kızlar 7 ay önceki sevincimi yaşıyorum.bugün evde test yaptım iki kere ikisi de çift.doktora gittim acilen,ultrasonda kese görünmedi çok yeni olduğu için.düşünün adetime iki gün var daha.24ünde adet oldum en son martın.doktorum,büyük ihtimalle hamilesin dedi.korkumuz dış gebelik veya boş gebelik olmasın.rabbim inşallah yanıltmaz.cuma adet olmam lazım.bir kaç gündür mide bulantım var , baş dönmesi falan.bel ağrılarım ve akıntım var çok.daha 3 hafta 3 günlük falan yani.haftaya görünürse kese ,dedi,doktorum,ilaç ve iğneye başlıycakmışız.çünkü ben 7 ay önce kürtaj olmuştum kızlar bebeğimin kalbi durmuştu .daha üzüntüm çok yeniyken çok mutluyum şuan.çift çizgiyi görüp hamile olmama ihtimalim yokmuş.umarım keseyi de görürüz.hemen size hbr eeyim dedim.rabbim isteyen herkese versin.çift çizgiyi görüp,hamiş olmayan yok dimi. hihoyyyt
sağol canım su içiyorum zaten.umarım dış gebelik değildir.benim ilk değil iknci olacak.ilkinin kalbi durdu aldılar,7 ay önce.her gün dua ediyordum umarım hayırlısıyla sağlıkla olur inşallah.olursa ilk alıcam kucağıma.
kızlar keseyi gördük allahıma şükür.doktorum bir sürü ilaç verdi.düşüğü önleyici.inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur.rabbim sağsalim göstersin de.akşamdan beri istifra ediyorum.hiç bir şey yemiyorum.sadece leblebi yiyebiliyorum.su bile içemiyorum.o yüzden doktorum yatıracaktı ben istemedim.tekrarlarsa gidicem mecbur.allah yardımcımız olsun.ekmek bile ne kadar çekici geliyor inanın.ilaçları çıkartmamam lazım işte.haber edeyim dedim kızlar size de.
kızlar merhaba :) dün akşam doktoruma gttm,bebeişimizin kalp atışını gördük allahıma şükürler olsun ki.doktorum çok iyi dedi,kese ve bebek .tam yerleşmiş dedi.çok mutuluyum.ama sabah akşam istifra ediyorum.hiç bir şey fayda etmiyor.kusma için ilaç veremiyor,diğer ilaçların etkisini azaltıyormuş.haftaya belki seruma geçicez.yani günde 4-5 saat serum yicem hastaneye gidip.günlük yani.kaybettiğim sıvı gıda takviyesi ve bulantıyı geçirsin die.bakalım hayırlısıyla rabbim ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah.
kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben iyi olmaya çalışıyorum şükür.kusmalar birazcık azaldı.haftaya çarşamba da cinsiyeti öğrenebilirmişiz.çok heyecanlıyım.rabbim isteyen herkese versin inşallah.
canım şuan 3 aylığız.önceki geneliğimde 9 haftam bitmişti.saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.
arkadaşlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm 2 haftalık allahım isteyen herkese verir inşallahhhhh çok mutluyummmmm :)
kızlar bebeğim erkekmiş.yanulma payı var ama biz bile gördük :)) cinsiyetini .öbür ay kesinleşcek şuan da da kesin ama doktorum yanılma payını da söylüyor.allahım erkekmiş bebeğim.rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı olsun da hiç farketmez.