-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Esmer olacaksa böyle ortalamanın üzerinde yakışıklı bir şey olmalı ya da beyaz esmer mi ne diyorlar ya koyu saç beyaz ten gibi öyle olabilir.Bu da arkadaşımın muhafazakar eş istemiyorum şeklindeki yorumuna benzedi. Karadenizde küçük bir şehirdeydik bu cümleyi duyduğumda kahkahalarla gülmüştüm. Esmerliği de tercihlerin arasına katarsan elindeki skala üç kat genişler ben sana söyleyeyim Türkiye burasıgerçi benimki sarışın ama bilemedim
Ay çok küçüksün beee22 yaşındayım.
sevgiliniz de o kılza oldu diyeceğine başkasıyla oldu deyip de kıvıramamış mı? oh valla ya yakınlaşırken güzel tabi.. çok kızdım sevgilinize nolursa olsun sizi ele vermemeliydi..Birtakım yakınlaşmalar sonucu boynunda birazcık morluk oluştu. Annesi de o kızla görüşürsen ölümü gör falan fıstık bir şeyler demiş.
Ayyy bırak şunları yaBirtakım yakınlaşmalar sonucu boynunda birazcık morluk oluştu. Annesi de o kızla görüşürsen ölümü gör falan fıstık bir şeyler demiş.
Kızım esmer candır yaaaEsmer olacaksa böyle ortalamanın üzerinde yakışıklı bir şey olmalı ya da beyaz esmer mi ne diyorlar ya koyu saç beyaz ten gibi öyle olabilir.
Yoksa valla zırnık ilgi uyanmıyor içimde
En iyisi kumral, kumral candır
Özetleme biraz hatırlatma yap anlarım okumuştum çünkü seni profil fotondan tanıdımProfilim gizli ama dilersen özetleyebilirim kısaca.
Boynu morarmıştı annesi o kızla görüşürsen ölümü gör falan demişti.Özetleme biraz hatırlatma yap anlarım okumuştum çünkü seni profil fotondan tanıdım
Annesine anlatmış mı nasıl morardığınıBoynu morarmıştı annesi o kızla görüşürsen ölümü gör falan demişti.
Ya tabi Onur Tuna gibi bir tipse bahsettiğimiz esmer canın da canıdırKızım esmer candır yaaa
İlerde anlarsın
Beyinsiz artık ne anlattıysa bilemeyeceğim.Annesine anlatmış mı nasıl morardığını
onur tuna kumral ama :)Ya tabi Onur Tuna gibi bir tipse bahsettiğimiz esmer canın da canıdır
Öyle mi bana esmer, koyu gibi geliyoronur tuna kumral ama :)
cık değil:))Öyle mi bana esmer, koyu gibi geliyor
Belki de.Suan sosyal.medyada ya da sokakta kendine baska birini dusunmuyorsa bende birsey bilmiyorum
Bende aynisini soracaktim , hangisi icin yorum yapalim?Bu buyuk ask hangisiydi yaw
Flört ettiğim insanlar oldu. Ama aşık olduğum kişi olarak bahsettiğim hep aynı kişiydi.Bende aynisini soracaktim , hangisi icin yorum yapalim?
Diil valla tatlim , yaşıma ver yapcak bisi yok , hepsine asiktin diye hatirliyorumFlört ettiğim insanlar oldu. Ama aşık olduğum kişi olarak bahsettiğim hep aynı kişiydi.
Belki hafızalar iyi değilse karıştırmanız normal :)
Ah yok, yanlış.Diil valla tatlim , yaşıma ver yapcak bisi yok , hepsine asiktin diye hatirliyorum
ay sanki çocuğa tecavüz etmişsin gibi davranmışBoynu morarmıştı annesi o kızla görüşürsen ölümü gör falan demişti.