• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sizce?

Tugcetug1

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
8 Haziran 2019
870
329
33
Merhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?

Son düzenleme:
Merhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?
Ben çok seviyorum evime almayı ah birde maaşım olsa neler almam 😂 ama sonu yok hep güzel şeyler çıkıyor nefis istiyor sonrada koyacak yer bul bulabilirsen 😂

Sağa sola bir iki sehpa koyup sukulent filan tarzı şeyler kullananilirsiniz. Diğerleri ofis filan için uygun bence zaten.

Ev al ve o zaman istediğini al gereksiz masraf yapma sonra çok pişman oluyorsun zaten bir iki yıl sonra aldığın herşeyin yenisi daha güzeli çıkacak

Kısa süre önce yeniledik kiradayız şimdi taşınırsam nasıl olucak diye kara kara düşünüyorum :KK51:

Ben zaten dolu ev sevmediğim için 1-2 biblo ve 3-5 kaktüs aldım. Eşya olarak da ihtiyacın olanı al sadece. Ne bilim sehpa gibi. Kesin ihtiyaç ve üstüne minik bi çiçek Koyarsın. Dekor da olur. Ucuzluk zamanlarına da denk getirirsen hem çok harcamamış hem de eşyalarını almış olursun

Back
X