Sızdıran bez sorunu ? (Molfix)

Sızdırma için ne yaparlar bilmiyorum, pişik için 6-7 bez numune istediler belirttikleri adrese kod ile kargoya verdik. Yeni paket bez göndediler. Fiş talepleri olmadı.
Anladım. Bi yazayım ama nasıl çözüm üretecekler meraktan yoksa eski formdaki bezden göndermezler bence yine aynısından gönderirlerse de sorun çözülmez. En iyisi bez markasını değiştirmek 😄

Anladım. Bi yazayım ama nasıl çözüm üretecekler meraktan yoksa eski formdaki bezden göndermezler bence yine aynısından gönderirlerse de sorun çözülmez. En iyisi bez markasını değiştirmek 😄
Bir deneyin eskisi gibi göndermezler muhtemelen ama bende şöyle bir şey olmuştu belli bir tarihten sonra üretim kalitesi artmış eskisini piyasadan toplamadıkları için ben eskisine de denk gelmişim yenisine de sonra yeni tarihli gönderdiler 😀

Bir deneyin eskisi gibi göndermezler muhtemelen ama bende şöyle bir şey olmuştu belli bir tarihten sonra üretim kalitesi artmış eskisini piyasadan toplamadıkları için ben eskisine de denk gelmişim yenisine de sonra yeni tarihli gönderdiler 😀
Ahahahah sizin degistirmekte haklılar yani kendi hataları. Şimdi kaliteyi düşürdünüz eskisini istiyorum desem ne derler ki 😄aaaa acaba sizin pişik yapan bezin içi maviydi de yenisini yani beyaz olanı mı gönderdiler kalitesi artan olarak hatırlıyor musunuz? çünkü eskisi mavi olandı ya ben de ondan memnundum şimdi siz bunu diyince aklıma geldi. Ay ne bez derdiymiş benimki de 😄😄😄

Ahahahah sizin degistirmekte haklılar yani kendi hataları. Şimdi kaliteyi düşürdünüz eskisini istiyorum desem ne derler ki 😄aaaa acaba sizin pişik yapan bezin içi maviydi de yenisini yani beyaz olanı mı gönderdiler kalitesi artan olarak hatırlıyor musunuz? çünkü eskisi mavi olandı ya ben de ondan memnundum şimdi siz bunu diyince aklıma geldi. Ay ne bez derdiymiş benimki de 😄😄😄
Pure&Soft u almıştım ben, ilk yeni üretimi denemişim çiş göstergesi yoktu. Memnun kalınca (çünkü çoğu bez pişik yapmıştı hatta molfixin paketi mavi olanı da) tekrar aldım. Tekrar aldığımda çiş göstergesi vardı, dokusu daha farklıydı pişik yaptı. Ağustos 2023 sonrası üretimlerde gösterge yokmuş, dokusu da iyiymiş. 😃 hiç birinin içi mavi değildi beyazdı hepsi

Pure&Soft u almıştım ben, ilk yeni üretimi denemişim çiş göstergesi yoktu. Memnun kalınca (çünkü çoğu bez pişik yapmıştı hatta molfixin paketi mavi olanı da) tekrar aldım. Tekrar aldığımda çiş göstergesi vardı, dokusu daha farklıydı pişik yaptı. Ağustos 2023 sonrası üretimlerde gösterge yokmuş, dokusu da iyiymiş. 😃 hiç birinin içi mavi değildi beyazdı hepsi
Amaan kesin onun da maaliyetini düşürmek için değiştirmişlerdir kalite falan bahanedir.biz de şaşırdık ne kullanacağız diye. Teşekkür ederim cevabınız için 🥰

Goon premium soft kullanıyorum kızıma hiç sızma olmadı. ( 15 aylık oldu artık külot bez giydirmeye başladım çok rahat)
Henuz doğum yapmadım bende goon 1 ve 2 numara aldım kızım için siz memnunmusunuz kız çocuk olduğu için biraz tereddüt ettim

1 numara yenidogan boyutları nasıl bir de çiş gösterleri varmı bunda
Çiş göstergesi var, ben yanılmıyorsam 3 numaradan itibaren kullanmaya başladım o yüzden 1 numarayı bilmiyorum ama genel olarak kalıpları geniş.

Molfixin eski içi mavi olan halini hiç beğenmiyordum ama yenilenen halini çok sevmiştim aylardır da kullanıyorduk ama migrostan aldığım son paket her 2-3 bezde bir sızdırdı.
Hayır anlamadığım gece taktığım ve dolu dolu şişmiş, Hayat Kimya üretimi Bebem natural ve file marketin Daycare bezi sızdırmazken ana markaları molfix’in sızdırması çok garip.

X