- 6 Aralık 2020
- 18
- 24
- 3
- Konu Sahibi oylesinebiriiste
-
Hayir anlamaz. Bu ayni şey gibidir. Patates kizartmasinin kilo aldirdigini bilirsin, bir sure yemeyeyim dersin. Ama bir gün çok guzel kokusu gelir, dayanamaz yersin. Alışkanlıktır çünkü. Anneci erkek de böyledir. Alışkanlığından vazgeçemez.Anneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
Ya nedir bu annelerle alıp veremediğiniz ben görünce çok üzülüyorum. Annesi sonuçta o bir ANNE. Karnında taşıdığı büyüttüğü hastalandığında yanında olduğu. Yemek yapıp doyurduğu. Nasıl sen anneni seviyorsan ya da babanı. Onlar hakkında bir şey söylese ne hissedersin?
Sanmam ancak yaşlanınca anlar ki o kadar yıl sonra benim de ömrümden yemiş olur.Anneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
Çünkü erkekler anneyle eş ayrımını yapamıyorlar ve bu da gelin ve kv arasında bir rekabete dönüşüyor.Ya nedir bu annelerle alıp veremediğiniz ben görünce çok üzülüyorum. Annesi sonuçta o bir ANNE. Karnında taşıdığı büyüttüğü hastalandığında yanında olduğu. Yemek yapıp doyurduğu. Nasıl sen anneni seviyorsan ya da babanı. Onlar hakkında bir şey söylese ne hissedersin?
Naptın bosandın mıAnneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
Ben yaşadım ,bu yüzden boşandım hiçte pişman olmadı kafa yapısı degismioAnneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
Ben yaşadım. Köpek gibi pişman 5 senedir peşimde yalvarıyorAnneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
Gerekçesi neymişBen yaşadım. Köpek gibi pişman 5 senedir peşimde yalvarıyor
Ben boşandım. Boşanmadan öncede düzelmedi boşandıktan sonrada düzelme olmadı olsada banane yani.Anneci olan karısını korumayan bi erkek karısını kaybettikten sonra kafası dank edip pişmanlık yaşar mı sizce? Değmediğini anlar mı. Başınıza hiç geldi mi. Sonradan adam oluyolar mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?