- 21 Eylül 2017
- 2.406
- 6.086
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Unutuyorsunuz cidden ben bir önceki sevgılım tarafından 2 yıllık ilişkide aniden bırakıldım sonra okuldan bir kızla olduğunu öğrendim hemen sevgili oldular ben 1 yıl özlemekle gecırdım aşırı sevıyordum o kadar büyük sıkıntıdayken evet her seyım o olacak dediğim adam çıktı karşıma bugunde ondan ayrıldım hayat böyle bir şeyMerhaba hanımlar,
Bilenler bilir benim büyük aşkımı.
Yoğun bir hayatım var artık. Günlük hayatın telaşesinde hiç aklıma bile gelmiyor desem yeridir. Ama işte bazı geceler, misal şimdi olduğu gibi; onu öyle çok özlüyorum ki. Yapmak istediğim tek şey onun kolları arasında olup suratımı onun pamuk boynuna yaslamak oluyor.
Biliyorum berbat bir insan. Böylesine berbat bir insanı özlemek, uğruna gözyaşları akıtmak ağır gelmiyor diyemem.
Yine biliyorum ki ona dokunmam, konuşmam hatta belki görmem bile imkansız. O gelse dahi gururumdan ötürü kabul edemem ne kadar istesem de.
Elbet geçecek diye düşünüyorum. Kimler gelip geçmedi mi?
Yara kabuk bağlarken ara sıra sızlayıp kendini hatırlatıyor diye düşünmek istiyorum.
Gün gelecek ismini bile zor anımsayacağım belki. Bir başkasını onu sevdiğimden çok çok çok daha fazla seveceğim.
Belki kendimi bu kadar üzmüş olmamı bile büyük bir salaklık olarak görüp kahkahalarla güleceğim. Yani en azından böyle olmasını umuyorum.
Yine de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var gibi hissediyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İçimi dökmek dahi bir nebze olsun iyi geldi.
Zamanında deli divane aşık olduğum bir adam vardı. 8 sene öncesi falan. O da sadece arkadaş gözüyle bakıyordu. Şimdi o peşimde koşuyor, çiçekler gönderiyor ediyor. Bende hiç bir etki uyandırmıyor, arkadaştan öte bir şey düşünemiyorum.Unutuyorsunuz cidden ben bir önceki sevgılım tarafından 2 yıllık ilişkide aniden bırakıldım sonra okuldan bir kızla olduğunu öğrendim hemen sevgili oldular ben 1 yıl özlemekle gecırdım aşırı sevıyordum o kadar büyük sıkıntıdayken evet her seyım o olacak dediğim adam çıktı karşıma bugunde ondan ayrıldım hayat böyle bir şey
Anna boleyn size yakısır bir nickname olmus o da beklemedıgı zamanda sevdıgı adamın emriyle öldürülmedi mi? Erkekler kadınları solduruyorZamanında deli divane aşık olduğum bir adam vardı. 8 sene öncesi falan. O da sadece arkadaş gözüyle bakıyordu. Şimdi o peşimde koşuyor, çiçekler gönderiyor ediyor. Bende hiç bir etki uyandırmıyor, arkadaştan öte bir şey düşünemiyorum.
Zamanında bana böyle böyle olacak deseler, 'Yok artık, dalga mı geçiyorsunuz?' falan derdim. Yani hayat böyle bir şey dediğiniz gibi.
Teşekkür ederim. Keşke ben de sizin gibi düşünebilsem. En azından Anne'in uğruna kellesinin gittiği kişi bir kraldı. Benim uğruna kalbimi feda ettiğim kişi ise bir hiçten öte bir şey değil. Galiba beni asıl yaralayan bu.Anna boleyn size yakısır bir nickname olmus o da beklemedıgı zamanda sevdıgı adamın emriyle öldürülmedi mi? Erkekler kadınları solduruyor
O kral da hiçten öteydi anne nın kardeşinden de çocugu vardıTeşekkür ederim. Keşke ben de sizin gibi düşünebilsem. En azından Anne'in uğruna kellesinin gittiği kişi bir kraldı. Benim uğruna kalbimi feda ettiğim kişi ise bir hiçten öte bir şey değil. Galiba beni asıl yaralayan bu.
Konumdan ayrı olarak, Anne Boleyn'le ilgili bilgisi olan birisine rast gelmek bir hayli hoşuma gitti :)O kral da hiçten öteydi anne nın kardeşinden de çocugu vardı
Tarihin romantik hikayelerını sevıyorum ama asıl ilgi alanım avrupa tarihiKonumdan ayrı olarak, Anne Boleyn'le ilgili bilgisi olan birisine rast gelmek bir hayli hoşuma gitti :)
Merhaba hanımlar,
Bilenler bilir benim büyük aşkımı.
Yoğun bir hayatım var artık. Günlük hayatın telaşesinde hiç aklıma bile gelmiyor desem yeridir. Ama işte bazı geceler, misal şimdi olduğu gibi; onu öyle çok özlüyorum ki. Yapmak istediğim tek şey onun kolları arasında olup suratımı onun pamuk boynuna yaslamak oluyor.
Biliyorum berbat bir insan. Böylesine berbat bir insanı özlemek, uğruna gözyaşları akıtmak ağır gelmiyor diyemem.
Yine biliyorum ki ona dokunmam, konuşmam hatta belki görmem bile imkansız. O gelse dahi gururumdan ötürü kabul edemem ne kadar istesem de.
Elbet geçecek diye düşünüyorum. Kimler gelip geçmedi mi?
Yara kabuk bağlarken ara sıra sızlayıp kendini hatırlatıyor diye düşünmek istiyorum.
Gün gelecek ismini bile zor anımsayacağım belki. Bir başkasını onu sevdiğimden çok çok çok daha fazla seveceğim.
Belki kendimi bu kadar üzmüş olmamı bile büyük bir salaklık olarak görüp kahkahalarla güleceğim. Yani en azından böyle olmasını umuyorum.
Yine de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var gibi hissediyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İçimi dökmek dahi bir nebze olsun iyi geldi.
Hepsinin öyle olduğuna inanmak istemiyorum.İnsanlar genelde kendini üzeni, horgörenin arkasından koşar. Onu seven, peşinden koşan, ne dediyse yapanları ise önemsemez...