• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Size hangi lakabı takarlar

• Konu Sahibi Konu Sahibi Kır_Güzeli
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
ablam emotion der, babam karakızım der, annem karabiberim der,arkadaşlarım emoş der,
eşim deee bebişkom ve meleğim der....

kocam mızmız lakabını takmıştı bana biraz öyleyim sanırım ilk nişanlandıgımızdada etraftakiler ay ne kadar efendi çocuk maşallah falan dediler bende kocama efendi lakabını taktım daha bi sürü varda buraya sıgmaz şimdik:icecream:

hahahah hangisini yazsam oglum aile efradim tosun tosunum derler okadarki oglum 14 yasinda ve anne demez .bir ara bögürtlen giyinip kusandigim zaman afrodit ama esmerim bu arada.

ben kendimi bildim bileli saraylı derler...babannem anneannem halalarım.ne halde olursam olayım kendime bakarım ve hep başım diktir.sanırım o yüzden.babamla annem asil kızım derler.oğlum dünya güzeli der.arkadaşlarım kokoş derler.bi sürü lakabım var ama en çok kullanılan saraylı....

arkadaslarım uyusuk derlerdı bı ara..:kızgın:

baska bir arkadasım külkedisi derdi..:smiley-cool:

eşim lakap takmamıstı..şimdi aradım bbana lakap taksana dedim.. böcük dedi..:1shok: ne böcügü dedim.. uğurböcüğüm dedi..:asigim:

gerci hala kırgınm ona ya neyse:1closedeyes:

allahım ne hayal gücü var tebrik ederim bazı arkadaşları
:roflol:
benim öle lakabım yok

rahmetli dedem mayakaydirigubbakcemile3,babam anasengözlerimebaksanab ,eşim cadımkaydirigubbakcemile4 ve tatlım kıymetlim der
kızlarım benim annem bir melek diyor dizideki anne gibi her an gözüm üstlerindeymiş:roflol:

beni tanıyan herkes inat der bana:dilcikar::1closedeyes:

annem annecgım kuzum derdi
babam dunya guzlim der
abii (avukat) der haksızlıga hıç gelememde
veee şimdi eşim uyuyan guzelim.köylum guzelim derrr

bana zayıf oldugum için çıtır derler bide izmimden ötürüde emoş :)

annemle ablam genelde " ayy safım benim" derler....pekte sevmem bu lakabı...

aşkım her türlü lakab takar bana ama başkalarının lakab takmasına sinir olurum öyle üzerime oturmuş bi lakabım yok zaten. ama ilk okula gidiyodum 5. sınıftaydım hatta, bütün sınıf barbi derdi

bana da japon güzeli diyorlardı okuldaki arkadaşlar bazılarıda zayıf olduğum için çubuk kraker diyordu

Back
X