• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

hepsi benim yüzümden oldu canım çok sıkkın:(

Canım çok geçmiş olsun. Her annenin yaşabileceği duyguları yaşıyorsun fakat bu kadar kendini yıpratma bebekler bu şekilde büyüyor. Birde iyi tarafındna bak bağışıklık sistemi güçleniyor. Çok kötü ise doktora götür. Yada burun spreyleri kullan sadece ateşine dikkat et gerisi çok önemli değil. Atlatır muhakkak. Onlar bizden çok daha güçlüler ve melekler hep onların yanında senin benim koruyamadığımı onlar çok daha iyi koruyor.
Ufaklığı öp benim için tekrar geçmiş olsun

Benim oğlumda çok nanemolla..
Hanım evladı.. :)
yaa etrafıma bakıyorum parklarda felan çocuklar kaprilerle kısakollu ben oğluma pantolon ince mont hırka vs olmadan dışarı çıkaramıyorum bu havalarda..
Öyle çıkarsam kesin o akşam pert..
Midem bulanıyor karnım ağrıyor diyip kusmaya başlıyor hemen yavrucum dondurma bile yemeye korkuyor bende korkuyorum yedirmeye.. garibim öylece bakıyor...

Mesela pazartesi günüydü..
Arakadaşımla dışarıya çıktık çocukları gezdirdik o kızına sıfırkollu elbise giydirdi.. sadece,
Ben oğluma pantolon uzun kollu bady üzerine birde yelek geçirdim...
Yaa ben öyle giydirsem akşama kesin hasta olurdu..

Bizler mi acaba yapıyoruz bunu çocuklarımızı hiç alıştırmıyoruz hep kat kat giydirip sarıp sarmalıyoruz bünyesi zayıf oluyor.. ufacık bi rüzgarda hemen hasta...

üzdüysem kusura bakma canım:çok üzgünüm:

canım ne münasebet latife ettim sadece.

madem suçluyum diyorsun gel koyalım seni darağacına olsun bitsin o zaman yerimseniben

yapma tatlım. git güzel güzel yemeğini ye, bak bebeğinin sana normalden daha çok ihtiyacı var şimdi...cokacimcoook

Mevsimsel geçişlerde gayet normal bu hastalıklar sizin hatanız değil bizde oğlumla koca kış hasta olmadık 3 hafta ara ile 2 kere boğaz enfeksiyonu geçirdik hala öksürüyoruz. Hastaneler sağlık ocakları bu vakalarla kaynıyor çok anne "koca kış burnu akmadı şimdi hasta" diye dert yanıyor sizin ve benim gibi.

Ayrıca Astım bronşit gibi hastalıklardan şüphe etmeyin hemen Allah korusun. Mikroplar önce boğaz a yerleşip enfeksiyon oluştururlar ciğere inmez hemen. Dr a gittiniz mi? boğaz enfeksiyonu geçiriyor olabilir antibiyotik gerekebilir geçmiş olsun bebişinize :teselli:

Son düzenleme:
canım geçmiş olsun bebeğin küçük daha benimde oğlum var 10 aylık arada böyle oluyor ben biraz adaçayı birazda ıhlamuru karıştırp kaynatıyorum veriyorum iyi gliyor biaz göğsü yumuşuyor en azından

Canım ya, kıyamam :1hug:
Çocukken komşumuzun bebeğiyle yakalamacılık oynarken bebek düştü, ağzı sehpaya çarptı ve patladı, dikiş atıldı.
Şimdi o bebek koca kız oldu, hala vicdan azabı duyarım, sonuçta o bebekti ben de çocuk ama yine de kendimi çok suçlamıştım, çok üzülmüştüm :gitme:
Düşe kalka, aksıra öksüre büyüyecek işte kuzum, çok geçmiş olsun, üzülme bu kadar yerimseniben

cok gecmıs olsun. sen onun annesının kotulugunu hasta olmasını ıstermısın hıc? bebek bu boyle boyle buyuyecek. uzme kendını...

canımyaaa üzülsemmi senin bu annelik içgüdüne gülümseyip iç mi çeksem bilemedim...
annelik böle bişi olsa gerek..canım buu buu die sayıkladı demişsin ya çok şirin çok tatlı yaa...
üzme kendini canım bundan sonra içinden geldiği gibi hareket edersin inş en kısa zamanda iyileşir

canım cok gecmiş olsun
ıhlamur rezene sık sık ver
öksürük için günlügü tütsüleyip sırta yada gögse bir pamukla sürüyorlarmış
kendini üzme şuan sana daha cok ihtiyacı varr bunu untuma:teselli:

evet rezeneyi sık sık veriyorum sağol canım tavsiyen için:çok üzgünüm:

Benim oğlumda çok nanemolla..
Hanım evladı.. :)
yaa etrafıma bakıyorum parklarda felan çocuklar kaprilerle kısakollu ben oğluma pantolon ince mont hırka vs olmadan dışarı çıkaramıyorum bu havalarda..
Öyle çıkarsam kesin o akşam pert..
Midem bulanıyor karnım ağrıyor diyip kusmaya başlıyor hemen yavrucum dondurma bile yemeye korkuyor bende korkuyorum yedirmeye.. garibim öylece bakıyor...

Mesela pazartesi günüydü..
Arakadaşımla dışarıya çıktık çocukları gezdirdik o kızına sıfırkollu elbise giydirdi.. sadece,
Ben oğluma pantolon uzun kollu bady üzerine birde yelek geçirdim...
Yaa ben öyle giydirsem akşama kesin hasta olurdu..

Bizler mi acaba yapıyoruz bunu çocuklarımızı hiç alıştırmıyoruz hep kat kat giydirip sarıp sarmalıyoruz bünyesi zayıf oluyor.. ufacık bi rüzgarda hemen hasta...

tr lelli bacım ben pek sıkıya alıştırmadım zaten oğluşumu ama bianda çocuğu soyunca ne olduğunu şaşırdı heralde:1no2:

Mevsimsel geçişlerde gayet normal bu hastalıklar sizin hatanız değil bizde oğlumla koca kış hasta olmadık 3 hafta ara ile 2 kere boğaz enfeksiyonu geçirdik hala öksürüyoruz. Hastaneler sağlık ocakları bu vakalarla kaynıyor çok anne "koca kış burnu akmadı şimdi hasta" diye dert yanıyor sizin ve benim gibi.

Ayrıca Astım bronşit gibi hastalıklardan şüphe etmeyin hemen Allah korusun. Mikroplar önce boğaz a yerleşip enfeksiyon oluştururlar ciğere inmez hemen. Dr a gittiniz mi? boğaz enfeksiyonu geçiriyor olabilir antibiyotik gerekebilir geçmiş olsun bebişinize :teselli:

doktora gitmedik ama doktorumuz bi antibiyotik söledi onu aldım bugün gece yatrken vercem

canım ne münasebet latife ettim sadece.

madem suçluyum diyorsun gel koyalım seni darağacına olsun bitsin o zaman yerimseniben

yapma tatlım. git güzel güzel yemeğini ye, bak bebeğinin sana normalden daha çok ihtiyacı var şimdi...cokacimcoook

merak etme canım kocişimin zoruyla yemeye çalıştım bişiyler...
allahtan oğluşum yemekten kesilmedi hala obur obur yiyor ya bide iştahsız olsaydı hastalıktan ...
iyice kafayı yerdim heralde:çok üzgünüm:

Canım ya, kıyamam :1hug:
Çocukken komşumuzun bebeğiyle yakalamacılık oynarken bebek düştü, ağzı sehpaya çarptı ve patladı, dikiş atıldı.
Şimdi o bebek koca kız oldu, hala vicdan azabı duyarım, sonuçta o bebekti ben de çocuk ama yine de kendimi çok suçlamıştım, çok üzülmüştüm :gitme:
Düşe kalka, aksıra öksüre büyüyecek işte kuzum, çok geçmiş olsun, üzülme bu kadar yerimseniben

sağol canım arkadaşım:çok üzgünüm: ama işte kendime söz geçiremiyorum

canımyaaa üzülsemmi senin bu annelik içgüdüne gülümseyip iç mi çeksem bilemedim...
annelik böle bişi olsa gerek..canım buu buu die sayıkladı demişsin ya çok şirin çok tatlı yaa...
üzme kendini canım bundan sonra içinden geldiği gibi hareket edersin inş en kısa zamanda iyileşir

evet canım sabaha kadar buu buuu diye sayıkladı ben başında oturdum ölece ..
canımı acıyodu ,rüyamı görüyodu anlayamadım... ateşi varmı diye anlını elledim bi an gözünü açtı bana baktı gülümsedi ve tekrar kapadı gözlerini:çok üzgünüm:

günaydın kızlar oğluşumu doktora götürdük eşimle film çekildi kan alındı sonuçları çıkana kadar dokuz doğurdum valla koridorda..
sonuçları aldık çok şükür temiz çıktı antibiyotik aldık öksürük şurubu aldık bugün biraz daha azaldı galiba bebeğimin öksürüğü .. dünyalar benim oldu sanki çookkk mutlu oldum inanın...
bana destek veren tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum yüce rabbim hepinizden razı olsun...:lepi:

Back