Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bitkiler bile pahalı. Salon cicige alim dedim şöyle güzelleri 300 400Dünyanın en gereksiz harcaması bence de. Bir kaç bitki koyun sağa sola yeter. En temizi minimal yaşam.
Ben çok seviyorum evime almayı ah birde maaşım olsa neler almamMerhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?
Ev al ve o zaman istediğini al gereksiz masraf yapma sonra çok pişman oluyorsun zaten bir iki yıl sonra aldığın herşeyin yenisi daha güzeli çıkacakMerhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?
Kısa süre önce yeniledik kiradayız şimdi taşınırsam nasıl olucak diye kara kara düşünüyorumMerhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?
Evvacım. Ben de kiradayım. Gelip gelip aa duvar saatin yok diyolar. Yok çünkü sevmiyom.Kısa süre önce yeniledik kiradayız şimdi taşınırsam nasıl olucak diye kara kara düşünüyorum![]()
Iıııyyy duvar saati miEvvacım. Ben de kiradayım. Gelip gelip aa duvar saatin yok diyolar. Yok çünkü sevmiyom.![]()
Kitaplar sağda solda duruyo eşim diyo ki bugün kitaplık almamız lazım sukulentlerimizi de koyarız.Iıııyyy duvar saati mibende hiç sevmem bazen çok yoruyor eşyalar beni sanki ben onları değilde onlar beni kullanıyormuş gibi geliyor
![]()
Sukulentler için kitaplık şart tabiKitaplar sağda solda duruyo eşim diyo ki bugün kitaplık almamız lazım sukulentlerimizi de koyarız.
![]()
Ben zaten dolu ev sevmediğim için 1-2 biblo ve 3-5 kaktüs aldım. Eşya olarak da ihtiyacın olanı al sadece. Ne bilim sehpa gibi. Kesin ihtiyaç ve üstüne minik bi çiçek Koyarsın. Dekor da olur. Ucuzluk zamanlarına da denk getirirsen hem çok harcamamış hem de eşyalarını almış olursunMerhaba kızlar .Sizce ev eşyasına ev aksesuaruna harcama yapmak gerekli mi. Evime almak istedgim cok şey var.maasimda var. Ama çok zor kazandığım icin kiyamiyorum almaya.sacma geleblr ama diyorum ilerde ev alırız ona biriktrim vs.sizce?