• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden Yaşça büyük birisi sizinle olmak isteseydi napardiniz ?(yardıma ihtiyacım var )

Normalde anneler hiç evlenmemiş kızına böyle hem yaş farkı hem çocuk olunca istemezler.
Adam fabrikatör falan mı?
Çok tuhaf yani.
Annem ayrı bir konu maalesef o da başımın belası fabrikatör değil adam ama toplumda saygı gören bir mesleği var diyeyim ya. Anneme göre daha prestijli birini bulamam beni aşağıda görüyor çünkü

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
O kadın kurtulmuş sen niye alıyorsun o derdi. Meslek gözünü boyamasın hepsi geçici. Tabiki evlenme. Bunu bilmek zor değil

Sevgili kk üyeleri hepinizin fikrine ihtiyacım var . Benden 16 yaş büyük fakat mesleki açıdan oldukça iyi bir konumda olan bir adam var . Üstelik kendisi 1 yıl önce evlenmiş boşanmış ve 4 yaşında bir oğlu var. Eski eş çocukla şehir dışında çocuk babasına geliyor sık sık bu arada hatta velayetini de almaya çalışmış ama çocuk anneye verilmiş . Kendisi çok kültürlü ve eğitimli biri üstelik kariyer açısından da oldukça iyi bir konumda itibarlı birisi hatta yaşadığımız şehirde de tanınıyor ve çok sevilip saygı görüyor fakaat ben henüz çok küçüğüm ve okuyorum üstelik duygularım net bile degil ayrıca beyefendi nin önceki eşinden çocuğu olması da beni düşündürüyor . Ne yapmalıyım bilemiyorum.
Arkaniza bakmadan koşa koşa koşun...

Annenizin boşanmış, çocuklu ve nerdeyse iki katınız yaşa sahip bir adamla görüş diye ısrar etmesine sebep olarak kadar ne statüsü var merak ettim doğrusu. Normal bir anne 20 yaşındaki küçücük kızına git de elalemin çocuğuna cici annelik yap demez kolay kolay. Adam sabancı falan herhalde
Keskeee 😄

İyi o zaman para mutluluk getirmez bunuda biliyorsunuzdur . Kendı cevabınızı kendınız verdiniz
Ah ablacım başımda ki belayı bir bilsen sürekli baskı ve manipüle ister istemez korktum ve buradaki üyelerin yorumlarıyla benim yanlışa yonelmeme engel olmalarını istediğim için konuyu açtım

Adamın mevkisinin ışığına kapilmissin bu kadar mükemmel kocayı hangi kadın bosar sence ? Adam evde cehennem azabı gibidir kesin. Sakin bu saçma yola girme.

Kesinlikle ama üstümde anne baskısı ve manipülasyon olunca bu durumda mantıklı karar vermekten korktum acikcasi
Annen de adamın parasına bakiyor belli ki kim 21yasindaki kızına 36 yaşında çocuklu adamla evlenmesi için baskı kurar ?

Annen de adamın parasına bakiyor belli ki kim 21yasindaki kızına 36 yaşında çocuklu adamla evlenmesi için baskı kurar ?
Tam olarak benim annem aslında evlilik baskısı yapmıyor ama tanış bir konus kafasında hatta istemediğimi belli edince de bana ters ters bakiyor

Bilemicem artık kendisinin dediğine göre ilk eşi kendisine çok kötü davranmış dndndmd
Boşanmış bir adam sana gelip eski eşini kötülüyorsa kaçarak uzaklaş, 21 yaşında bir kızın, 36 yaşında çocuklu bir adamla evlenmesi için aklını kaçırmış olması lazım ki bu aklı sana annen veriyorsa ona da yazıklar olsun.

Tam olarak benim annem aslında evlilik baskısı yapmıyor ama tanış bir konus kafasında hatta istemediğimi belli edince de bana ters ters bakiyor
Bir şey derdim de annendir susayım. Sen yapma böyle şeyler güzelim kim ne derse desin.

Back