Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eltisinin kızının olmamasından size neymiş? Al hediyeni kapa çeneni otur işte. En güzeli böylesine hiç bişey almamak zaten
Aaa olur mu hiç benim kaynanam çok düşücelidir ona da almamı ister:)
Oluyor ya sıkma canını.. Kayınvalidelerin genel huyu bu.. Allahtan 5-6 bin liralık kayınvalidene hediye almamışsın, gerçek yüzünü görmüş oldun işte. Boş ver, herkes hak ettiğini yaşar..Gecen anneler gununde esimi ikna etmistm yatak odasi takimi alicaktik perde hali düzecektik sıfırdan yatak odasini snra hamile oldugumu ogrendim hastanede yattim hamileligimde falan dedik seneye alalim skstık maddi olarak die oyle kararlastirmisdik...sonra eylül ayinda dogumuma 2 ay kala bize geldi ogluyla tartisirken bana dedi 'sende gönlüm yoktu halada yok' ve daha bi sürü sacma laf...yani ben iste enayi gibi 5-6 bin borca giricektm onun icin o meger beni istemiyormus...
hani seviyormuydum onu hayir nisanlilik surecinde yaptiklarindan dolayi hic sevmedim ama esimin annesi diye saygi duydum kendi anneme ne aldiysam onada aldim..
Smdi ne mi yapiyoruz kendi anneme aliyorum sdce esimde iyi bisey alalim diyor..onun ise adı bile gecmiyor aylardir bizim evimizde..
uzuluyorum onun haline aciyorum aslinda insan hasedi hirsi ugruna evladindan vazgecip yuvasini yikmaya calisir mi ama iste bi anneye yakismayan ne varsa yapti bize ..
en mantıklısı kendi annecine al.:) kaynanama hediye alsan eltisinin kızı yokmuş ona da alın der. Sonra büyük eltine de al der bana. Anneme alsam adım gibi eminim surat yapar. Bende bi tek anneme alacağım. .:)
Benimde henüz kaynanam değil ama kaynanam olma adayındaki kadın Ben geçen sene porselen çaydanlık almıştım. Çok beğenmişti tuturmuştu bunu senin çeyizine saklıycam kıyamam kullanmaya derdi evlerine bi gittim onla çay demlemişti bize haha Bu senede annemle konuşup annesi ve kız kardeşini bize davet etmeyi düşünüyorum tanışmalaarı açısından. Onun dışında anneme ve kaynanama bişey almayı düşünüyorum ama daha belli değil..anneler gününde kvalidenize ne hediye alacaksınız kızlar
Oğlunu göndericem ona al senin olsun diye :))
Benimde henüz kaynanam değil ama kaynanam olma adayındaki kadın Ben geçen sene porselen çaydanlık almıştım. Çok beğenmişti tuturmuştu bunu senin çeyizine saklıycam kıyamam kullanmaya derdi evlerine bi gittim onla çay demlemişti bize haha Bu senede annemle konuşup annesi ve kız kardeşini bize davet etmeyi düşünüyorum tanışmalaarı açısından. Onun dışında anneme ve kaynanama bişey almayı düşünüyorum ama daha belli değil..
İstikbal ya da bellona da indirim var cnm çok uygun tavsiye ederimbende nevresim takımı alacağım bakalım düşüncemde o var