- 28 Eylül 2024
- 259
- 28
- 13
- Konu Sahibi bengokyuzunututamam
arkadaşımın 2 gün önce kuzeni intihar ederek vefat etti. hatta yanımızda öğrendi. O gün ben de onunla beraber saatlerce ağladım. Sonra onu apar topar memleketine gönderdik. Gönderdikten sonra yanında olduğumu söylediğim bir mesaj attım, başın sağ olsun dedim defalarca hatta sonrasında telefonunu aradım meşgul çalıyordu, sevgilim de aradı meşgul çaldı. Zaten bugün gelecek diye sevgilisinden onunla alakalı haber aldım iki gündür. Sevgilisi de bizimle beraber hayatına devam etti tabii ki. Sınav haftasındayız ve maalesef elimizden fazlası da gelmedi.
Dün kendi hesabımda sadece ders çalışırken story attım. Kendi hesabım da değil, blog hesabım var, kitaplar falan paylaşıyorum. Sadece çalışma masama ait bir fotoğraf. Arkadaşım buna alınmış. Ben bunda alınılacak bir şey göremedim. Aradım sordum yanında oldum beraber ağladım ama hayatıma devam da ediyorum mecbur. Sizce haklı mı? Özür dilemeli miyim?
Dün kendi hesabımda sadece ders çalışırken story attım. Kendi hesabım da değil, blog hesabım var, kitaplar falan paylaşıyorum. Sadece çalışma masama ait bir fotoğraf. Arkadaşım buna alınmış. Ben bunda alınılacak bir şey göremedim. Aradım sordum yanında oldum beraber ağladım ama hayatıma devam da ediyorum mecbur. Sizce haklı mı? Özür dilemeli miyim?
Son düzenleme: