• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizden akıl istiyorum (aramızdaki ilişki,yaş farkı)

İçki değil sadece eğlenceli ortamları kastediyorum evet içmiyor bar falan yok o güzel
Ben aynı yaşta adamla evlendi. Yakışıklıydı da. Flörtken bara da gidiyorduk, eğleniyorduk da. Ama evlenince içkisi bıktırdı. Her akşam alkol kokan dengede duramayan bir adam. Oturup çay demlemeyi özlerdim. Kumar da oynadı. Ayrıldık. Kızım için 9 yıl donra döndüm. Hala içiyor. Sorumluluk sahibi, dürüst doğru bir adamsa tamamdır. 45 yaşındayım. Tek çocuk annesiyim. Menopozdayım. Evlenirsiniz. Yaşın küçük bir iki yıl gez dolaş. Kırk yasında erkek akıllıdır. İyi de bir baba olur. Gözü gönlü aklı yuvasında olur.

15 yaş çok fazla bir fark.
Ama bunun dışında adam sizi önemsemiyor. Hiç kimse sevgilisini arkadaşlarıyla tanıştırırken "arkadaşım" demez. Onların yanında elinizi tutması, "hayatım" demesi bir şey değiştirmiyor. Sorduklarında "takılıyoruz abi ya" falan diyordur büyük ihtimalle.

aramizda 8 kusur yas farki var. aslinda ben hissetmiyorum. fiziki olarak da esim bana guzel geldiginden hissetmiyorum.

ama disardan cok belli ve yadırganıyor. birde ben esime gore daha guzelim. yasimdan genc gosteririm..o yasindan fazla gosteriyor. tip olarak ortalamamin alti. o yuzden insanlar yadirgiyor. benimde yuzum.yumusak heralde cekinmeden de belirtiyorlar.

bir duy iki duy zamanla.can sıkıcı olabiliyor. bence size cok deger de vermiyormus yasiniz genc. insan yas aldikca farkli dusunuyor. bence devam etmeyin.

Yasadiklariniz aranizdaki 15 yas farkinin dezavantajlari.

Uygun degilsiniz birbirinize
40 yas olgunluk yasi
25 yas deli cag.

Seni sevgilim diye tanitmaktan cekinmesi de dusundurucu

Ben olsam yasi yasima uygun birisini bulurum kendime

Şu anda yapabileceğiniz tek şey denemek.
Başka ne diyelim. Sonuçta birbirinizi tanıyacaksınız bir şeyler hissedeceksiniz.
Olmazsa da olmaz, ama yaş farkı çok fazla deyip hemen vazgeçerseniz çok fazla şey kaybedebilirsiniz.

Bu adamdan hic hoslanmadim. Hem yasli, hem kendinden 15 yas kucuk birisine yazma haddini kendisinde buluyor ve de asik olmadigi halde. Bir de 10 yil boyunca zavalli bir kadini oyalamis. Evlenmemis. Bu bile ne kadar berbat birisi oldugunu gosteriyor. Kariyerine guvendigi icin, 25 yasindaki genc kizi bile tavlayabiliyorum, bakin havalarinda. 40 yasina geldim, evlenmedim, ama bakin cok kolay genc sevgili yapabiliyorum egosunu yasiyor. Bu adamdan kacmanizi oneririm.

ben de adamdan hoslanmayan gruptanim.
yasi senden buyuk, sen korpeciksin bu yuzden uzerine titremesi lazim. arkadaslariyla takilip tavla okey oynamak da neymis. senin gonlunu eglemesi, sana suprizler yapmasi lazim.
yoksa orta yasli ciftler gibi bir koltugun uzerinde omur mu gecirmek istiyorsun. acik acik konus senin de eglenecegin, keyif alacagin aktiviteler bulun. onlari simdi yapmazsan hep icinde kalacak, yasin gecince de uzulursun neden yapmamisim, gitmemisim, gezmemisim diye.

Yaş farkına en son takılacak insanım ama bu adam sizinle vakit geçirmekten hoşlanmiyor bence. Yepyeni sevgilinizle onu kenarda birakarak tavlaya erkek arkadaşlarinin yanina mi gitmek istersiniz yoksa baş başa yemeğe sinemaya mi gitmek istersiniz? Yani gezdi tozdu o bitirdi artik dinginlik istiyor desek bile tavla oynmaya çıkıyor ama evden. Neden bir insan sevgilisiyle hele de yeniyken yalniz vakit gecirmek istemez? Sizi cinsel yönden kullanmak istemediğini soylemesi sadece sizin gozunuzde arti puan almak icin. Sizinle etrafina hava atiyor gibi. On yıl boyunca birini bekletmesinden ben de hoşlanmadim bu arada. Yani yaş farki değil sorun, yaşıt olsaniz bile ben bu tavirlari beğenmedim. Vakit harcayip içinizi çürümeyin bu adamla.

Merhaba :)) aklıma takılan bir şey var bunu tecrübe etmiş varsa akıl almak istiyorum uzun olabilir okuyanlara teşekkür ederim

Şimdi ben 2016 yılında iş yerinde biriyle tanıştım belli bir süre sonra duygularını açtı ama önceki beraberliğim ve korkularım falan olduğundan kabul etmedim biz sürekli karşılaştık konuştuk her seferinde neden kabul etmediğimi sordu ama hiç rahatsız etmedi.Kısacası 2 sene sonra haziran ayında tekrar karşılaştık ve bu sefer başladık şuan iki aydır beraberiz ama bizim aramızda 15 yaş fark var ben şuan 25 o 40 yaşında.
O çocuk doktoru yurt dışında doğmuş okumuş ama şuan burda gayrimenkulle ilgileniyor.İşine bağlı,arkadaşlarına bağlı ne istediğini bilen akıllı bir adam beraberliğimizi saklamıyor ama tanıtırken sevgilim değilde arkadaşım diye tanıtıyor böyle bazı şeylere takılıyorum ama ona yansıtmak istemiyorum
yanında mutluyum duygularımda var ama gün içinde nasılsın diye sormaz sadece bir emoji yollar bir kere sordum neden diye 'ben bütün gün seni unuturum bi anda aklıma gelirsin bir öpücük yollarım sonra bırakırım telefonu yine unuturum' dedi mesela.Sinema,konser gibi bir vakit geçirmişliğimiz olmadı arkadaşlarıyla oturuyoruz sadece.Tavla oynuyor okey oynuyor bende oturup izliyorum.
Aklıma takılan kısaca şu ben onu sıkmak istemiyorum neden böyleyiz diye sonuçta olgun bir adam ona ayak uydurmak istiyorum ama vakit geçirme gezme dolaşma beklentilerimi karşılamıyor.bunlardan vazgeçmek için yaşımı genç buluyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık.
Yaş farkı hakkında ne söyleyebilirsiniz tecrübe eden var mı aranızda?
Tip okuduğuna emin misiniz? Yani diplomasini gördünüz mü? Mesleğini yapmıyor şu an öyle mi? Anlatımınıza bakılırsa yurdum hanzolarına benziyor hiç kafamda 40 yaş olgun Dr imaji canlanmadı. Daha önce evlenmiş mi çocuk var mı? 15 yaş az bir fark değil şimdi göze carpmaz ama geleceğiniz olursa ilerde belki sorunlar olur. Yeni bi arkadaşımız evlendi karısı kendisinden 13 yaş küçük daha ilk ayda bebek kavgaları başladı mesela. Adam bebek istiyor kadın gencim diyor. Tam tersi olan çiftler var adam belli yasi gectim çocuk istemem diyor kadin istiyor

Back