• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?

Üye konu açmış me baktı yada me ile ilgili konuştu bu nedemek diye öyle birşey işte biz terbiyesiz muhabbet dersine bak dedik ama demekki birde farklı sormak istemiş neyse iyi forumlar bütün bunlardan ne anlam çıkarmalıyım böyle şeyler yaşayan varmı konu bu

İyi bişeyler duymak umuduyla ama anlıyorum ki mümkün değil
Tatlım çocuk senden hoşlanıyor , sen de ona pas ver. Belki konuşmaları yanlış algiladin, bize yazdıklarından biz yorumladık belkide sen farklı algiladin. Biraz daha gözlemle ucunda ölüm yokya.

Tatlım çocuk senden hoşlanıyor , sen de ona pas ver. Belki konuşmaları yanlış algiladin, bize yazdıklarından biz yorumladık belkide sen farklı algiladin. Biraz daha gözlemle ucunda ölüm yokya.
Gerçekten çok mutlu oldumm 🥹🥹 Yemin ederim benden hoşlandığını düşünüyorum öyle davranıyor, bugünkü o ilk defa hiç gözlerini ayırmadan uzun uzun bana bakışı, arada kaçamak bakışları, sürekli benle bi iletişime girme çabası laf atma

Gerçekten çok mutlu oldumm 🥹🥹 Yemin ederim benden hoşlandığını düşünüyorum öyle davranıyor, bugünkü o ilk defa hiç gözlerini ayırmadan uzun uzun bana bakışı, arada kaçamak bakışları, sürekli benle bi iletişime girme çabası laf atma
Ahh canım yaa. 🥰 Kendini kaptırma, kimsenin seni ve duygularını kullanmasına da müsade etme. Gözlemle bir süre daha, hatta ara ara yem at konuş bak hal ve hareketlerine zaten hoslaniyorsa adım atar ap.tl degildir

Kıskanan herif göğsün büyük diye konussanlarla bunun muhabbetini yapami yahu konu göğüs ölçüsü çocuğun dikkatini çeken bu ergen grup bunun muhabbetini yapıyor yazmiyayim diyorum başınıza bir iş gelecek benimde kızım var kendimi durduramiyorum illa bir dert arıyorsunuz ya birde olayı bilmeyen üyeler hormon coşkusuna aşk sanıp yaziyor ya neyse kızmayın sonuçta kızım değilsiniz inşallah başınıza birşey gelmez

Seven erkek/kadın sevdiği insanla alay ettirmez. Seviyorsa ve bunu yapıyorsa karaktersizdir, her şeyi yapabilir demek.

Şu an bile seninle dalga geçildiğinin farkında değilsin bak kullanırlar seni dikkat et

Bir erkek sizden hoşlanıyor diyelim. Nolursa olsun sizi kıskanır ve korur mu ? Kıskandığı zaman belli ederse ve muhattap olduğunuz kişiye sizi korumak adına ve kıskandığı için bişeyler yaparsa diyelim ama sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi ama arkadaşları yokken kolunu masaya koyup kafasını koluna dayamış vaziyette size gözlerini ayırmadan bakması ne demek ?
Lütfen konu başlıklarına ?, noktalama işaretleri, yardım, acil, lütfen vb yazmayınız, başlıklar konu içeriği hakkında bilgi vermelidir.

Ayrıca aynı konuyu defalarca açmayın.

sizin hakkınızda cinsel bişey söylendiğinde mesela yakın arkadaşı söyledi diyelim hiç bir şey söylememesi ve arkadaşlarının yanında seninle dalga geçmesi
Sizin nasıl arkadaş ortamlarınız var ya erkekler böyle cinsel şakalar mı yapıyor kızlara bi de kimse gıkını çıkarmıyor

Allah ım ne biçim muhabbetler bunlar korkunç iğrendim resmen

Hala daha hoşlanıyo mu diyosunuz pes. Hoşlanmıyor tabii ki

Back