size bir haberim var çift çizgi :))

canım cok sevindim allah saglıcakla kucağına almayı nasip etsin.benimde adetime 2 gün var ama kasıklarımda ve belimde ara ara agrılar var birde sarı akıntım var basımda arada bir dönüyor inşallah bende artık çift cizgiyi görürüm:ecrin_bebek:

benim de belirtileirm böyle canım.hayırlısı olsun umarım allah gönlüne göre verir.rabbim isteyen herkese versin inşallah.

ecem, kuzum hayırlısı olsun inşallah. güzel haberlerinin devamını da bekliyorum
Allah tüm evlat isteyenlere hayırlısıyla nasip etsin

saol yeşilim allah isteyen herkese nasip etsin.çok sağol canım iyi dileklerin için.yeniden doğdum sanki.umarım haftaya daha güzel haberler veririm.

sağolun kızlar rabbim hepinizin gönlüne göre versin.dua edin inşallah keseyi de görünce habr edeceğim sizlere :))

Tebrikler.Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin.Darısı benim ve diğer isteyenlerin başına inşallaha.s.

tebrikler canım..inşallah keseyide görürüsünüz,kalap atışınıda duyarsınız..Rabbim tamamına erdirsin..sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin...amiiiinnn..

sağolun kızlar.bugün kan testi de yaptırdım dayanamadım.sonuç pozitif :))) rabbim isteyen herkese versin hayırlısıyla:) değerim biraz düşük hamileliğimm henüz çok yeni olduğu için.değerim 44 henüz.rabbim inşallah sağlıkla karnımda taşımayı,kalbini duymayı ,dünyaya getirmeyi nasip etsin inşallah.aminnn :))

bayanlar merhaba benim size bi sorum olucak lütfen yardım

ben 10 haftalık hamileyim yeğenlerm ankaradan geliyolar ama ikiside dün su çiçeği çıkarmışlar ben küçükken çıkarttım acaba tekrar geçermi bana bu durumla karşılaşan varmı acaba lütfen bilgilerinizi bekliyorum teşekkürler

canım tekrar olmaz sanırım ama sen istersen ayrı bir konu aç buradan daha az arkadaş yardımcı olur sana.ayrı bir konu açarsan daha çok kişi yardımcı olur cnm.sevgiler.

Çok tebrik ederim canım Allah kucağına aldığın günleride nasip etsin:Saruboceq:
Bende doktora gittim keseyi göremedim doktorum çok yeni gebelik dedi haftaya inşallah Allah'ın izniyle görürüz bebişlerimizi:Saruboceq::Saruboceq::asigim:

ama adetinize daha 7 gun yokmu nasıl çıkmış öyle..benimde 23 de olmam lazım..allah allah.hayırlı olsun..

hayır cnm benim adetim 25 günde bir oluyor.ben 7 ay önce kürtaj olmuştum,kürtajdan sonra 25-26 güne düştü cnm.yarın veya öbür gün olmam lazımdı işte :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…