- 5 Şubat 2015
- 5.233
- 6.047
-
- Konu Sahibi Meredith Grey
Ah abartmayın lütfen. Flörtlerim oldu, oluyor. İnzivaya çekilmedim, henüz.Bu buyuk ask hangisiydi yaw
Annesi çok kızar.Yine biliyorum ki ona dokunmam
Sen de beni çok ihmal ettin zaten. Küsmüş olabilirimAnnaaaaahhhh
Hafızanız beni etkiledi doğrusu :)Annesi çok kızar.
Şaka bir yana büyük aşk dediğin o ise inan o unutma anı geldiğinde "Ben nasıl böyle hissetmişim?" diyeceksin.
Sevgilisiyle görüşmemek için annesine yemin eden adam unutulur mu? Aşk olsun :)Hafızanız beni etkiledi doğrusu :)
Yani şu an da totalde farkındayım böyle bir adamla zaten olmazdı, olmamalıydı ama özlememe engel olamıyor işte..
Ah yok imkansız. Aşkımdan ölsem görüşmem, hayat boyu bir selamlaşmamız bile olmayacak. Bu kadar net söylüyorum.Sevgilisiyle görüşmemek için annesine yemin eden adam unutulur mu? Aşk olsun :)
Bunun farkında olmanız bile güzel unutmaya ramak kalmıs. Özlemekten zarar gelmez hem belki de onu değil de o zamanki hislerinizi özlüyorsunuzdur. O amiple tekrar görüşmeyin de varsın özleyin.
Gerçeği söylemek gerekirse saplantıya dönüşmüştü bir zamanlar. O durumu atlattım şükür ki.Gecenin asi tonu bu. Bir beyin oyunu..... dikkat etmek lazim saplantiya dönüşmesin.
Büyük bir dert olduğunu iddia etmedim zaten.Bu eleştiriyi kötü niyetle yapmıyorum ama bazı insanların gerçekten derdi yok galiba.
Teşekkür ederim güzel yorumun için. Bayağı güldürdün beni annecim annecim ile başlayan giriş kısmınla :)Annecim annecim diye dizinin dibinde anneciğiyle hayal ederseniz geçer bence. Öyle güzel unutuluyor ki geçecek hiç merak etme. Hatta hatırlayınca ıııyykkk allahım ben deli miydim ne işim vardı onunla bile diyorsun. Onun için harcanan zamanlara acıyorsun resmen. Biraz zaman... Vücuttan daha toksinler atılmamış ondan böyle oluyor bahar ayları falan filan da etkiliyor. Bol bol sosyalleş güneşe çık yeni insanlarla tanış hayat güzel yaO kadar bunalımdayken ben bile söylüyorsam bunları düşün artık.
Kimse sebepsiz girmiyor hayatımıza, hep bir şeyler ögretip çıkıp gidiyorlar. Gecmise dönüp düşünseniz yeni bir iliskiye başlarsam şunları asla yapmam, şunları gözlemlerim gibi kac madde sıralarsınız.Merhaba hanımlar,
Bilenler bilir benim büyük aşkımı.
Yoğun bir hayatım var artık. Günlük hayatın telaşesinde hiç aklıma bile gelmiyor desem yeridir. Ama işte bazı geceler, misal şimdi olduğu gibi; onu öyle çok özlüyorum ki. Yapmak istediğim tek şey onun kolları arasında olup suratımı onun pamuk boynuna yaslamak oluyor.
Biliyorum berbat bir insan. Böylesine berbat bir insanı özlemek, uğruna gözyaşları akıtmak ağır gelmiyor diyemem.
Yine biliyorum ki ona dokunmam, konuşmam hatta belki görmem bile imkansız. O gelse dahi gururumdan ötürü kabul edemem ne kadar istesem de.
Elbet geçecek diye düşünüyorum. Kimler gelip geçmedi mi?
Yara kabuk bağlarken ara sıra sızlayıp kendini hatırlatıyor diye düşünmek istiyorum.
Gün gelecek ismini bile zor anımsayacağım belki. Bir başkasını onu sevdiğimden çok çok çok daha fazla seveceğim.
Belki kendimi bu kadar üzmüş olmamı bile büyük bir salaklık olarak görüp kahkahalarla güleceğim. Yani en azından böyle olmasını umuyorum.
Yine de sizin yorumlarınıza ihtiyacım var gibi hissediyorum. Teşekkür ederim şimdiden. İçimi dökmek dahi bir nebze olsun iyi geldi.
Bir insan kabul edilemeyecek bir yanlış yaptığında dahi hayatımdan çıkarıp atmak yerine, yaptığı şey için kendimce onu haklı çıkaracak sebepler buluyorum. Bunu fark ettim galiba.Kimse sebepsiz girmiyor hayatımıza, hep bir şeyler ögretip çıkıp gidiyorlar. Gecmise dönüp düşünseniz yeni bir iliskiye başlarsam şunları asla yapmam, şunları gözlemlerim gibi kac madde sıralarsınız.
Son dönemde arkadaş, akraba hatta dost diyebildigim kac kisiden hancer yedim. Ajitasyonla değil, gerçekten canımı yaktılar. Özlediğim günler, muhabbetler, kahkalar var. Ama hep daha iyilerinin, güzelllerinin geleceğine inanıyorum. İnanmazsam toparlamam kendimi.
Sizin icinde aynısı olacak. Sabredin umut edin. Sevgiler.
Elbette sevdim ve üzüldüm.Büyük bir dert olduğunu iddia etmedim zaten.
Ama bana üzüntü veriyor, ben de içimi dökmek istemişim. Ne var bunda?
Siz hiç mi aşk acısı çekmediniz veyahut birini özlemediniz?
Ya beni ihmal edenlerSen de beni çok ihmal ettin zaten. Küsmüş olabilirim
Çok yoğunum tatlım ya, burayı da neredeyse 1 aydır ihmal ettim. Ama ufak ufak dönüşler başladıYa beni ihmal edenlernerelerdesinki bu sira burdada yoksun