- 24 Eylül 2020
- 966
- 680
- 53
- 36
- Konu Sahibi Sardunya21
-
Benim 7 subat. 34 gunu buluyor benm. Ben adet bitimi hemen yumurtladim. Hormon ilaci biosteron kullaniyrm. Ondan erkn oldu sanrm. Prowomen, koenzim q10, omepa, inofolic combi. Belki bunlarda etken olablrBenim bat 27 Ocak senin ne zaman
Şöyle bişey biliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Yumurtlamanda bu ay erken olduysa regl de erken olabilir canım. Tabi inş olmazzzBenim 7 subat. 34 gunu buluyor benm. Ben adet bitimi hemen yumurtladim. Hormon ilaci biosteron kullaniyrm. Ondan erkn oldu sanrm. Prowomen, koenzim q10, omepa, inofolic combi. Belki bunlarda etken olablr
Ahhh, insallah. Allahim ikimizin de kalbine gore verir. Cocugunuz var mi baska?Şöyle bişey biliyorum yumurtlamadan 14 gün sonra regl olunur. Yumurtlamanda bu ay erken olduysa regl de erken olabilir canım. Tabi inş olmazzzyumurtlamadan sonra 17. Gün test yapmanı öneririm
Evet var çok şükür 8 yaşında tek ilişkiyle hamile kalmıştım sürprizdi plansız, yumurtlama falan bilmediğim zamanlar:) sonra spiralle korundum. Spirali çıkarttım hormon testlerimide yaptırdım bi sıkıntı gözükmedi ama 5 aydır tutmadı. İlk kez bu ay ovulasyon denedim bi etkisi olacakmı görecegizzAhhh, insallah. Allahim ikimizin de kalbine gore verir. Cocugunuz var mi baska?
Bide çok çok emin olmasamda ilk gebeliğimi ilişkiden sonra bi hissiyatla ort 10 gün sonra falan test yaparak öğrenmiştim regl zamanıma daha vardıAhhh, insallah. Allahim ikimizin de kalbine gore verir. Cocugunuz var mi baska?
Ben de gecem subat ayinda hamilelik haberi aldmm. 6 aylikken karnimda vefat etti kizim. 6 ay gecti uzerinden. Hamile kalamadm.Evet var çok şükür 8 yaşında tek ilişkiyle hamile kalmıştım sürprizdi plansız, yumurtlama falan bilmediğim zamanlar:) sonra spiralle korundum. Spirali çıkarttım hormon testlerimide yaptırdım bi sıkıntı gözükmedi ama 5 aydır tutmadı. İlk kez bu ay ovulasyon denedim bi etkisi olacakmı görecegizz
Yumurtlama yok canim. T cok koyu olmali hatta c yi gecmeli. Ama regle kadar degerlendir. Yumurtlama zamani hic belli olmuyr. Ayda 2 kez yumurtlayan varMerhaba benim adetim 31 aralıkta bitti bi kaç gün yaptım sonra yapamadım bugun tekrar yaptım ama koyu değil sanırım kaçırdım yumurtlamayı
Ben de gecem subat ayinda hamilelik haberi aldmm. 6 aylikken karnimda vefat etti kizim. 6 ay gecti uzerinden. Hamile kalamadm.
Ovulasyon testi deniyrm bu ay. Sure lab.
Laboquick yumurtlama yokken bile yumurta var gbi gosterdi. Hayallerimi yikti. Bidaha almadm. Insallah bu ugurlu gelir. Siizce benm adet tarihim ne zaman peki? 5 ocakta basladi.8 inde bitti. Pazartesi de pik grdum
Kaçırma ihtimalin var ama kaçırmamış olma ihtimalinde var. Regl gününe kadar devam et istersen. Ama kaçırdıysan eğer diğer ay reglin biter bitmez hergün aynı saatte yapmaya özen göstermelisin. Yapmadığın günlerde akıntı kaşık ağrısı gibi durumların oldumuMerhaba benim adetim 31 aralıkta bitti bi kaç gün yaptım sonra yapamadım bugun tekrar yaptım ama koyu değil sanırım kaçırdım yumurtlamayı
Geçenlerde peçeteye sarı akıntı geldi o kadar hafif pco var ama adet olurum her ay döngü bazen değişiklik gösteriyor doktor normal o demişti zaten ben önümüzdeki ay Rahim filmi çektireceğim bu ay gebelik olmazsa doktorum yumurta takibi yapacakKaçırma ihtimalin var ama kaçırmamış olma ihtimalinde var. Regl gününe kadar devam et istersen. Ama kaçırdıysan eğer diğer ay reglin biter bitmez hergün aynı saatte yapmaya özen göstermelisin. Yapmadığın günlerde akıntı kaşık ağrısı gibi durumların oldumu
Döngü bendede her ay değişik 27-30-27-30 diye gider kimininde örnek verirsem 26-30-28-26-30-28 diye gider, kimi aynı gün olur vs vs... 21 günden az 35 günden fazla olmadıkça sıkıntı olmadığını söylüyorlar.. akıntı bi ihtimal yumurtlama belirtisi olabilir. Ama şunuda unutmamak lazım bazı kadınlar yumurtlama öncesi bazıları yumurtlamada bazılarıda yumurtlama bittikten sonra akıntı yaşabiliyor. Regl günün ne zaman önümüzdeki günler için?Geçenlerde peçeteye sarı akıntı geldi o kadar hafif pco var ama adet olurum her ay döngü bazen değişiklik gösteriyor doktor normal o demişti zaten ben önümüzdeki ay Rahim filmi çektireceğim bu ay gebelik olmazsa doktorum yumurta takibi yapacak
32,33,34 arasinda degsyr. 32 den az 34 den fazla olmadi ama( çok üzücü yaşamayan anlamaz benım kuzeniminde 9 aylıktı karnında kaybetti büyük yıkım mafolduk. 1,5 sene sonra tekrar gebe kaldı şimdi 6 yaşında. Olmayacak diye bişey yok sen içini ferah tut pozitif düşün iyi beslen mutlu ol gelecektir canımm.. regl hep düzenlimi 34 günmü döngün
23-27 ocak arasıDöngü bendede her ay değişik 27-30-27-30 diye gider kimininde örnek verirsem 26-30-28-26-30-28 diye gider, kimi aynı gün olur vs vs... 21 günden az 35 günden fazla olmadıkça sıkıntı olmadığını söylüyorlar.. akıntı bi ihtimal yumurtlama belirtisi olabilir. Ama şunuda unutmamak lazım bazı kadınlar yumurtlama öncesi bazıları yumurtlamada bazılarıda yumurtlama bittikten sonra akıntı yaşabiliyor. Regl günün ne zaman önümüzdeki günler için?
Anladım erken yada geç yumurtlaman yoksa yumurtanın çatlamış olma ihtimali var. Ama yinede gün aşırı ilişkide ol istersen teste diğer ay devam edersin23-27 ocak arası
Anladım canım ilaçtan dolayı erken yumurtladıysan reglde öne gelebilir güzel düşünelim bekleyelim hayırlısı olsun32,33,34 arasinda degsyr. 32 den az 34 den fazla olmadi ama
İlk fotoda sanki bi hayalet çizgi var gibi test bekledimi hemen belirdimi çizgiBakabilir misiniz? Idrar testinde sizde 2. Cizgi goruyor musunuz?
Yumurtlamadan sonra kaçıncı gün acabaBakabilir misiniz? Idrar testinde sizde 2. Cizgi goruyor musunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?