• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Anket size göre pazar gününün en güzel yanı nedir

pazar gününün en güzel yanı nedir?

• Ankete Katılan
    72

Kahve Delisi

pişşşt noliyiii :))
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2008
975
3
358
Diğer
kızlar pazar gününü en güzel yanı ne :dance:.bence uyku ve kahvaltı :teytey:.gelin- kaynana anketimi oylamadınız bari buna oy verin:utangac:

Pazar gününden nefret ederim:çok üzgünüm:

Yarın işe gitme düşüncesi yetiyo:çok üzgünüm:

Ama cumartesiyi severim:roflol:

Pazar gününden nefret ederim:çok üzgünüm:

Yarın işe gitme düşüncesi yetiyo:çok üzgünüm:

Ama cumartesiyi severim:roflol:

aynı şekilde akşam üzrine kadar pazar gününü severim ama akşamüzeri pazartesi sendromu başlar pazartesileri temizlik günümdür bütün gün uğraşır dururum haftanın en sevdiğim günüyse cumadır

pazar günü benim icin sabah ve ögle saatleri güzel oluyo ama aksama dogru bunalim takiliyorum cünkü pazartesi yine okul günü üff ama en güzel yani esinle gec saatlere kadar yatmak ve bütün gün beraber olmak:-))))

kötü yanlarını sorsan kk. üye listesi gibi kabarık bi liste sunabilirdim...yani e şıkkı hiçbiri... şakkıdı

ben her ne kadar çoğu zaman pazar günleri çalışıyor olsam da, o sıcacık kahvaltılar, pazar kalın gazeteler sokaklar boş bana her zaman huzur veriyor :)pazarı çok seviyorum :)

eşim ve çocuklarımla beraber kahvaltı yağtığımız tek gün..onun için bunun tadını doyasıya çıkarmaya çalışırız....ve kahvaltı sonrasında gazetelerin içinde kaybolmak....

pazar günü benim ve eşim için sadece uyku günüdür insanın 1 gün tatili olunca gözü kahvaltıyıda gezmeyide görmüyor

Back