size bir haberim var çift çizgi :))

sağolun kızlar.ben iyi olmaya çalışıyorum.dün hastanede yattım.serum falan yedim .bulantı ve kusmalarım çok yoğun.şuan evdeyim .iyi olmaya çalışıyorum.bebeğimiz de çok iyi allaha şükür.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

kızlar nasıl gidiyor hamilelik ben iyi olmaya çalışıyorum şükür.kusmalar birazcık azaldı.haftaya çarşamba da cinsiyeti öğrenebilirmişiz.çok heyecanlıyım.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

selam kızlar bende dün gördüm çift çizgiyi heyecan sevinç heğsi karıştı bütün gün ağladım ama şimdi rahatladım çok mutluyum allah herkese versin :dance::teytey:

mrb ecemcim..Öncelikle bebeğin ve sen sağlıklı bir şekilde 9 ayı arkanızda bırakırsınız inş.Bende mutlu haberi dün aldım,testler pozitif çok şükür ama çok erken olduğu için kese gözükmedi adet günüm bir gün geçti henüz. haftaya görürüz inş.Benim sana sormak istediğim şey şu..Bende yaklaşık 10 ay önce bebeğin kalp atışları alınamadığı için kürtaj oldum henüz 1,5 aylıkdı..O yüzden bu hamileliğim için çok endişeliyim yine aynı şeyleri yaşamakdan çok korkuyorum zaten o yüzden hemen hamile kalmak istemedim nasib bugüneymiş..sen hamilelik sürecinde doktorunun uyguladığı iğne ve ilaç tedavisinden bahsetmişsin..bana doktor kürtajla ilgili bilgi vermeme rağmen öyle bişey önermedi..sana herhangi bi test uygulandıda ona bağlı mı doktor ilaç verdi..bu konularda bana bilgi verirsen çok sevinirim..yapmam gereken test yada ilça tedavisi varsa doktor önerisiyle hemen yapmak istiyorum çünkü..Sağlıcakla kal..

çok üzgünüm bu kötü deneyimin için ecem. bişey sorucam, kaçıncı haftada durmuştu kalbi meleğinin?

maşallah maşallah...

çok maşallah ecem'cim, tee başından beri bi özetlemiş oldum ben senin mesajlarını burda bak :))
cinsiyete sıra gelmiş.. hayırlısı bakalım. kaç haftalıksınız şimdi siz?

slm eslemmm,öncelikle sana da hayırlısı olsun.benim de önceki gebeliğimde kürtaj oldum.kalbi durdu meleğimin.benim doktorum ikinciye de aynı sorun olmasın diye ilaç ve iğne takviyesi aldım.ilaçlarım bitti şükür,iğnem de yarın son.üç aylık şuan bebeğim.allahım isteyen herkese versin.sen de en kısa sürede güzel hbrler alırsın umarım.ben herhangi bir test yaptırmadım.rutin testler zaten ilerleyen zamanlarda sana da yapılacaktır.merak etme.bir sorun olmaz inşallah sen içini ferah tut.

canım şuan 3 aylığız.önceki geneliğimde 9 haftam bitmişti.saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.

canım şuan 3 aylığız.önceki geneliğimde 9 haftam bitmişti.saol canım rabbim isteyen herkese nasip etsin.

anladım, sanırım gebeliğin herhangi bir zamanında olabilen bişey bu..

allah bebeğine kavuştursun en kolay biçimde.

saol canım bu genelde gebeliğin ilk zamanlarında oluyormuş.şuan bir riskimiz yok allaha şükür ama tedbiri elden bırakmamak lazım.

teşekkür ederim ecem..inşallah herşey yolunda gider..kullandığın ilaçlar ve iğnenin adlarını rica edebilir miyim haftaya gidersem doktorumla paylaşıcam..

hayırlı olsun cr20012006 sağsalim kucağına alırsın umarım.
eslemmmm burdan ilaç ve iğne vermem hem yasak hem de sağlıklı olmaz.doktorun gerek görürse sana verir zaten merak etme sen içini ferah tut.

Tebrik ederim ...............
:ecrin_bebek: rabbim hayırlısıyla kucağınıza almak nasip etsin..............

kızlar bebeğim erkekmiş.yanulma payı var ama biz bile gördük :)) cinsiyetini .öbür ay kesinleşcek şuan da da kesin ama doktorum yanılma payını da söylüyor.allahım erkekmiş bebeğim.rabbim isteyen herkese versin.sağlıklı olsun da hiç farketmez.

arkadaşlar bende hamileyimmmmmmmmmmmmmmm 2 haftalık allahım isteyen herkese verir inşallahhhhh çok mutluyummmmm :)

bie bebeğin olacağına çok sevindim tatlım özelliklede erkek olmasına daha bi sevindim. bende hep bi oğlum olsun diyenlerdenim..
Allah sağlıklı ve kolay doğumlar nasip etsin:Saruboceq:

kızlar bilin bakalım ne oldu :)) bebeğim kızmış.yanılma payı var tabii gene ama,kesine yakın dedi doktorum :)) hayırlısı olsun da.ama insan kendini hazırlıyor işte sonradan şaşırıyor :) perşembe günü test sonuçlarımı alıcaz ,üçlü test.ozaman daha kesin görürüz dedi doktorum.bebeğim çok hereketliymiş.bir dakika durmadı döndü durdu ultrasonda :) rabbim isteyen herkese versin inşallah :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…