- 5 Ocak 2016
- 2.713
- 3.296
- 53
- 35
- Konu Sahibi kuzeyyildizim
-
diyelim dayak yok hakaret yok her şey güzel iyi.ama çalıştırmak istemiyor.bırakılır mıydı öğretmenlik yoksa ayrılmak mı doğruydu?
diyelim dayak yok hakaret yok her şey güzel iyi.ama çalıştırmak istemiyor.bırakılır mıydı öğretmenlik yoksa ayrılmak mı doğruydu?
Ammmaann ne uğraşacaksın el alemin çocuğuyla?diyelim dayak yok hakaret yok her şey güzel iyi.ama çalıştırmak istemiyor.bırakılır mıydı öğretmenlik yoksa ayrılmak mı doğruydu?
işte ben de bu duruma kızıyorum iyice oturabilirdi her şey ondan sonra söyleyebilirdim ben de çok aceleci davrandım.huyuna suyuna gidebilirdim yapmadım.Ayrılmaktan da başka yollar olabilirdi bence o an için bırakıp zaman ilerledikce birbirinizi iyice tanıdıkca evliliğiniz oturunca tekrar konusunu acardin.
işte ben de bu duruma kızıyorum iyice oturabilirdi her şey ondan sonra söyleyebilirdim ben de çok aceleci davrandım.huyuna suyuna gidebilirdim yapmadım.buna üzülüyorum işte.çıkan kavgalar hep bundandı.kednime kızıyorum keşke bekleseydim bir müddet ilerde açsaydım konuyu belki boşanmazdık o zaman
Allah ıslah etsin seni..Bu kadar yazılan hiçbir şeyi gram anlamamışsın..Öğretmen olduğuna da inanmıyorum artık..işte ben de bu duruma kızıyorum iyice oturabilirdi her şey ondan sonra söyleyebilirdim ben de çok aceleci davrandım.huyuna suyuna gidebilirdim yapmadım.buna üzülüyorum işte.çıkan kavgalar hep bundandı.kednime kızıyorum keşke bekleseydim bir müddet ilerde açsaydım konuyu belki boşanmazdık o zaman
ALLAH RIZASI İÇİN kızmadan cevap verin ne olur.ben evlendikten sonra 1 ay olmadan annemin evine döndüm.çok bunalmıştım kendimi çok huzursuz hissediyordum.ama gittikten sonra da yalvardım bua ne olur gel yalvarırım gel ama öğretmenlik yapma deme dedim.ama 1 kez gelmedi.hastası sen delisin dedi.ya öğretmenlik ya ben seç ddi.ALLAH aşkına hastaysam da deliysem de elimden tutup doktora götürebilirdi.hiçbirini yapmadı.Hırsızın hiç mi suçu yok ya bu nasıl bir kendini suçlamak. Senin tek suçun tedavi olmamak. İnanılmaz özgüvensizsin. Kendine hiç değer vermiyosun kendini sevmiyosun elin hanzosunu sevdiğin kadar. Hayır başka yolu yoktu. Bu adam seni çalıştırmayacaktı. Çünkü saf buldu. İyice tepeni ezmek istiyordu. İşe girip para kazanıp özgüveninin gelmesini istemiyordu. Ondan daha üst konumda olmanı kaldıramıyordu.
ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM NE OLUR KIZMADAN YAZIN.kendimi düşüncelerimi toparlayamıyorum.ne olur kızmadan yazın.siz kızarak yazınca ben daha çok bunalıma girip ağlıyorum ALLAH için ne olurAllah ıslah etsin seni..Bu kadar yazılan hiçbir şeyi gram anlamamışsın..Öğretmen olduğuna da inanmıyorum artık..
Hala huyuna suyuna gidebilirdim diyor.. Daha da birşey yazmam bundan sonra çünkü o beynin denileni almıyor anlamıyor..Kendin ettin kendin bulacaksın..
Arkadaşım tamam da sen de bir dikkate al denileni en acilinden yardım al.ALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM NE OLUR KIZMADAN YAZIN.kendimi düşüncelerimi toparlayamıyorum.ne olur kızmadan yazın.siz kızarak yazınca ben daha çok bunalıma girip ağlıyorum ALLAH için ne olur
işte ben de bu duruma kızıyorum iyice oturabilirdi her şey ondan sonra söyleyebilirdim ben de çok aceleci davrandım.huyuna suyuna gidebilirdim yapmadım.buna üzülüyorum işte.çıkan kavgalar hep bundandı.kednime kızıyorum keşke bekleseydim bir müddet ilerde açsaydım konuyu belki boşanmazdık o zaman
sen sadece bosluktasin ,o eski kocan tekrar birlessen yine aynisini yapar emin olALLAH RIZASI İÇİN DİYORUM NE OLUR KIZMADAN YAZIN.kendimi düşüncelerimi toparlayamıyorum.ne olur kızmadan yazın.siz kızarak yazınca ben daha çok bunalıma girip ağlıyorum ALLAH için ne olur
ALLAH RIZASI İÇİN kızmadan cevap verin ne olur.ben evlendikten sonra 1 ay olmadan annemin evine döndüm.çok bunalmıştım kendimi çok huzursuz hissediyordum.ama gittikten sonra da yalvardım bua ne olur gel yalvarırım gel ama öğretmenlik yapma deme dedim.ama 1 kez gelmedi.hastası sen delisin dedi.ya öğretmenlik ya ben seç ddi.ALLAH aşkına hastaysam da deliysem de elimden tutup doktora götürebilirdi.hiçbirini yapmadı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?