- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Anlıyorum. Kısa bir süre önce ben de büyük çaplı sayılabilecek bir sağlık sorunu yaşadım.Elbette sevdim ve üzüldüm.
Sonra öyle şeyler yaşadım ve gördüm ki, içimi dökecek kelimeleri bulmak bile zor oldu.
Sağlığımı kaybettiğimi düşündüğüm anda gördüğüm, duyduğum, geçmiş, gelecek hepsi anlamını yitirdi. Tüm o uğruna üzüldüğüm, acı çektiğim insanlar, olaylar hiç oldu. Bu anlattığım duyguları yaşamanızı istemem, o yüzden canınızı sıkacağınız en son konu bile olmasın bu. Anlatmak çok zor gerçekten.
Şu anki sağlığınızın ve psikolojinizin kıymetini bilin lütfen.
Orası öyle tabii.Hayat neleri unutturmuyo insanaBosverin ya size erkek mi yok
Orası öyle tabii.
Zaman alması biraz sinir bozucu galiba. Keşke şıp diye olsa :)
Ahahaha, oldu tabii birileri. Hâlâ talep hatta talepler var doğrusu :)Kiz sen hizli kizsin yaparsin atarsin kafandan amannnn miz miz ana kuzusunu dert edicene boswerrrr sana yakisikli mi yok
Zaten kim istemezse insan ona yaniyo dimi dimiAhahaha, oldu tabii birileri. Hâlâ talep hatta talepler var doğrusu :)
Ama bu saçma anneci şahısa aşık olmuştum tam da geçen sene bu zamanlar. Aşk atlatma süresini zorlaştırıyor maalesef :)
Su bi konu var oraya bakÇok yoğunum tatlım ya, burayı da neredeyse 1 aydır ihmal ettim. Ama ufak ufak dönüşler başladı
Yok bu anası arıza çıkaran.Bu yakisikli f.b olanla noldu? Bu o mu?
Inan ki yalnız değilim. Yani ilişki adı altında biri yok hayatımda ama flört ettiğim birileri var.Şu an yalnızsın çünkü hayatında biri yok
O yüzden de bu adamı özlüyorsun
Yarın başkasına aşık olursun
Unutur gidersin aklına bile gelmez
Evet öyleKiz bu su yesil gozlu mu?
O zaman bir doz Nükhet Duru'dan Ben Sana Vurgunum almanız şiddetle tavsiye olunur. Efkâr seviyeniz tavan yapar :)geçmesede yapacak birşeymi var ,giden gelir mi sandın aldandın boşa yandın yanma arkadaş .kimler geldi kimler geçti hiçbirisi senin kadar sevilmedi .offf efkarlandım bende sabah sabah
Lonely, nedense o'na gelince kendim olamıyorum. Sanki bir ayrıcalığı varmış gibi bende.Nickinin hakkını ver konu sahibi konularınızı bilen biri olarak söylüyorum
Heriftekide ne gozmus amaEvet öyle
Tamam da aşık olduğun biri yokInan ki yalnız değilim. Yani ilişki adı altında biri yok hayatımda ama flört ettiğim birileri var.
Ama elber dediginiz gibi unutacağım.