• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?

Nasıl bir şaka yaptılar size? Bence beni seviyor mu diye düşünmek yerine size yapılan terbiyesizliğe tepki verin keza beğendiğiniz çocuk da onlardan biri , arkadaşlarıyla beraberken o da dalga geçiyor demişsiniz. Sizin hoşlandığınızı anladığı için dalga geçiyor olabilir
Yakası açık bir crop giymiş, eğilip bir şey alması gerekince de göğüsleriyle ilgili şeyler söylemişler, büyük bilmem ne

Yakası açık bir crop giymiş, eğilip bir şey alması gerekince de göğüsleriyle ilgili şeyler söylemişler, büyük bilmem ne
Ya şu kızlar erkeklere zaman ayırdığı/kafa yorduğu kadar derslere kafa yorsalar nasıl başarılı olurlar, nerelere gelirler..Ama çok da eleştirmeye hakkım yok, ben de genç kızlığımda böyleydim 😆Hormonlar tavan, gençlik başta duman tabii 🙂 Eklenince bir de kavak yeli .. Ahh ahh şimdiki akıllar o zaman olsaydı, hayat bayram olsaydı 🥰 Valla peşinde ağladıklarımı bu kafayla mum ederdim 🤣🤣

Ya şu kızlar erkeklere zaman ayırdığı/kafa yorduğu kadar derslere kafa yorsalar nasıl başarılı olurlar, nerelere gelirler..Ama çok da eleştirmeye hakkım yok, ben de genç kızlığımda böyleydim 😆Hormonlar tavan, gençlik başta duman tabii 🙂 Eklenince bir de kavak yeli .. Ahh ahh şimdiki akıllar o zaman olsaydı, hayat bayram olsaydı 🥰 Valla peşinde ağladıklarımı bu kafayla mum ederdim 🤣🤣
Gerçekten ergenlik feci bir şey, evlerden ırak 😂 burada da hanım kızımıza toplanıp bin kişi söyledik, asıl mesele senin göğüslerin hakkında konuşulması, bırak oğlan nasıl bakıyorsa bakıyor konu o değil diye anlamıyor 😂
Bugün de başka konusu var kurtulmak istiyormuş çocuktan bu yüzden de gözlerinin içine içine bakarak küfürler etmiş mesela 😂

Gerçekten ergenlik feci bir şey, evlerden ırak 😂 burada da hanım kızımıza toplanıp bin kişi söyledik, asıl mesele senin göğüslerin hakkında konuşulması, bırak oğlan nasıl bakıyorsa bakıyor konu o değil diye anlamıyor 😂
Bugün de başka konusu var kurtulmak istiyormuş çocuktan bu yüzden de gözlerinin içine içine bakarak küfürler etmiş mesela 😂
Çocuğun bi göz süzmesine bakar 🤣

Bir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Cinsel muhabbetten sonra dalga boyutuna geçip tek kaldığında bakması. Sizi cinsel anlamda elde etmeye çalışıyor. Yoksa böyle bir durumda pasif kalmazdı.

Konu sahibi aynı konuyu 47384737. kez açıp bizleri darlarken hoşlandığı çocuk(temsili değildir):⬇️⬇️

images.jpeg

Back