size bir haberim var çift çizgi :))

sağolun kızlar hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim.dualarınızı kabul etsin rabbim.allahım isteyen herkese hayırlısını sağlıklısını versin.ben de inşallah sağsalim doğurmayı nasip eder rabbim.hepiniz için dua ediyorum inanın.umudunuzu hiç kaybetmeyin.rabbim o kadar büyük ki.

allah'ım bebişini sana bağışlasın inşallahhh
tebrik ederim hayırlısı olsun
allah sağlıkla kucağın almayı nasip etsin inşallah

kızlar keseyi gördük allahıma şükür.doktorum bir sürü ilaç verdi.düşüğü önleyici.inşallah kalp atışlarını duymakta nasip olur.rabbim sağsalim göstersin de.akşamdan beri istifra ediyorum.hiç bir şey yemiyorum.sadece leblebi yiyebiliyorum.su bile içemiyorum.o yüzden doktorum yatıracaktı ben istemedim.tekrarlarsa gidicem mecbur.allah yardımcımız olsun.ekmek bile ne kadar çekici geliyor inanın.ilaçları çıkartmamam lazım işte.haber edeyim dedim kızlar size de.

canıııım, haberini bekliyordum şimdi gördüm ...çok sevindim aman kendine dikkat et. dr'un sözünü dinle yanaklarından öpüyorum

Merhaba arkadaşlar,

bende pazar günü test yaptım . ikinci çizgi soluk pembe çıktı. :)) adetimin üzerinden de 3 gün geçti. birşey yok :)) önümüzde ki hafta dr gideceğim. ilk bebişim olacak. inşalllah Allah 9 ay 10 gün sonra kucağıma sağlıklı olarak almayı nasipm kısmet eder. benim ve her anne adayının..
ben birşey sormak istiyorum. boş gebelik nedir?

Bu arada boş gebelik değil dış gebelik sanırım merak ettiğin.
Googla yaz birsürü bilgi çıkıo karşına.Rahimin dışında yerleşio sanırım ve bebiş yaşamıo.Anneye de zarar verio.Allah korusun hepimizi tabikide :Saruboceq:

sağolun kızlar rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.allahım isteyen herkese versin.canım benim dış gebelik değildi ilk gebeliğimde bebeğimin kalbi durdu.allahım sağlıkla kucağıma almayı nasip etsin bu sefer inşallah.tabii hbr ederim kızlar arada ediyorum da zaten.

adet tarihim 1 mayıstı 2 mayısta evde yapılan testten yaptım silik cizgi cıktı pazar günü tekrar yaptım daha koyuydu dün lceye kan tahlili yaptırmaya gittim ancak bizim ılcede kan tahlili yapılmadıgı için idrar yaptırdım ondada daha erken diye zayıf cıktı bu sabah yine tst yaptım hala silik nedeni nedir hamile olma ihtimalim var demi dıs gebelik olabilirmi nasıl anlasılır... yardım ederseniz sevinirim

rüzgar çok teşekkürler.. Allah herkesin gönlüne göre versin. çok şaşkınım. garip bir durum. planlı bir hamilelikti ama leyla gibiyim:)) ruhsuzum yani. sanki hamile değilmiş gibiyim. badem, ceviz, fındık yemeye basladım. önümüzde ki haftada doktor kontrolüne gideceğim. sadece büyük bir sıkıntım var sigarayı bırakamadım. çoğunluk hamile kalırsan bırakırsın demektey di ama maalesef canım çok daha fazla çekiyor.
ne mide bulantım var nede baş dönmesi..
sadece yorgunluk, bitkinlik ve aşırı uyku hali var. doktorumla açık açık konuşacağım sigara kullandığımı. bazı sayfalarda okuyorum da sigara kullanımını doktoru ile paylaşmayan anane adayları var. bana göre çok tehlikeli bir durum. tetkiklerin yönünü bile değiştire bilir sigara kullanımı..

ktg merhaba. öncelikle bence hamilesin. çünkü eğer hamile olmasaydın silik çizgi çıkmazdı. çizginin silik çıkma nedeni muhtemelen hormon seviyesinin hamileliğinin çok yeni olmasından dolayı idrar da düşük olmasındandır.
dış gebeliği bende dün sordum ve araştırdım. dış gebeliği testlerle görme olasılığın yok. tüm belirtiler tamamen normal gebelik gibi. dış gebelik sadece doktor kontrolü ile ortaya çıkabilmekte. birde önce ki dönemlerde dış gebelik yaşadıysan riskin biraz fazla.
ben şimdiden sana bebişin hayırlı olsun dileklerimi iletiyorum. biede tavsiyem 10 gün içerisinde eğer kan tahlili yaptırma ihtimalin yok ise idrar testini tekrarlaman. hormon yükseleceği için çizgin koyu bir pembe haline gelecektir. ama her halükarda 15-20 gün içerisinde doktora ilk kontrolün için gitmeni öneririm. (bebğinin kalp atışları başladıktan sonra..)

arkadaşlar öncelikle merhaba.sizden ricam bu konuyu ben açtım.buraya sorusu olan arkadaşların kendi adlarına yeni topik açmalarını rica ediyorum.
sevgiler...

kızlar merhaba :) dün akşam doktoruma gttm,bebeişimizin kalp atışını gördük allahıma şükürler olsun ki.doktorum çok iyi dedi,kese ve bebek .tam yerleşmiş dedi.çok mutuluyum.ama sabah akşam istifra ediyorum.hiç bir şey fayda etmiyor.kusma için ilaç veremiyor,diğer ilaçların etkisini azaltıyormuş.haftaya belki seruma geçicez.yani günde 4-5 saat serum yicem hastaneye gidip.günlük yani.kaybettiğim sıvı gıda takviyesi ve bulantıyı geçirsin die.bakalım hayırlısıyla rabbim ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah.

kızlar merhaba :) dün akşam doktoruma gttm,bebeişimizin kalp atışını gördük allahıma şükürler olsun ki.doktorum çok iyi dedi,kese ve bebek .tam yerleşmiş dedi.çok mutuluyum.ama sabah akşam istifra ediyorum.hiç bir şey fayda etmiyor.kusma için ilaç veremiyor,diğer ilaçların etkisini azaltıyormuş.haftaya belki seruma geçicez.yani günde 4-5 saat serum yicem hastaneye gidip.günlük yani.kaybettiğim sıvı gıda takviyesi ve bulantıyı geçirsin die.bakalım hayırlısıyla rabbim ,sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin .rabbim hepimizin bebeklerini bizlere bağışlasın inşallah.

Allah tamamına erdirsin cnm..bende 15gün sonra duyacağım inşallah bebeğimin kalp atışını..keseyi gördük cuma günü ama çok minikmiş daha..serum ve bulantılar konusunda da Allah yardımcın olsun..bu arada anneler gününde kutlu olsun:)

arkadaslar bende 7 haftalik hamileyim ama pilansiz oldu daha henuz 6 aylik bir oglum var ve ben yine hamileyim :KK43: cok zorlanicam nasil olucak bana moral verin ya cok erken daha

sağol kba rabbim isteyen herkese nasip etsin bu duyguyu.allahım hepimize sağlıklı bebişler versin.hepinizin anneler günü kutlu olsun kızlar.

ecem merhaba hayırlı olsun. kaç haftalıkken kalıp atışlarını gördün. bende bu hafta sonu gideceğim. tam 6 haftalık olacak bebişim. inşallah...
ben kalp atışlarını görebilirmiyim acaba.. birde cinsiyetini herhalde 3 ay öncesinden göremem değil mi?

sağol selma88.ben cuma günü gördüm kalp atışlarını.canım kişiden kişiye de değişebiliyor.belki görebilirsin.inşallah görürsün canım.evet canım cinsiyetini daha göremezsin.hayırlısı olsun hakkında.

kızlar 7 ay önceki sevincimi yaşıyorum.bugün evde test yaptım iki kere ikisi de çift.doktora gittim acilen,ultrasonda kese görünmedi çok yeni olduğu için.düşünün adetime iki gün var daha.24ünde adet oldum en son martın.doktorum,büyük ihtimalle hamilesin dedi.korkumuz dış gebelik veya boş gebelik olmasın.rabbim inşallah yanıltmaz.cuma adet olmam lazım.bir kaç gündür mide bulantım var , baş dönmesi falan.bel ağrılarım ve akıntım var çok.daha 3 hafta 3 günlük falan yani.haftaya görünürse kese ,dedi,doktorum,ilaç ve iğneye başlıycakmışız.çünkü ben 7 ay önce kürtaj olmuştum kızlar bebeğimin kalbi durmuştu .daha üzüntüm çok yeniyken çok mutluyum şuan.çift çizgiyi görüp hamile olmama ihtimalim yokmuş.umarım keseyi de görürüz.hemen size hbr eeyim dedim.rabbim isteyen herkese versin.çift çizgiyi görüp,hamiş olmayan yok dimi. hihoyyyt :nazar:

hayirli olsun canim cok sevindim
allah tamamina erdirsin isallah:emir_bebek:

X