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
küçükken babam akkızım derdi beyaz tenli olduğum için heralde...halalarım ise çitlembik kızım derlerdi....eşimle ilk tanıştığımız zamanlar saçlarımı tepede atkuyruğu yapardım o da bana takılırdı tepeli tavuk diye çünkü tepesi kabarık tüyden oluşan bi tavuk cinsi hakketen varmış sonradan öğrendim :roflol: şimdilerde ise cibili tavuk diyor üç tane çocuğum ve bir tane köpeğim olunca haliyle cibili tavuklara benzetiyomuş....:roflol: canım benim o yaa :asigim:

Kuzucuk diyo arkadaşlarım kaydirigubbakcemile4

Lisedeyken ne kadar çok lakabım vardı benim herkes bişey derdi
Zeytin...
Tekerlek... (gözlerim çekik ama arkadaş tekerleğe benzetiyormuş:uhm:laelaelaelaelaekaydirigubbakcemile3)
Papatya...
Yakamoz...
.
.
.
.
.

sevgilim prensesim der bide limonatam der :)okulda da duru derlerdi neden bilmem::)

nurdik derler.. sevgilimde papatyam der..

ailem bambam diyor :roflol::roflol::roflol:

Saçlarım turuncu olduğu için ortaokul ve lisede herkes havuç dedi,üstelik daha ortada çocuklar duymasın dizisi flan da yoktu,şimdi arkadaşlarımdan bazıları selena diyo saçlarım çok uzun ve sarı diye,eski erkek arkadaşım bal gözlü derdi ela gözlüyüm die,hiç ev işi yapmadığım ve sinirlenince karşımdakini hemen kaptığım ayrıca evin en küçüğü olduğum için annem süs biberi der,hem küçük hem çok acı hem de süs olduğu için :)))

aile icinde cucu,prenses...lisedeyken kitap kurdu,reboundcu...simdilerde kokos,cok bilmis,dominant:)tabii bu son dediklerim esim tarafindan deniliyor...ama hala hala herkes cucu diyoo adim cucu kaldi :)

Arkadaşlar apt sakinleri bile şeker der bana =)

babam kara mercimek der :)
cadı da derler bazen

arkadaşlarım en çok çizmeli kedi derler aynı onun gibi masum masum bakıyomuşum herkez ona benzetir bazılarıda lolita,papatya diolar

bide nedense evimize gelen misafirler annemin arkadaşları hep çekirdeksiz üzüm diolar

Annem koca kız olmama rağmen bana minikkuş kaydirigubbakcemile3,babam duygucan yerimseniben arkadaşlarımda sertabcan ya da küçük sertabderler(Zamanında okul konserlerinde sertab şarkıları söylerdim :utangac: )

yumoşşş derlerr hepsi sağolsunn:ecrin_bebek: karsıdaki markete gelen toptancı bile gecen gün yumoş nbr die seslendi dondum kaldımmm:1shok::utangac:sultanda diolarr türkan soraya bensiorum siyah saclaa öle işteehihoyyyt

çocukluğumdan beri ailem ,akrabalarımız ,arkadaşlarım fındık derler bana.adım da funda.

annem boncuğum(gözleri mavi olana denir genelde ama aksine benim koyu renktir,siyaha yakın..annemin boncuğum demesinin sebebi,yaptığım kedi taklitidir o yüzden adım boncuk kaldı) ve beter böceğim der..gamyoncuiremsu
babamda politikacı der
:jeyyar:

dikk kafalı,çok bilmiş,meltoş,eşimde nuruaynım,kara gözlüm der sonra annem gül topum der abartmak gibi olmasın eniştemde :) çanakkalenin en güzel kızı der ama artık kadını hehe :)

kıskananlar sarı çiyan :S (çatlasınlar) ,, sevenler ooo barbimiz gelmişşş :)) ,,

çocukluğumdan beri ailem ,akrabalarımız ,arkadaşlarım fındık derler bana.adım da funda.

adaşımm bana da fındık derler bide okuldaykenn casper dıolardı tenım acık ondann
şimdi de sevgilim onu yanlış anlayınca falan hep yarım akıl dıo banayerimsenibenyerimseniben

Back