size bir haberim var çift çizgi :))

anladım canım sagol bende netten hesaplayaıcıya baktımda eger hamileysem 3+3 gunluk senin gibi merak işte..allah saglıkla tamamına erdirsin...

sağolun kızlar rabbim isteyen herkese versin inşallah.

ayyyyyyyyy hadi inşallah hayırlısıyla kucağına alırsın çok sevindim senin adına

sağol canım benim.sağsalim inşallah her şey yolunda gider ve bebeğim bu sefer yaşar.

slm umarım herşey yolunda gider.bende martın 20 de hastalandım benimde 3 günüm var bende 7 ay önce düşük yaptım.benimde aynı senin gibi mide bulantım akıntım bacak ve bel ağrım var göğüs uçlarımada sanki bıçak batırıyolar gibi sızlıyo inş.bende hamileyimdir:Saruboceq:

inşallah canım sen de hamişsindir.dua ediyorum hepiniz için kızlar.

:) onlar güzel şeyler canım.sen de rahat ol olurmu.rabbim sağsalim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.valla ben şimdiden yiyom ve yatıyorum :)

oh ne güzel bır haber allah eskıden yaşamış olduğun kötü günlerı bır daha yaşatmasın ve sağ salım kollarına al meleğini tatlım darısı diğer bekleyenlerın

sağolun arkadaşlar.her şey gönlünüzce olsun.rabbim gönlünüze göre versin.bu sefer yaşayacak meleğim biliyorum.hissediyorum.bugün kustum kızlar hala midem berbat.bunlar güzel heyecanlar,allahım isteyen herkese versin.

kızlar ,dün eşim geldi.eşime girer girmez söyledim.çok sevindi eşim.şok oldu.pat diye söyledim.insan sana müjdeli hbrim var falan der dedi.ben hiç birşey demeden hamileyim dedim :) rabbim isteyen herkese versin.

Ecemcim tebrikler canım ya.Hep iyi şeyler düşün seni böyle mutlu görmek isterim hep.Allah kimsenin sevincini bozmasın inşallah.Hayırlı olsun.

tebrikler canım allah sanada bebişinede saglıklı bir gebelik nasip eylesin :Saruboceq:

ay canım ne güzel hayırlı olsun inşallah çok güzel bi 9 ay geçirirsin sorunsuz problemsiz bebişini kucağına almayı nasip etsin Rabbim ,,,,,bende çift çizdi görmek istiyorum ya nefret ediyorum tek çizgiden öfff

ne mutlu size tatlım.....babayıda senide tebrik ederim.. RABBİM sağlıkla kucaklamayıda nasib etsin inşallah....darısı tüm isteyenlerin başına...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…