Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Annem ayrı bir konu maalesef o da başımın belası fabrikatör değil adam ama toplumda saygı gören bir mesleği var diyeyim ya. Anneme göre daha prestijli birini bulamam beni aşağıda görüyor çünküNormalde anneler hiç evlenmemiş kızına böyle hem yaş farkı hem çocuk olunca istemezler.
Adam fabrikatör falan mı?
Çok tuhaf yani.
Bilemicem artık kendisinin dediğine göre ilk eşi kendisine çok kötü davranmış dndndmdBöyle birinden ilk eş neden vazgeçmiş peki?
O kadın kurtulmuş sen niye alıyorsun o derdi. Meslek gözünü boyamasın hepsi geçici. Tabiki evlenme. Bunu bilmek zor değilSevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Dürüst olmak gerekirse Kesinlikle hayırSizden 16 yaş büyük asgari ücretli ve çocuklu biri olsaydı . Yine de muhabbeti hoşunuza gider ve sempatik gelir miydi ?
Eğer cevabınız evetse yaşayın görün
Arkaniza bakmadan koşa koşa koşun...Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
İyi o zaman para mutluluk getirmez bunuda biliyorsunuzdur . Kendı cevabınızı kendınız verdinizDürüst olmak gerekirse Kesinlikle hayır
KeskeeeAnnenizin boşanmış, çocuklu ve nerdeyse iki katınız yaşa sahip bir adamla görüş diye ısrar etmesine sebep olarak kadar ne statüsü var merak ettim doğrusu. Normal bir anne 20 yaşındaki küçücük kızına git de elalemin çocuğuna cici annelik yap demez kolay kolay. Adam sabancı falan herhalde
Ah ablacım başımda ki belayı bir bilsen sürekli baskı ve manipüle ister istemez korktum ve buradaki üyelerin yorumlarıyla benim yanlışa yonelmeme engel olmalarını istediğim için konuyu açtımİyi o zaman para mutluluk getirmez bunuda biliyorsunuzdur . Kendı cevabınızı kendınız verdiniz
Adamın mevkisinin ışığına kapilmissin bu kadar mükemmel kocayı hangi kadın bosar sence ? Adam evde cehennem azabı gibidir kesin. Sakin bu saçma yola girme.Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Annen de adamın parasına bakiyor belli ki kim 21yasindaki kızına 36 yaşında çocuklu adamla evlenmesi için baskı kurar ?Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasi
Ayy yok aslında kafama hiç yatmadı ki ama bir kez yabancı kişilerden de yorum almak istedimAdamın mevkisinin ışığına kapilmissin bu kadar mükemmel kocayı hangi kadın bosar sence ? Adam evde cehennem azabı gibidir kesin. Sakin bu saçma yola girme.
Sakin sakin sakin. Kimsenin lafına sözüne inanma deli dolu yasayacagin yaşları birine ipotekleme.Ayy yok aslında kafama hiç yatmadı ki ama bir kez yabancı kişilerden de yorum almak istedim
Tam olarak benim annem aslında evlilik baskısı yapmıyor ama tanış bir konus kafasında hatta istemediğimi belli edince de bana ters ters bakiyorAnnen de adamın parasına bakiyor belli ki kim 21yasindaki kızına 36 yaşında çocuklu adamla evlenmesi için baskı kurar ?
Boşanmış bir adam sana gelip eski eşini kötülüyorsa kaçarak uzaklaş, 21 yaşında bir kızın, 36 yaşında çocuklu bir adamla evlenmesi için aklını kaçırmış olması lazım ki bu aklı sana annen veriyorsa ona da yazıklar olsun.Bilemicem artık kendisinin dediğine göre ilk eşi kendisine çok kötü davranmış dndndmd
Bir şey derdim de annendir susayım. Sen yapma böyle şeyler güzelim kim ne derse desin.Tam olarak benim annem aslında evlilik baskısı yapmıyor ama tanış bir konus kafasında hatta istemediğimi belli edince de bana ters ters bakiyor