Sizden Duymaya İhtiyacım Var

Tamam da aşık olduğun biri yok
Her flört ettiğine aşık olamıyorsun
Gerçekten birine aşık olunca geçicek emin ol
Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Yine de gözümü korkutmadın değil, bu çocuğa aşık olmadan en son 8 yıl önce aşık olmuştum. Umarım bu sefer daha kısa sürer bu zamanlama :KK70:

Büyük bir dert olduğunu iddia etmedim zaten.
Ama bana üzüntü veriyor, ben de içimi dökmek istemişim. Ne var bunda?
Siz hiç mi aşk acısı çekmediniz veyahut birini özlemediniz?
Maalesef KK da ille dayak yemiş olmak lazım dert denmesi için. Konunuza gelince, bazen bir şarkı bile o kabuğu kaşımaya yetiyor gerçekten de. Aradan 10 yıl geçsede birşey değişmiyor, ama en azından tatlı tatlı kaşınıyor.

Bu annesiyle sorunun olduğu kişiydi değil mi ?
Hiç mi oluru yok peki ?
Evet Dead Cell, annesiyle sorunumuz olan kişi.

Bir şekilde olsa dahi gururumdan ötürü kabul edemem, etmemem lazım.
Bana annemle babam kavga etti, annem evden gitti dediği anlarda arkadaşlarıyla oturup sohbet ediyormuş. Böyle bir adamı her ne olursa olsun hayatıma almam mümkün değil ki..

Annahcim seninki bence tamamen hormonlardan kaynakli. Daha iyi sevisen birini buldugunda unutcan bu zirtapozu😂
Bakalım kumrala işler o raddeye gelirse 🤷🏻‍♀️
Yoruldum da yeni birisi gelsin, onunla sohbet muhabbet, mevzuyu oraya taşı.
Bi de şansa çoğu talibim esmer ve esmer sevmem 🤦🏻‍♀️

QUOTE="annaboleyna, post: 60039673, member: 658016"]
[/QUOTE]
Bu da arkadaşımın muhafazakar eş istemiyorum şeklindeki yorumuna benzedi. Karadenizde küçük bir şehirdeydik bu cümleyi duyduğumda kahkahalarla gülmüştüm. Esmerliği de tercihlerin arasına katarsan elindeki skala üç kat genişler ben sana söyleyeyim Türkiye burası 😂 gerçi benimki sarışın ama bilemedim

QUOTE="annaboleyna, post: 60039673, member: 658016"]
Bu da arkadaşımın muhafazakar eş istemiyorum şeklindeki yorumuna benzedi. Karadenizde küçük bir şehirdeydik bu cümleyi duyduğumda kahkahalarla gülmüştüm. Esmerliği de tercihlerin arasına katarsan elindeki skala üç kat genişler ben sana söyleyeyim Türkiye burası 😂 gerçi benimki sarışın ama bilemedim
[/QUOTE]
Esmer olacaksa böyle ortalamanın üzerinde yakışıklı bir şey olmalı ya da beyaz esmer mi ne diyorlar ya koyu saç beyaz ten gibi öyle olabilir.
Yoksa valla zırnık ilgi uyanmıyor içimde 😅
En iyisi kumral, kumral candır 😛😂

Merhaba hanımlar,

Bilenler bilir benim büyük aşkımı.

Yoğun bir hayatım var artık. Günlük hayatın telaşesinde hiç aklıma bile gelmiyor desem yeridir. Ama işte bazı geceler, misal şimdi olduğu gibi; onu öyle çok özlüyorum ki. Yapmak istediğim tek şey onun kolları arasında olup suratımı onun pamuk boynuna yaslamak oluyor.

Biliyorum berbat bir insan. Böylesine berbat bir insanı özlemek, uğruna gözyaşları akıtmak ağır gelmiyor diyemem.

Yine biliyorum ki ona dokunmam, konuşmam hatta belki görmem bile imkansız. O gelse dahi gururumdan ötürü kabul edemem ne kadar istesem de.

Elbet geçecek diye düşünüyorum. Kimler gelip geçmedi mi?
Yara kabuk bağlarken ara sıra sızlayıp kendini hatırlatıyor diye düşünmek istiyorum.
Gün gelecek ismini bile zor anımsayacağım belki. Bir başkasını onu sevdiğimden çok çok çok daha fazla seveceğim.
Belki kendimi bu kadar üzmüş olmamı bile büyük bir salaklık olarak görüp kahkahalarla güleceğim. Yani en azından böyle olmasını umuyorum.

Yine de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var gibi hissediyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İçimi dökmek dahi bir nebze olsun iyi geldi.
neden ayrılmıştınız? ben konunuzu bilmiyorum :KK43:

Teşekkür ederim güzel yorumun için.
Yine de gözümü korkutmadın değil, bu çocuğa aşık olmadan en son 8 yıl önce aşık olmuştum. Umarım bu sefer daha kısa sürer bu zamanlama :KK70:
Kaç yaşındasın?
Aşk her yaşta olur
Yine olursun yeter ki pozitif düşün
Ben iyi şeyleri hak ediyorum diye telkin et kendini

X