Sizden akıl istiyorum (aramızdaki ilişki,yaş farkı)

-selcuksassa-

Üye
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2018
30
12
8
31
Merhaba :)) aklıma takılan bir şey var bunu tecrübe etmiş varsa akıl almak istiyorum uzun olabilir okuyanlara teşekkür ederim

Şimdi ben 2016 yılında iş yerinde biriyle tanıştım belli bir süre sonra duygularını açtı ama önceki beraberliğim ve korkularım falan olduğundan kabul etmedim biz sürekli karşılaştık konuştuk her seferinde neden kabul etmediğimi sordu ama hiç rahatsız etmedi.Kısacası 2 sene sonra haziran ayında tekrar karşılaştık ve bu sefer başladık şuan iki aydır beraberiz ama bizim aramızda 15 yaş fark var ben şuan 25 o 40 yaşında.
O çocuk doktoru yurt dışında doğmuş okumuş ama şuan burda gayrimenkulle ilgileniyor.İşine bağlı,arkadaşlarına bağlı ne istediğini bilen akıllı bir adam beraberliğimizi saklamıyor ama tanıtırken sevgilim değilde arkadaşım diye tanıtıyor böyle bazı şeylere takılıyorum ama ona yansıtmak istemiyorum
yanında mutluyum duygularımda var ama gün içinde nasılsın diye sormaz sadece bir emoji yollar bir kere sordum neden diye 'ben bütün gün seni unuturum bi anda aklıma gelirsin bir öpücük yollarım sonra bırakırım telefonu yine unuturum' dedi mesela.Sinema,konser gibi bir vakit geçirmişliğimiz olmadı arkadaşlarıyla oturuyoruz sadece.Tavla oynuyor okey oynuyor bende oturup izliyorum.
Aklıma takılan kısaca şu ben onu sıkmak istemiyorum neden böyleyiz diye sonuçta olgun bir adam ona ayak uydurmak istiyorum ama vakit geçirme gezme dolaşma beklentilerimi karşılamıyor.bunlardan vazgeçmek için yaşımı genç buluyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık.
Yaş farkı hakkında ne söyleyebilirsiniz tecrübe eden var mı aranızda?

Net bi şekilde istediklerinizi konuşun bence değiştirmeyecekse ya ilişkiyi bitirin ya da kabul edip devam edin.

Sizinle eğleniyormuş, genç olduğunuz için.

Ben başka şeye yoramadım, üzgünüm.

Evet kanım kaynıyor doğru bi yeri görmeyi gezmeyi bir şeyler yemeyi istiyorum tek başımada yaparım ama o zaman hayatımdaki kişi ne oluyor?
Kariyeri mi etkiledi bilmiyorum ama bence geçici bir heves bu sendeki.
Kusura bakma ama sanmıyorum kariyerinin bana bir faydası olmaz ben kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum 'benim sevgilim bu olsun hem zengin ve doktor ' diye seçmedim

Ne gereği var bu olmazlara meylinizin? 25 yaş,çiçek gibi, soldurmaya değer mi? 40 yaşındaki adamın olgun olması seni incitmemesi gerekmez mi? Kendinden 15 yaş küçük biriyle olsan ne hissederdin? (Ama o erkek demeyin) Bence fikir yürütmek yerine diyalog kurup gidişat hakkında beklentilerinizden onun beklentilerinden falan konuşmalısınız. Open relationship kafasında olma ihtimali epey yüksek.yaş farkı çok, kültür farkına yedirilen bir ilişki karmaşası var. Ayrıca 40ına dek evlenmemiş adamlar pek ilişki adamı olmuyorlar. Bu da burda dursun

Zenginlikle alakası yok.
Kariyeri olgunluğu sana çekici gelmiş olabilir
Şimdi bi heves ettin heyecan var
Ama ilerde sıkıntı çekersin

Benım esimle aramda 10 yas var evlenirken 25 o 35 tı ama ben hep daha olgun oldum yanı esim hala deli dolu biridir bu nedenle konusabılıyoruz birbirimizi anlayabiliyoruz. Ilıskılerde su dusunulmelı ileride de sadece seyırcımı olacaksınız beyefendi yasamıs gormus doymuş senin önünde daha birsuru deneyımleyecek sey var arada 15 kocaman yıl. Simdi flört etmezsen nezaman edeceksin yanlısmıyım.

Sevgili olup olmadığınızı anlamadım ben.Sevgilim beni arkadaş diye tanıtamazdı.Benm düşüncem bu yönde

Kendi yaşıtı biriyle tanıştırırken arkadaşım diyor ama elimi tutuyor hayatım diye telaffuzu var saklamıyor ama öyle isimlendiriyor bilmiyorum

Uzun ilişki yaşamış on sene kadar bende neden evlenmediğini sordum bekledim dedi sadece.

Sizi arkadaşlarına bile sevgilim olarak tanıtamıyor çünkü aranızdaki yaş farkına ne gözle bakılacağını biliyor.Stresli yogun bi isi varsa siz ona güzel bi kaçış,eğlence oluyosunuzdur. Bana göre sübyancılıktan farkı yok bunun o ayrı. Kendinize yazık edersiniz

ben bütün gün seni unuturum bi anda aklıma gelirsin bir öpücük yollarım sonra bırakırım telefonu yine unuturum

Unuturum ne demek yahu hemde ilişkinin cicim ayları olması gereken zamanlarda.

Sinema,konser gibi bir vakit geçirmişliğimiz olmadı arkadaşlarıyla oturuyoruz sadece.Tavla oynuyor okey oynuyor bende oturup izliyorum.

Bey abi ölmüşte toprak atanı yok resmen. Normal şartlarda 2 senedir istediği hatunla ilişkiye başlayan biri bu kadar umursamaz olmaz. Aşk kelebeklerinin havalarda uçuşması gerekir, abi emekliliğe girmiş haberin olsun pek fazla beklentiye girme.

Konuştuk bazı şeyleri ben belki içimde yaşıyorum bazı şeyleri benim hayatıma birçok kişi girdi erkek kadın arkadaş olarak sevgili olarak hepsinde bir şey gördüm üstünü çizdim ama sana yapamıyorum aynısı dedi dediğim gibi bilmiyorum aklım karışık ciddi bir şey olur mu uzun sürer mi bilmiyorum

Olumsuz yorumda çok fazla şuan

Bana seni pek ciddiye almıyor gibi geldi .

Bunun 15 yaşla alakası yok bizimde aramızda 12 yas var eşimle ama mutluyuz . Belli olmuyor bile Yanyana durunca . Kadınlar erken yaslanıyor erkek gec olgunlaşıyor . Öndmli olan anlaşmak , anlaşmak için de tek kriter yas değil

Ciddiye almamak kısmını açar mısınız anlayamadım tam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…