Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

Celocan lı bütün turkcell reklamlarına,
Rocco jeli reklamlarına.
daha var aklıma gelsin yazarım....
sengözlerimebaksanab

roccoo reklamı,
vodofone reklamı,
ayse ozgunun oynadıgı danıno mu nedır bayıyo bu reklam,
cılıtbang beyaz serı reklamından ıgrenıyorum hele o tuvaletı gorunce,
dr.oetker reklamı kız agzını bes karıs acıyo agzının ıcındekılerının gozukmesı yokmu nefret ediyorum,
vs.vs.vs.vs.

kızım sana mondy alayım mı
isterim babacığım isterim
ne saçma bi reklam....

dido reklamindan nefret ediyorum gercekten cok sacma
birde seda sayanin pepsi reklamini gordugum an yerlere yatiyorum gulmekten hani su sonda pepsii diyor ya o kisim cok komik

Mondi reklamı...adam kzıyla yolda yürürken başlıyor türküye..
-kızım sana bilemne alayım mı?
-istemem babacım istemem
-kızım sana şunu alayımmı?
-istemem babacım istemem
-kızım sana mondi alayım mı?
-isterim babacım isterim
onun adı mondi tam zamanı şimdi....nefret ediyorum yaaaaaaaaaaaaa..
ama benim bebiş reklam manyağı olduğundan zap bile yapamıyorum..ancak reklam izlerken rahat nefes alıyorum çünkü..

kızım sana mondı alayımmı :)))pehhhh...... bı bu bıde sen ben dondrma reklamı yokmu.........

Pepsiii yaşatıır seniiiiiiii BÖÖÖÖÖĞĞĞĞĞĞĞ-tatlicadiarzu- -tatlicadiarzu-

sen ve ben diye bi dondurma reklamı varyaa,
ona deli oluyorummmmmkötükedihüso
sen beni sevmiyorsun,sen beni sevmiyorsun,
sonra dondurma yenir yenir gene aynı salak cümleler sen beni sevmiyorsun
kıza birden ne olduysa sen beni seviyorsun derrlülülülülülü
ayh çok gıcık yaaa-tatlicadiarzu-

perwoll :tomato:...anne çantasından "perwoll siyahlar için" i çıkarmıyor mu:roflol:

Bi de ikizlerin oynadığı vardı İKİZLER HER ŞEYİ PAYLAŞIR..o mu dediğin..bende ona gıcık oluyorum.Partide deterjan çıkart mıyormu..SÜRPRİİZZZ der gibi:roflol::roflol:

Evet ben de sen&ben reklamlarına uyuzum. "Sen beni sevmiyosun sen beni seviyosun." Hay Allah yaa... Çok üzgünüm çoook
Pepsi reklamına da uyuzum. "Pepsi yaşatır seni" Çok üzgünüm çoook
He bi de şey vardı. Kızım sana Mondi alayım mı? Çok üzgünüm çoook
Püffff... kötükedihüso

aaayy hemen sıralım bende sen ben reklamlarına,mondi ve saçma sapan pepsi yaşatır seni reklamlarına deli oluorum..bide şu selena tiplemesinin oynadıgı bingo reklamı hele kadının bana bunlarla gel lafına sinir oluorum....sonra kosla max reklamlarınada deli orum....bakın bu tişörtte çıktı bunda çıkmadı falan...valla direk değiştiriorum kanalı

ayyyyyy danino reklamları pepsi bingoooooo eti burcak ekrandaki biçok reklam sacma bence

vodafone reklamlarina sinir oluyorum. hele o adamin sesi ne berbat yaa. ingiliz mantigiyla hazirlanan bu kadar olur. türk zekasinin reklami farkli bisey sonucta:)

şafak sezer,in vodafone reklamına acayip sinir oluyorum.

hemşire rolundeki:mymeka:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…