Goon premium soft kullanıyorum kızıma hiç sızma olmadı. ( 15 aylık oldu artık külot bez giydirmeye başladım çok rahat)Sevgili anneler marka vs yazmak doğru mu bilmiyorum ama bu Molfix Bebek bezi yapısı rengi vs her şeyi değiştiğinden beri sızdırma sorunu yaşıyoruz. İki gecedir her zamanki gibi bezini bağlıyorum ama sabah yatak sırılsıklam olmuş vaziyette kalkıyoruz. Sizin de var mı böyle bir derdiniz bu bezi kullanan anneler? Biz Molfixin önceden içi mavi olduğu zamanlarda hiç böyle bir şey yaşamadık. Varsa öneriniz hangi bezi kullanabiliriz? Özellikle geceleri.
Çok bozdu eskisinden memnunduk hiç sızma yoktu neden değiştirdiler anlamadım. Elimde 100lü paket var bitiremeyecegız ya da en azından gece başka bez kullanacağız bitene kadarEvet değişince kalitesi bozuldu ben numara değiştirdim bir büyük kullandım birde nedense 101den falan alınan çoklu paketler daha kötü çıkıyor
Yenidoğan döneminde denemiştik aslında iyiydi tekrar denerim olmadı.Goon premium soft kullanıyorum kızıma hiç sızma olmadı. ( 15 aylık oldu artık külot bez giydirmeye başladım çok rahat)
Bebeğim 1 aylıkken molfix aldik sarı pakette olanından gayet memnunundum ama fiyatından dolayı mavi paketli molfixe geçtik bunda da herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Sızdırmiyor, pişik yapmıyorSevgili anneler marka vs yazmak doğru mu bilmiyorum ama bu Molfix Bebek bezi yapısı rengi vs her şeyi değiştiğinden beri sızdırma sorunu yaşıyoruz. İki gecedir her zamanki gibi bezini bağlıyorum ama sabah yatak sırılsıklam olmuş vaziyette kalkıyoruz. Sizin de var mı böyle bir derdiniz bu bezi kullanan anneler? Biz Molfixin önceden içi mavi olduğu zamanlarda hiç böyle bir şey yaşamadık. Varsa öneriniz hangi bezi kullanabiliriz? Özellikle geceleri.
Yok paket rengi değil bezin kendi rengi içi maviydi şimdi aynı paket ama bezleri değiştirmişler şimdi beyaz. Değiştirildiğinden beri sızdırma yapıyor azıcık dolunca. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz eğer yeni başladıysanız eski halini görmemişsinizdir muhtemelen çünkü eskisi daha iyiydi. Ama siz sorun yaşamadıysanız devam tabiiBebeğim 1 aylıkken molfix aldik sarı pakette olanından gayet memnunundum ama fiyatından dolayı mavi paketli molfixe geçtik bunda da herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Sızdırmiyor, pişik yapmıyor
Bakayım ona da bimdeki bezi de çok duydum adını bilmiyorum ama.molfix, prima, sleepy, baby turco hepsini denemiş biri olarak a101’in bezini öneriyorum. Soffio, beyaz olan paketini 1,5 senedir kullanıyorum sızdırma asla yok.
Demek istediğim şu internette buldum fotoğrafı. Mavi olanla beyaz aynı paket sadece değiştirdiler.Bebeğim 1 aylıkken molfix aldik sarı pakette olanından gayet memnunundum ama fiyatından dolayı mavi paketli molfixe geçtik bunda da herhangi bir sorun yaşamıyoruz. Sızdırmiyor, pişik yapmıyor
Bakayım ona da bimdeki bezi de çok duydum adını bilmiyorum ama.
Ay bez derdinden kurtulma hayalleri kuruyordum bir de.biz de 28 aylık olduk bu tuvalet eğitimi için kendimi hiç hazır hissetmiyorum bi girişimimiz oldu da halıya bırakınca beze döndüm inşallah en yakın zamanda hallederiz de bez sızdırmasıyla uğraşmayız amaGoon o da, o sızdırdı bizde. Şok’un bezini kullandım efsane pişik yaptı. A101’inki gerçekten çok iyi, benim oğlan 34 aylık bi deyok yani bez dizine inse bile sızdırmıyor
Ay bez derdinden kurtulma hayalleri kuruyordum bir de.biz de 28 aylık olduk bu tuvalet eğitimi için kendimi hiç hazır hissetmiyorum bi girişimimiz oldu da halıya bırakınca beze döndüm inşallah en yakın zamanda hallederiz de bez sızdırmasıyla uğraşmayız amapeki a101in bezinin ağı geniş mi Molfix gibi? Dar olanlar kötü oluyor mesela sleepy gibi onu da hiç sevmemiştim.
Bebegim 3.5 aylık baby turco ile başlamıştık memnun kalmadik yaklaşik 2 aydir molfix kullanıyoruzYok paket rengi değil bezin kendi rengi içi maviydi şimdi aynı paket ama bezleri değiştirmişler şimdi beyaz. Değiştirildiğinden beri sızdırma yapıyor azıcık dolunca. Siz ne zamandır kullanıyorsunuz eğer yeni başladıysanız eski halini görmemişsinizdir muhtemelen çünkü eskisi daha iyiydi. Ama siz sorun yaşamadıysanız devam tabii
Evet dediğiniz gibi mavisini ilk defa görüyorumDemek istediğim şu internette buldum fotoğrafı. Mavi olanla beyaz aynı paket sadece değiştirdiler.
Aa iyiymiş bunu deneyelim bakalım inşallah rahat ederiz biz de. Bizimki kendi gelip değiştir diyor daha hiç çıkart demedi. Aile hekimliğindeki hemşiremiz de "yaz geldi halıları kaldırıp başlayabilirsiniz." demişti de halıları kaldırmaya fırsat bulamayıp salona girip halıdaki cismin ne olduğunu anlamaya çalışıp "ay b.k bu" diye panik olmam ve hamile olup her şeyden tiksinmem her şeyi değiştirdi..Benimkiler ikiz, 2 ay olacak kızım bıraktı ama oğlum olduğu yere işiyordu, işemeye başladıktan sonra çiş dediği için bezi taktım hemen. Valla benimde gözüm korkuyordu ne yalan söyleyeyim, istemiyordum yani bi de ikiz olunca cesaret edememiştim.
Şöyle başladık hiç aklımda yokken bir sabah kızım bezini takmak istemedi. Eşimde evdeydi o ara gündüzleri e hadi deneyelim dedim. İlk 4 gün falan ağlayacaktım geri döneceğim beze dedim hatta buradaki arkadaşlara da söyledim sağolsunlar sakın vazgeçme dediler. 5. günden bu yana çiş gelince tuvalete gidiyoruz sanırım kaçırma olmadı hiç. Gece bez bağlıyorum o uyuduktan sonra, sabah çıkarıyorum %98 kuru kalkıyor. Eki Görüntüle 3486663
Ağı geniş, ben çok memnunum 4 numaradan beri falan bunu kullanıyoruz. Benim oğlumun bezi kuruyken bile sızıyordu pipisi yukarıdaysa direkt atlete sızıyordu. Bu çok güzel sarıyor
Bebişiniz küçükmüş henüz belki henüz emekleme, yürüme olmadığı için sorun yaşamamış olabilirsiniz. Şikayetvar.com da da hep 4-5 numara için şikâyet oluşturulmuş. bizimki 28 aylık çok hareketli diye sızdırma oluyor diye düşündük ama gece neden oluyor onu çözemedik ama değiştireceğiz markayı. Umarım siz de sorun yaşamazsınız büyük numaralara geçince.Evet dediğiniz gibi mavisini ilk defa görüyorum
Ama maalesef artık yeni molfixler beyaz olan şekilde üretilecek nasıl dönüş yaptılar size para iadesi gibi mi eğer öyleyse fişimiz yokŞikayetvara yazın, molfix dönüş yapıyor. Daha önce pişik için şikayette bulunmuştum.
Sızdırma için ne yaparlar bilmiyorum, pişik için 6-7 bez numune istediler belirttikleri adrese kod ile kargoya verdik. Yeni paket bez göndediler. Fiş talepleri olmadı.Ama maalesef artık yeni molfixler beyaz olan şekilde üretilecek nasıl dönüş yaptılar size para iadesi gibi mi eğer öyleyse fişimiz yok