Sizden Duymaya İhtiyacım Var

Anlıyorum. Kısa bir süre önce ben de büyük çaplı sayılabilecek bir sağlık sorunu yaşadım.
Yine de bu o saçma insanı özlememe, bundan dolayı bir miktar acı çekmeme engel olamıyor ne yazık ki.

Kiz sen hizli kizsin yaparsin atarsin kafandan amannnn miz miz ana kuzusunu dert edicene boswerrrr sana yakisikli mi yok
Ahahaha, oldu tabii birileri. Hâlâ talep hatta talepler var doğrusu :)
Ama bu saçma anneci şahısa aşık olmuştum tam da geçen sene bu zamanlar. Aşk atlatma süresini zorlaştırıyor maalesef :)

Ahahaha, oldu tabii birileri. Hâlâ talep hatta talepler var doğrusu :)
Ama bu saçma anneci şahısa aşık olmuştum tam da geçen sene bu zamanlar. Aşk atlatma süresini zorlaştırıyor maalesef :)
Zaten kim istemezse insan ona yaniyo dimi dimi şaka bi yana hayat kimsenin etrafinda donmuyo.Adam olsaydi dizinin dibinde olurdun

Bazı duyguları aşmanın yolu onu kabullenmek, yaşamak ve geçeğine inanmaktır. Öyle yap; ben acıdan daha büyüğüm ve kazanacağım diye düşün. =) Eğer inancın varsa, bu manevi bir güce ya da kendine inanç da olabilir, atlatmak için sadece zamana ihtiyacın var.

Eşimden önce 6 yıllık bir ilişkim vardı. İyi bir insandı, seviyordu, seviyordum, ama beni dibe çekiyordu psikolojik sorunlarından ötürü. Evlenme teklif etti, terk ettim. Onsuz yaşayamayacağımı düşünüyordum ama bir yandan da boğuluyordum, mutsuzdum. Bir gün başka biriyle tanıştım. Bir ilişkinin insanı boğmak yerine, ona nasıl nefes katabileceğini o zaman öğrendim. Umarım sen de bunu yaşayarak görürsün.

Şu an yalnızsın çünkü hayatında biri yok
O yüzden de bu adamı özlüyorsun
Yarın başkasına aşık olursun
Unutur gidersin aklına bile gelmez
Inan ki yalnız değilim. Yani ilişki adı altında biri yok hayatımda ama flört ettiğim birileri var.
Ama elber dediginiz gibi unutacağım.

geçmesede yapacak birşeymi var ,giden gelir mi sandın aldandın boşa yandın yanma arkadaş .kimler geldi kimler geçti hiçbirisi senin kadar sevilmedi .offf efkarlandım bende sabah sabah

geçmesede yapacak birşeymi var ,giden gelir mi sandın aldandın boşa yandın yanma arkadaş .kimler geldi kimler geçti hiçbirisi senin kadar sevilmedi .offf efkarlandım bende sabah sabah
O zaman bir doz Nükhet Duru'dan Ben Sana Vurgunum almanız şiddetle tavsiye olunur. Efkâr seviyeniz tavan yapar :)

Reactions: Cac
Nickinin hakkını ver konu sahibi konularınızı bilen biri olarak söylüyorum
Lonely, nedense o'na gelince kendim olamıyorum. Sanki bir ayrıcalığı varmış gibi bende.
Geçen gün şans bu ya, eski çalıştığım yere ziyarete gittim. O sıra eski iş arkadaşlarımın arkadaşı geldi.
(O da ben de bir kahve zincirinde çalıştık. Yani tanıdığımız insanlar, arkadaşlarımız falan iç içe)
Sohbet bir şekilde oraya geldi, meğersem bana annemle babam bizim yüzümüzden kavga ettiler, annem evden ayrıldı dediği anlarda bu arkadaşlarıyla oturmuş kahve eşliğinde sohbet ediyormuş.
Bu bile o'na karşı kötü duygular beslememe yetmiyor ki normalde kindar sayılabilecek bir insanin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…