- Konu Sahibi -selcuksassa-
Evlen ve hemen de çocuk yap. Çocukları çok sever bu yaştakiler. Bırak barını marını.. Adam iyi.Bekar evlenmemiş hiç sadece uzun süreli ilişkisi olmuş açıkcası beklentim cinsellik değil dürüst bi insan diyor sürekli
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evlen ve hemen de çocuk yap. Çocukları çok sever bu yaştakiler. Bırak barını marını.. Adam iyi.Bekar evlenmemiş hiç sadece uzun süreli ilişkisi olmuş açıkcası beklentim cinsellik değil dürüst bi insan diyor sürekli
Zaten çocuğa adamış kendini çocuk doktoru ama yaşım genç işte bunu anlatmaya çalışıyorumEvlen ve hemen de çocuk yap. Çocukları çok sever bu yaştakiler. Bırak barını marını.. Adam iyi.
Ben aynı yaşta adamla evlendi. Yakışıklıydı da. Flörtken bara da gidiyorduk, eğleniyorduk da. Ama evlenince içkisi bıktırdı. Her akşam alkol kokan dengede duramayan bir adam. Oturup çay demlemeyi özlerdim. Kumar da oynadı. Ayrıldık. Kızım için 9 yıl donra döndüm. Hala içiyor. Sorumluluk sahibi, dürüst doğru bir adamsa tamamdır. 45 yaşındayım. Tek çocuk annesiyim. Menopozdayım. Evlenirsiniz. Yaşın küçük bir iki yıl gez dolaş. Kırk yasında erkek akıllıdır. İyi de bir baba olur. Gözü gönlü aklı yuvasında olur.İçki değil sadece eğlenceli ortamları kastediyorum evet içmiyor bar falan yok o güzel
Tip okuduğuna emin misiniz? Yani diplomasini gördünüz mü? Mesleğini yapmıyor şu an öyle mi? Anlatımınıza bakılırsa yurdum hanzolarına benziyor hiç kafamda 40 yaş olgun Dr imaji canlanmadı. Daha önce evlenmiş mi çocuk var mı? 15 yaş az bir fark değil şimdi göze carpmaz ama geleceğiniz olursa ilerde belki sorunlar olur. Yeni bi arkadaşımız evlendi karısı kendisinden 13 yaş küçük daha ilk ayda bebek kavgaları başladı mesela. Adam bebek istiyor kadın gencim diyor. Tam tersi olan çiftler var adam belli yasi gectim çocuk istemem diyor kadin istiyorMerhaba :)) aklıma takılan bir şey var bunu tecrübe etmiş varsa akıl almak istiyorum uzun olabilir okuyanlara teşekkür ederim
Şimdi ben 2016 yılında iş yerinde biriyle tanıştım belli bir süre sonra duygularını açtı ama önceki beraberliğim ve korkularım falan olduğundan kabul etmedim biz sürekli karşılaştık konuştuk her seferinde neden kabul etmediğimi sordu ama hiç rahatsız etmedi.Kısacası 2 sene sonra haziran ayında tekrar karşılaştık ve bu sefer başladık şuan iki aydır beraberiz ama bizim aramızda 15 yaş fark var ben şuan 25 o 40 yaşında.
O çocuk doktoru yurt dışında doğmuş okumuş ama şuan burda gayrimenkulle ilgileniyor.İşine bağlı,arkadaşlarına bağlı ne istediğini bilen akıllı bir adam beraberliğimizi saklamıyor ama tanıtırken sevgilim değilde arkadaşım diye tanıtıyor böyle bazı şeylere takılıyorum ama ona yansıtmak istemiyorum
yanında mutluyum duygularımda var ama gün içinde nasılsın diye sormaz sadece bir emoji yollar bir kere sordum neden diye 'ben bütün gün seni unuturum bi anda aklıma gelirsin bir öpücük yollarım sonra bırakırım telefonu yine unuturum' dedi mesela.Sinema,konser gibi bir vakit geçirmişliğimiz olmadı arkadaşlarıyla oturuyoruz sadece.Tavla oynuyor okey oynuyor bende oturup izliyorum.
Aklıma takılan kısaca şu ben onu sıkmak istemiyorum neden böyleyiz diye sonuçta olgun bir adam ona ayak uydurmak istiyorum ama vakit geçirme gezme dolaşma beklentilerimi karşılamıyor.bunlardan vazgeçmek için yaşımı genç buluyorum ama bilmiyorum kafam çok karışık.
Yaş farkı hakkında ne söyleyebilirsiniz tecrübe eden var mı aranızda?
Tavla şans olduğu kadar zeka oyunudur da. Üniversitede bolca oynadığım oyun. Tavlanın suçu ne?25 yaşında oturup tavla oynamak mi ?
Içim sisti valla .