Sizden akıl istiyorum (aramızdaki ilişki,yaş farkı)

bence seni manipüle ediyor ... zamanı gelince senide siler ...sen çok bağlanmadan umarım kendin için en doğru kararı alırsın

ben bütün gün seni unuturum bi anda aklıma gelirsin bir öpücük yollarım sonra bırakırım telefonu yine unuturum'

işte yaş farkı sonucu. adam 40 yaşında. enerjisi vs kalmamış. olmaz. olmamalı hatta çok pişman olursun bence.

Önemli olan senin ne hissettiğin ve çok zaman geçir zaman seni yönlendirmede yardımcı olucaktır jenerasyon farkı etkiliyor ama karakter herşeyden önemli seni bazı konularda tatmin etmeme olasılığı çok yüksek

Yaşı geçtim ortak noktanız YÖK adam tavla oynıcak ben bakçam hem de birkaç kere olcak bu kesinlikle çok sıkıcı yaş farkımı karakter farkımı bilmiyorum ama siz bu adamla eğlenmiyorsunuz eğlenemediğin biriyle evli olmak çok sıkıcı çekilmez

Aranızdaki mesele sadece yaş farkıysa mesele değil.

Aranızdaki mesele sadece yaş farkıysa mesele değil.
Öncelik fazla ilgi göstermemesi yaş meselesi ilerde sorun olur mu diye düşünüyorum hep.Sonuçta gencim bazı şeyleri yaşamak eğlenmek istiyorum ama ya arkadaşlarıyla beraberiz yada evde vakit geçiriyoruz.ben işten geç çıkıyorum erken gidiyorum onlarında ilgisi vardır belki.aklım çok karışık

Bara gidelim içki içelim yok ben gitmem ben alkol içmiyorum çay kahve içiyoruz o kadar

Adam bekar mı, evli değilse hiç bir sorun yok. Kadınlar menopoz filan bir yaştan sonra çocuk bile doğuramıyor. Erkeğe birşey olmuyor. Daha çok sever seni. Duyguları oturmuştur. Genç kaprisiyle uğraşacağına değerini bil adamın.

15 yaş çok değil de
Sizle yalnız kalmak neden istemiyor
Sürekli arkadaş ortamına sokması biraz kendi yaşıtlarına bakın Benim genç sevgilim var demek için bence.olgun diyorsun bu mu olgunluk?
İnsan sevgilisiyle gezmek dolaşmak ister
Gün içindede arayıp sormaması çok saçma.
İlgilenmiyor sizle .
Siz yaş farkını sorun ediyorsunuz.burda yaş farkı mı sorun?
Adam sizinle hava atıyor çevresine.

Bekar evlenmemiş hiç sadece uzun süreli ilişkisi olmuş açıkcası beklentim cinsellik değil dürüst bi insan diyor sürekli

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…