canım abartıyosun huzurlu evliliğinizde huzur kaçıracak yer arıyorsun millet evliliklerinde ne dertlere göğüs geriyor ben senin anlatığında sorun olcak bişi bile görmedim kafaya fazla takmışsın sanırım sen tercih edilmek istiyosun
böyle şeyleri bu denli abartırsanız cidden herşeyi çok çabuk yıpratır ve eskitirsiniz..Seneler sonra eskitbilecek birşeyler bile kalmaz..Nasılsa herşey eskiyecek bari zamanlamayı doğru ayarlayın..sevggiler..
tmm işte bak sen onun ailene tercih etmişsin şimdide aynı şeyi ondan bekliyosun madem ailen uzakta neden sende onun ailesini ailen kabul edip dört elle sarılmıyosun dayısınamı gidiyor sende git canım annesine kahvaltıyamı gidiyor sende git hem eşini onlarla yalnız bırakmamış olursun hemde sen eşinden bişi istediğinde hayır deme fırsatını ortadan kaldırmış olursun bence bide böyle dene nezamana kadar böyle anaya dayıya gidecek zaten sürekle sende gidersen onuda bi süre sonra çağırmazlar merak etme bellliki onlarda bunu sana inat yapıyorlar belkide art niyet yok günahlarını almayım ama bide böyle dene kendini evde yalnız yiyip bitireceğine canım hem evde yalnız kalamamış olursun hemde onlara kocanı doldurmaları için fırsat vermemiş olursun evde yalnız oturup sinir olacağına çözüm üret canımın içi yok sa benim sana ne ön yargım olabilir değilmi amacım sana yardım etmek sadecea.s.ben beni tercih etsin demiyorum ben ailem uzakta olduğu için her istediğimde göremiyorum 1 haftalık iznimde ailemin yanına gidelim dedim bana bin dereden su getirdi önüme türlü türlü bahaneler getirdi... her yaptığına susim hep o haklı ölemi??? ben zaten susuyorum tepki vermiyorum ama içim içimi yiyor... benim anlattıklarım sana abartılı gelebilir ama bi ben bide allah bilir yaşadıklarımı... ben bu koca şehirde tek başımayım... bunu düşünen varmı? benim ailem evlenmiceksin onla dedi ben babamın karşısına dikilip seviyorum dedim... evlendim... bana her tartışmamızda ailemin yaptıklarını öne sürüyor senin ailen istemediki beni diyor. ben onun anasının sağda solda benim için söylediklerini
onun yüzüne vurmuyorum ama hata yapıyorum onun gibi duyduğumda söylemeliydim.. ama ben huzurum bozulmasın tartışmayalım diye hep sustum... gene ezilen ben oldum... yazık onun için verdiğim savaşa yazık.. kim için ailemi karşıma almışımki ben...
tmm işte bak sen onun ailene tercih etmişsin şimdide aynı şeyi ondan bekliyosun madem ailen uzakta neden sende onun ailesini ailen kabul edip dört elle sarılmıyosun dayısınamı gidiyor sende git canım annesine kahvaltıyamı gidiyor sende git hem eşini onlarla yalnız bırakmamış olursun hemde sen eşinden bişi istediğinde hayır deme fırsatını ortadan kaldırmış olursun bence bide böyle dene nezamana kadar böyle anaya dayıya gidecek zaten sürekle sende gidersen onuda bi süre sonra çağırmazlar merak etme bellliki onlarda bunu sana inat yapıyorlar belkide art niyet yok günahlarını almayım ama bide böyle dene kendini evde yalnız yiyip bitireceğine canım hem evde yalnız kalamamış olursun hemde onlara kocanı doldurmaları için fırsat vermemiş olursun evde yalnız oturup sinir olacağına çözüm üret canımın içi yok sa benim sana ne ön yargım olabilir değilmi amacım sana yardım etmek sadecea.s.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?