size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?

Yakası açık bir crop giymiş, eğilip bir şey alması gerekince de göğüsleriyle ilgili şeyler söylemişler, büyük bilmem ne

Yakası açık bir crop giymiş, eğilip bir şey alması gerekince de göğüsleriyle ilgili şeyler söylemişler, büyük bilmem ne
Ya şu kızlar erkeklere zaman ayırdığı/kafa yorduğu kadar derslere kafa yorsalar nasıl başarılı olurlar, nerelere gelirler..Ama çok da eleştirmeye hakkım yok, ben de genç kızlığımda böyleydim Hormonlar tavan, gençlik başta duman tabii Eklenince bir de kavak yeli .. Ahh ahh şimdiki akıllar o zaman olsaydı, hayat bayram olsaydı Valla peşinde ağladıklarımı bu kafayla mum ederdim

Gerçekten ergenlik feci bir şey, evlerden ırak burada da hanım kızımıza toplanıp bin kişi söyledik, asıl mesele senin göğüslerin hakkında konuşulması, bırak oğlan nasıl bakıyorsa bakıyor konu o değil diye anlamıyor
Bugün de başka konusu var kurtulmak istiyormuş çocuktan bu yüzden de gözlerinin içine içine bakarak küfürler etmiş mesela

Çocuğun bi göz süzmesine bakar

Cinsel muhabbetten sonra dalga boyutuna geçip tek kaldığında bakması. Sizi cinsel anlamda elde etmeye çalışıyor. Yoksa böyle bir durumda pasif kalmazdı.

Konu sahibi aynı konuyu 47384737. kez açıp bizleri darlarken hoşlandığı çocuk(temsili değildir):

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…