- 21 Aralık 2023
- 26
- 5
- 1
- 22
- Konu Sahibi valentinaf
-
erken olmaz mı gözükür mü ki çevrem hemen yapma tam geçsin üstünden 1 hafta falan sonra diyorlar bende grip oldum bi yandan aşırı rahatsızımİstiyorsanız umarım vardır bir test yapın bence yarın.
Erken testler 7 gün kalana kadar gösteriyorerken olmaz mı gözükür mü ki çevrem hemen yapma tam geçsin üstünden 1 hafta falan sonra diyorlar bende grip oldum bi yandan aşırı rahatsızım
yapsam çıkarmıErken testler 7 gün kalana kadar gösteriyor
Benim reglime 5 gün kala çıktı. Belli olmaz hayal kırıklığı olmasın diyorsan bekle. Reglin geçmesinierken olmaz mı gözükür mü ki çevrem hemen yapma tam geçsin üstünden 1 hafta falan sonra diyorlar bende grip oldum bi yandan aşırı rahatsızım
hala adet olmadım 3. gün normalde 4 gün adet olurum bakalımmmm galiba varBenim reglime 5 gün kala çıktı. Belli olmaz hayal kırıklığı olmasın diyorsan bekle. Reglin geçmesini
Bı test yap ya ben bile heyecan yaptımhala adet olmadım 3. gün normalde 4 gün adet olurum bakalımmmm galiba var
bugün reglimin son günü ama sabahtan kan geldi biraz koyu ve pıhtılı bilmiyorum test almaya da gitmedim kan vermeye gidicektim görünce gitmedim üzüldüm biBı test yap ya ben bile heyecan yaptım
Yaptınız mı çıktı mıyapsam çıkarmı
şimdi şöyle oldu açıklamam gerekirse 3 martta regl olmam lazımdı olmadım 26 günlük düzenli bir döngüm var ama olmadım çok ağrım vardı kasık bel üst bacak yüzüm sivilce kaynıyordu normalde sivilce çıkarmam sırtım falan ful ağrıyo neyse 3 mart olmadım 4 ve 5 Mart'ta da olmadım bu sabah peçeteye sildim kan geldi regl gibi ama daha pıhtılı böyle tomurcuklumu diyim tomrulumu diyim anladınız işte ama sümük gibi regl kanı gibi geldi bana ama normalde reglimin ilk günüde sabah 10 da fark ettim üstünden 5 saat geçti pedime dolması lazım hatta bu saate kadar 2 ped değiştirmem lazım pedime geçmedi tuvalette taharetlenirken geldi pedimde damla yok anlamadım şimdi eşimide umutlandırmak istemiyorum birazdan test alamaya gidicem kasıklarımda ağrı var belki bu ay değil ama umramım önümüzdeki ay olur allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın yeni evliyiz cahiliz bu konularda bilmiyoruz bakalım görücezYaptınız mı çıktı mı
Ayy bizi de haberdar et canım merak ettimşimdi şöyle oldu açıklamam gerekirse 3 martta regl olmam lazımdı olmadım 26 günlük düzenli bir döngüm var ama olmadım çok ağrım vardı kasık bel üst bacak yüzüm sivilce kaynıyordu normalde sivilce çıkarmam sırtım falan ful ağrıyo neyse 3 mart olmadım 4 ve 5 Mart'ta da olmadım bu sabah peçeteye sildim kan geldi regl gibi ama daha pıhtılı böyle tomurcuklumu diyim tomrulumu diyim anladınız işte ama sümük gibi regl kanı gibi geldi bana ama normalde reglimin ilk günüde sabah 10 da fark ettim üstünden 5 saat geçti pedime dolması lazım hatta bu saate kadar 2 ped değiştirmem lazım pedime geçmedi tuvalette taharetlenirken geldi pedimde damla yok anlamadım şimdi eşimide umutlandırmak istemiyorum birazdan test alamaya gidicem kasıklarımda ağrı var belki bu ay değil ama umramım önümüzdeki ay olur allah isteyen herkese versin kimsenin kucağı boş kalmasın yeni evliyiz cahiliz bu konularda bilmiyoruz bakalım görücez
yağmur yağıyor hızlı az dinsin hazırlandım çıkıcam tahmini 1 saate kadar haber ederimAyy bizi de haberdar et canım merak ettim
Bende yaptım bende de bişi yokhiç bişi yok
siz ne kadardır istiyorsunuz?Bende yaptım bende de bişi yok
7-8 aydır hala olmadısiz ne kadardır istiyorsunuz?
ben ovulasyon kısmını daha anlamadım bilmiyorum araştırmadım Eylül'de evlendik hiç korunmuyoruz bir doktora falan da gitmedik neden olmuyor bilmiyorum millet sürtünse kalıyor biz uğraşıyoruzda yok galiba bende ovulasyon araştırmam lazımVe ovulasyon da böyle yarın bat ama gelir mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?