- 8 Şubat 2024
- 4.125
- 6.003
- 73
- Konu Sahibi user167272
Bı konu var göğüs ile ilgili aynı uyemisiniz
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet..Bı konu var göğüs ile ilgili aynı uyemisiniz
İyi bişeyler duymak umuduyla ama anlıyorum ki mümkün değilYa siz az önce başka bir nick ile konu açan üye değil misiniz? Niye şimdi cevirip böyle sordunuz soruyu
Tatlım çocuk senden hoşlanıyor , sen de ona pas ver. Belki konuşmaları yanlış algiladin, bize yazdıklarından biz yorumladık belkide sen farklı algiladin. Biraz daha gözlemle ucunda ölüm yokya.İyi bişeyler duymak umuduyla ama anlıyorum ki mümkün değil
Gerçekten çok mutlu oldumm Yemin ederim benden hoşlandığını düşünüyorum öyle davranıyor, bugünkü o ilk defa hiç gözlerini ayırmadan uzun uzun bana bakışı, arada kaçamak bakışları, sürekli benle bi iletişime girme çabası laf atmaTatlım çocuk senden hoşlanıyor , sen de ona pas ver. Belki konuşmaları yanlış algiladin, bize yazdıklarından biz yorumladık belkide sen farklı algiladin. Biraz daha gözlemle ucunda ölüm yokya.
Ahh canım yaa. Kendini kaptırma, kimsenin seni ve duygularını kullanmasına da müsade etme. Gözlemle bir süre daha, hatta ara ara yem at konuş bak hal ve hareketlerine zaten hoslaniyorsa adım atar ap.tl degildirGerçekten çok mutlu oldumm Yemin ederim benden hoşlandığını düşünüyorum öyle davranıyor, bugünkü o ilk defa hiç gözlerini ayırmadan uzun uzun bana bakışı, arada kaçamak bakışları, sürekli benle bi iletişime girme çabası laf atma
Şu an bile seninle dalga geçildiğinin farkında değilsin bak kullanırlar seni dikkat etGerçekten çok mutlu oldumm Yemin ederim benden hoşlandığını düşünüyorum öyle davranıyor, bugünkü o ilk defa hiç gözlerini ayırmadan uzun uzun bana bakışı, arada kaçamak bakışları, sürekli benle bi iletişime girme çabası laf atma
Lütfen konu başlıklarına ?, noktalama işaretleri, yardım, acil, lütfen vb yazmayınız, başlıklar konu içeriği hakkında bilgi vermelidir.Bir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Sizin nasıl arkadaş ortamlarınız var ya erkekler böyle cinsel şakalar mı yapıyor kızlara bi de kimse gıkını çıkarmıyorsizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi