- 6 Haziran 2008
- 7.376
- 6.264
- 248
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
eski eşin hayata yeniden başlamak için iyi bir seçim değil sudamlası.Belkicok derin bir bosluktayim.anlamiyorum.bundan sonrasi icin hayat zor diye dusunuyorum.kiminle baslicam tekrar hayata.kim beni gercekten sevecek.en son gorustugumden sogudum.olmaz onunla.
Bosandigim adama saplandim kaldim.keske diyorum kafamda gecmisin hesaplasmasini yapiyorum surekli.kimsem yok aile yonunden cok yalnizim.annemi sucluyorum.ben bosanmaya giderken gulumsuyordu.soyle dusunuyorum.amaci benim bosanmam ogretmenlige baslamam ve ona para vermemdi.evli kalsam bunu yapamayacaktim.nitekim de oyle oldu 7 yilimi onun icin uvey kardesime yaptirdigi ev icin tukettim.simdi onlarla da aram iyi degil.
arkadaşım anlatım şeklinden sordum.neyse polemik yapmaya gerek yok. inş. tüm sıkıntılarından kurtulursun.herşey gönlünce olsun.yok değilim limon satıyorum
Kizlar kendimi cok kotu hidsediyorum saplanip kaldim.cok pismanim bosandigima
ailenden yardım iste.Kizlar kendimi cok kotu hidsediyorum saplanip kaldim.cok pismanim bosandigima
Yav he he su. Baska erkek kalmadı çünküKizlar kendimi cok kotu hidsediyorum saplanip kaldim.cok pismanim bosandigima
Sadece biraz sabretseydim evliligimde her sey duzelir miydi diye dusunuyorum
Cok tesekkur ediyorum yaziyorsun sürekli bana ama inan cok kotu hissrdiyorum.ama belki duzelirdi.kotu biri değildi.ben onu idare edebilirdim edemedim cok uzulyorumya düşününce eline ne geçiyor? sen bu adamdan boşandın artık. düzelmeyecekti tabi ki.
Cok tesekkur ediyorum yaziyorsun sürekli bana ama inan cok kotu hissrdiyorum.ama belki duzelirdi.kotu biri değildi.ben onu idare edebilirdim edemedim cok uzulyorum
Cok tesekkur ediyorum yaziyorsun sürekli bana ama inan cok kotu hissrdiyorum.ama belki duzelirdi.kotu biri değildi.ben onu idare edebilirdim edemedim cok uzulyorum
neden siz idare ediyorsunuz neden yani neden ? o idare etmemiş ama sizi ? ya işin ya ben demiş. o da ''keşke seçme hakkı tanımasaydım zamanında sudamlasına işini ya da beni tercih etmek zorunda kalmasaydı'' diyor mudur sizce ?Cok tesekkur ediyorum yaziyorsun sürekli bana ama inan cok kotu hissrdiyorum.ama belki duzelirdi.kotu biri değildi.ben onu idare edebilirdim edemedim cok uzulyorum
Kesinlikle demiyordur canim.demiyor da zaten.su ruh halinden bur an once cikmak istiyorum sadeceneden siz idare ediyorsunuz neden yani neden ? o idare etmemiş ama sizi ? ya işin ya ben demiş. o da ''keşke seçme hakkı tanımasaydım zamanında sudamlasına işini ya da beni tercih etmek zorunda kalmasaydı'' diyor mudur sizce ?
O zamn geri dön özür dile seni affetsin. Dövmeye kalkarsa sesini çıkarma huysuzluk yapma sakın.sonra pisman olursun. Annenle de görüşmeyi bırak. Mutluluklar.Kizlar kendimi cok kotu hidsediyorum saplanip kaldim.cok pismanim bosandigima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?