- 30 Mart 2016
- 489
- 331
- 37
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
ne öğretmenisiniz acaba ?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Canim inan yorumlayamiyorum defalarca sordum.huysuzsun burnumdan getirursin diyor.birkac gece sabaha kadar konistuk evli olsa böyle olur muyduSana telefonunu vermemesini nasıl yorumluyorsun peki?
İlkokul dersee bayılıcamm şurdaane öğretmenisiniz acaba ?
Telefon numarasını vermemesi sadece evli olduğu anlamına gelmez ki. Sabaha kadar konuşup evli olmadığını anladığın için mi, için rahat?Canim inan yorumlayamiyorum defalarca sordum.huysuzsun burnumdan getirursin diyor.birkac gece sabaha kadar konistuk evli olsa böyle olur muydu
Senin eğittiğin çocuklara acıdım bir an. Belki de kk'da bir üyenin çocuğuna öğretmenlik yapıyorsun! Bence kesinlikle istifa edip eski eşine dönüp hem fiziksel hem psikolojik şiddet görmelisin, çok mazoşist gördüm seniCok sagol yorumun icin evet biriyle gorustum ama olmadi.yas farkı çoktu aramizda.inan saglikli dusunemiyorum sifara iciyorum.alkoke de basladim aile destegi yok.keske bosanmasaydim diyorum
O yaşlarda öğretmenlerimizi az mı örnek aldık.İlkokul dersee bayılıcamm şurdaa
dedim dun gece dedim sen numarasi vermeyince daha cok huzursuz oluyorum dedim. Bahaneler buluyor burnunda n getirirmisimTelefon numarasını vermemesi sadece evli olduğu anlamına gelmez ki. Sabaha kadar konuşup evli olmadığını anladığın için mi, için rahat?
Mantığın aklın alıyor mu, telefon numarasını bilmeden onun hayatında yer almaya çalışman ne kadar doğru?
Huysuzsun, burnumdan getirsin vs demiş. Siz de böyle olduğunuza inandığınız için sizi kandırmak epey kolay olmuş.
Vermeyince daha çok huysuzlanıyorum, güvenim yok oluyor diyemediniz mi..
bu adamın niyeti kendine sorumlu ve sorunlu olmayacak bir yatak arkadaşı olarak kullanmak seni. Başka bir açıklaması yok. Mis gibi mesleğiniz varken niye bu hanzolarla vakit geçirirsiniz hala anlamıyorum. Neyi var bu adamın? Hayvanın teki. Salağın teki. Anne kuzusu manyağın tekiCok sagol yorumun icin evet biriyle gorustum ama olmadi.yas farkı çoktu aramizda.inan saglikli dusunemiyorum sifara iciyorum.alkoke de basladim aile destegi yok.keske bosanmasaydim diyorum
Dedin
dedim dun gece dedim sen numarasi vermeyince daha cok huzursuz oluyorum dedim. Bahaneler buluyor burnunda n getirirmisim
Şimdi ise öğretmenler asık suratlı problemli ve dersi anlatıp direk cıkıyorlar.. Hepsi öyle olmasa da artık coğunluk böyle olmaya başladı ....O yaşlarda öğretmenlerimizi az mı örnek aldık.
İngilizce öğretmenizi sevdiğimiz zaman hepimiz ingilizce öğretmeni olmak istemedik mi
Benim hocam hep kendi ayaklarınız üzerinde duran güçlü kadınlar olun derdi.
Hatta kolundaki bileziği gösterip altın bileziğiniz kolunuzda olsun demişti, ben cidden limoncu gibi bilezikten bahsediyor sanıyordum
Don adama ye dayagini otur. Meselegini de birak. Zaten atanmayi bekleyen binlerce öğretmen var. Bir kadro boşalır.
Canim inan yorumlayamiyorum defalarca sordum.huysuzsun burnumdan getirursin diyor.birkac gece sabaha kadar konistuk evli olsa böyle olur muydu
ya bu adam seni dövüyomuş .Dusundum aldim da 2 seans gittim olmadi hic fayda etmedi kadin beni basindan saviyordu adeta.
Bana ne deseniz haklisiniz bir girdaptayim baska bisey degil.
Peki ne olur sorum cevap verin bu adam beni cok sevdigini soyluyor.cok seven insan ne yapar nasil davranir su asamada?
Ve ben sanirim gercekten cok safim