Sizde böylemisiniz acaba

oglum46

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2024
44
-18
25
Arkadaşlar merhaba 2yaşında oğlum var gün içerisinde ev temizliği yemek çamaşır bulaşık derken çok yoruluyorum be oğlumla oyun oynayamıyorum kendimi çok bitkin hissediyorum ve kendimi çok suçluyorum oynamaya çalışıyorum kafam kaldırmıyor kafamı dinlemem için tv açtığım oluyor kendimi çok kötü anne hissediyorum onunla oynamadığım için sizde böylemisiniz

eşimde işten çok geç geliyor yemek yiyip çay içip banyo derken zaten saat 11-12 oluyor ve yanlz büyütüyorum destekçimde yok hiç

Tüm gün yemek ve temizlik mi yapıyorsunuz? Oğlunuzun gündüz uykusu varsa o uyuduğunda sizde dinlenin, ben bu şekilde dinleniyorum. Resim yapmayı, hamurlarla oynamayı yada kendi kurduğu bir oyunu çok yorgunda olsam geçiştirmeyip katılıyorum. Açıkcası hergun temizlik ve yemek yapmıyorum, yaptığım 2 gün gidiyor bu sebeple gun içinde parka yada oyun alanlarına götürüp enerjisini attırıyorum. Duygusal anlamda bu dönemler çok değerli kendini yalnız hissetmesin.

Oğlumu çok seviyorum hatta herkes bırak şu çocuğu üstüne bu kadar düşme derler onunla çok güzel saklambaçlarda oynuyordum ama şuan bilmiyorum oynayamıyorum o enerjiyi kendimde bulamıyorum eşimlede sorunlarım var bundan dolayımı bilmiyorum içime kapandım ama oğluma yansımasını istemiyorum onunla çok oynamak istiyorum ama o kafayı kendimde bulamıyorum oynayamadğım içinde şuan o uyurken ona bakıp ağlamaktan uyuyamıyorm

e esin akşamın köründe geliyormus. evde bir sen bir oglun yasarken neden deli gibi temizlik, yemek telasina dusuyorsun ki? cocugun umrunda bile degil temiz mi degil mi. esin zaten gece geliyor salon yatak odasi toplu olsun yeter , evin pisligini gormeye hali vakti yok adamin.
o zaman yok yere kendini yoruyorsun bence.
ne her gün her gün ugrasiyorsun? inan cifledigin camasir suyu bastigin her yuzeyin cocuguna yarardan cok zarari var.
sal biraz :)
kalk sabah cocugunla keyfine bak, oyalan, kahvalti edin, oynayın, takilin, biraz o kendi basina oynasin,dinlenin parka falan gidin. cocuk oglen uykusuna girdiginde gidin yapin yemeginizi. hepimiz yemek yapıyoruz yani, uc cesit misafir yemegi çıkartmıyorsan alt tarafi tencere yemegi kac saatini alacak ki? cocuk uyuyunca herseyi tencereye atarsin, o piserken yine dinlendirsin. esin gelmeden şöyle bir daginikligi kaldirsan yeter.
haftada 2-3 supurge bence yeter (cok bile) eger ki evinde sanayi yoksa

Cok klasik bir söylem ama hiçbir şey çocuğunuz dan değerli değil. Evi tertemiz yapmanıza gerek yok günde 3 çeşit yemek yapmanıza da gerek yok iş yüzlerinizi hafifletecek şeyler yapın . Şu ev temizliğine kafayı takmış insanlar var ben şahsen cam kapı pencere uğraşmam ortalık süpürür hafif toz alır geçerim hergun çeşit çeşit zorlayıcı yemekler yapmam firin tarzı hızlı yemekler yaparım. Daha pratik şeylere yonelebilirsiniz

Oğlunuz şunun şurasında maksimum 5 yıl sizinle oyun oynamak isteyecek sonra okul telaşı vs sonra büyüyecek bırakın ev dağınık kalsın gerekirse bir çorba yapın geçin ama oğlunuzla kısıtlı vaktinin kıymetini çıkarın

Esinle ne sorunun var özel değilse onu paylaş belki de kafayı takmamak düşünmemek için kendini ev işlerine vermissindir

Eşim o kadar dağınk pis bir adam ki açtığı gardropun kapağını kapatmaz bile bu aralarda detaylı kış temizliği yapmıştım o yüzden her gün yapmak zorunda kaldım oğlumda maşallah aşırı haraketli ve pat diye gelenler oluyor evi görseniz bir gün toplayıp temizlemesem şaka gibi o gün misafir üstüne geliyor yada kendimi temizliğemi vurdum kafamda şeylerden kaçmak için bilmiyorm aslında yarın yağmurlu oğlumda yağmuru çok seviyor biraz yürütsem hasta olurmu acaba

Esinle ne sorunun var özel değilse onu paylaş belki de kafayı takmamak düşünmemek için kendini ev işlerine vermissindir
Eşim çok ilgisiz alakasız asker arkadaşı gibiyiz hiç bişeyimi takdir etmez yardım etmez aşırı dağınık ve pis bayılmalarım oluyor strese bağlıymış bayılıyorum diye bile sinirleniyor hani kırmızı oda vardı ya camış gibi televizyon izler diye hah tam olarakda o afedersin gece hayatımız bile bitti 2dk sürüyor boşalıyor sadece oğluma çok iyi baba yorgunda gelse onunla kovalama oynar istediklerimizi asla almamazlık yapmaz ama beni duygsal anlamda hiç görmez

Annem ve babam ikiside çalışıyordu annem hele kıyamam hem iş güç hem gelip yemek telaşı çamaşırı ütüsü temizliği kadın çok yoruluyormuş şimdi bakınca anlıyorum. Ben tek çocuktum 10 yaşına kadar hep tek oyun kurardım. Annem ve babam hiç oyun oynamadılar benimle. Hep yalnız olduğumu hatırlıyorum kendi kendime oyun kurup oyalardım kendimi. sadece bir kere banka sırası beklerken babamla el çarpma oyunu oynamıştık onu asla unutamıyorum aşırı keyif almıştım. Çocukların anısında evin temizliği kalmıyor malesef onlarla nasıl vakit geçirildiği kalıyor

Ay öyle deme iki saat ağlarım şimdi

Bak işte sorun ev işleri değil moralsizsin kocan duygusal beklentilerini karşılamıyor bu yüzden bence kendine ev işi cikartiyorsun . Kocan ne zamandır böyle? Çocuktan sonra mı böyle davranıyor sana

Bak işte sorun ev işleri değil moralsizsin kocan duygusal beklentilerini karşılamıyor bu yüzden bence kendine ev işi cikartiyorsun . Kocan ne zamandır böyle? Çocuktan sonra mı böyle davranıyor sana
Görücü usulu evlendik hep öyleydi nişanlılık hariç evet maalesef hatta bu aralar birde keke pasta yapmaya merak sardım odamı ondanmış o zaman

Kocamla hiç bir duygumu paylaşamıyorum ki bana herşeyi en kötü düşünen piskolojisii bozuk insansın dedi hiç unutamıyorum ve biliyormusnuz onun bu oyuncaklarla oynayamadığım durumunu söyleyemedim bile çünkü ben onunla paylaşamıyorum artık bişeyleri sadece geçen oğlum çocuk odasına gitmişti biz otururken bende oğlum içerde oraya gidelim yanlız kalıyor dedim saçmalama çocuk o öğrenecek tek başına oynamayı keşfetmeyi dedi sustum kaldım

Görücü usulu evlendik hep öyleydi nişanlılık hariç evet maalesef hatta bu aralar birde keke pasta yapmaya merak sardım odamı ondanmış o zaman
Ben uzman değilim tabiki ama sadece yorumumu yapabilirim size. Mutsuz hisseden insan düşünmemek için kendine uğraşlar bulur elini boş bırakmaz sürekli bir şeylere takar esas sorunu unutmak için. Cinsellikten zevk almak arzulanmak evlilikte çok çok önemlidir insana yaşam enerjisi verir sevgi görmek de böyle siz suan o bahsettiğiniz kırmızı odadaki boncuk karakteri hızı hissediyorsunuz bence . Erkekler karınları doysun cinselligi olsun hiçbir sorun görmezler evlilikte onlar için önemli değildir gerisi bu bir genelleme elbette ana ben erkeklerin çok büyük bir kısmın bu sekilde olduğuna inanıyorum. Eşinizle olan durumu düzeltmeden bence bu moralsizliginiz düzelmez

O kadar haklı güzel konuştunuzki maalesef öyle

O kadar haklı güzel konuştunuzki maalesef öyle
Biz eşimle çift terapisine gidiyoruz bir süredir terapist bize açıkça birbirinize karşı talepkar ve curetkar olun dedi birbirinize dokunun sevdiğinizi sözlerle değil hareketlerle belli edin dedi bana ev giyimine özen göster falan dedi ama o konu biz de farklı eşim gebelik sever renk söyler atıyorum kırmızı giysene der falan yani karşılaştırma için değil yanlış anlamayın bir kuaföre gidin gitmiyorsaniz kendinize birkaç yeni kıyafet alın biraz ferahlayin yenileyin kendinizi bunu eşiniz için olmasa da bir aynadaki kadin için yapın

Düzeltiyorum gecelik sever

Düzeltiyorum gecelik sever
Aldım canım aldım herşeyi yaptım hazırlandım güzelce kapıyı açtım buna gerek yok pijamalı halini seviyorum filan dedi bozdu kaç defa terapiste gidelim dedim benim öyle saçma şeylere vaktim yok dedi bir geceliği sever rengine kadar da aynı söyler aynadaki kadında kırmızı odadaki boncuk gibi bir dedelerim yok onlarda yakında gelirler heralde

Cok üzüldüm senin için eşin de farkında durumun o zaman diyorum ya erkeklere göre sorun yok aynen devam çünkü duygusal ihtiyaçları yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…