Sizden Duymaya İhtiyacım Var

Esmer olacaksa böyle ortalamanın üzerinde yakışıklı bir şey olmalı ya da beyaz esmer mi ne diyorlar ya koyu saç beyaz ten gibi öyle olabilir.
Yoksa valla zırnık ilgi uyanmıyor içimde
En iyisi kumral, kumral candır
[/QUOTE]
Kızım esmer candır yaaa
İlerde anlarsın

Birtakım yakınlaşmalar sonucu boynunda birazcık morluk oluştu. Annesi de o kızla görüşürsen ölümü gör falan fıstık bir şeyler demiş.
sevgiliniz de o kılza oldu diyeceğine başkasıyla oldu deyip de kıvıramamış mı? oh valla ya yakınlaşırken güzel tabi.. çok kızdım sevgilinize nolursa olsun sizi ele vermemeliydi..

Kızım esmer candır yaaa
İlerde anlarsın
[/QUOTE]
Ya tabi Onur Tuna gibi bir tipse bahsettiğimiz esmer canın da canıdır

Yalnız ne boyunmuş arkadaş, 9 aydır forumda anlatıla anlatıla bitmedi.
Çocuk bile boynunun şöyle az da olsa bir şöhreti olduğunu bilse ay ben şok moduna geçer muhtemelen

Annesine anlatmış mı nasıl morardığını
Beyinsiz artık ne anlattıysa bilemeyeceğim.
Yani bi de sevişmek icin yalvaran kendisiydi. Anası da çocuğu yatağa bağlayıp zorla yapmışım gibi bir tepki vermiş.
Vermiş de çocuk da benim özel hayatım bu falan diyememiş mi? Anlamak güç. Şahsen kendi ailem bana bu tarz bir şey dese cinsel hayatım beni bağlar size ne derim.

Suan sosyal.medyada ya da sokakta kendine baska birini dusunmuyorsa bende birsey bilmiyorum
Belki de.
Ama birini bulabilme ihtimali hayli düşük gibi geliyor bana.
Hoş çocuk ama eğitim durumu lise terk ve çok fazla entelektüel bir birikimi yok. Yani hayatında hiç kitap okuduğunu zannetmiyorum.

Ben de aşık olmasaydım ilgilenmezdim onunla. Tipi bunları göz ardı edecek kadar taş kıvamında değil

Diil valla tatlim , yaşıma ver yapcak bisi yok , hepsine asiktin diye hatirliyorum
Ah yok, yanlış.
Keşke o kadar sık aşık olabilseydim.
Bundan başka 2 erkek hakkında konu açmıştım. Biri flört ettiğim fuckbuddyimdi, diğeri de fazla bir şey hissetmeden kısa bir süre çıktığım çocuktu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…