Sizce TV deki en saçma reklam hangisi

DilaNaz

Körler sağırlar,birbirini ağırlar.
Kayıtlı Üye
12 Mart 2008
2.707
46
688
arkadaşlar sizce en saçma reklam hangisi ben su sesini duyur eglenceyi kraksla diyor ya işte o reklama sinir oluyorum bide posta gazetesinin yeni bi reklamı var oilginç sesleri nerden buldular acaba.

kesinlikle arçelik reklamı.hani herkes 1 kelime söylüyo yaa o reklam benim sinir katsayımı arttırıyo

Reklamlarin topuna gicik oluyorum,hele bir avrupa kanallarini izleseniz(turk kanallarinin avrupa versiyonlari oluyor),eminim catlayacak dereceye gelirsiniz,hele o almanyada cekilen,namli vb reklamlari,ayy aklima geldikce sinirim zipliyo...

su blendax reklamı varya hani dolgun saclarına baktıkca fatih ürek olan çocuk var sırnaşık şey kesinlikle en sacma ve en gıcık reklam :dance:

reklam gördüm mü kanalı değiştiriyorum...yani hepsine... :smiley-cool:

ama aysu kayacı harbiden çok sinir...sinemada dev ekran izliyorum maalesef... klava:

Bende bütün reklamlardan aynı derecede nefret ediyorum.ZATEN TV İZLEMEYİ FAZLA SEVMİYORUM :roflol:

Bence reklamlarin cogu sacma ve abartili..
Hic sevmiyorum..
Hele ki Avrupa kanallarindaki o numarali reklamlari günde bilmemkac kez izlemek zorunda kaliyorsaniz,alayina uyuz olursunuz reklamlarin klava:

bide şu profilo dayanıklı ev aletleri reklamı var ya bu kadar salakca bir reklam olamaz herhalde. ayrıca tanıtım reklamlarıda çok sinir bozucu.

Reklamlarin topuna gicik oluyorum,hele bir avrupa kanallarini izleseniz(turk kanallarinin avrupa versiyonlari oluyor),eminim catlayacak dereceye gelirsiniz,hele o almanyada cekilen,namli vb reklamlari,ayy aklima geldikce sinirim zipliyo...
kesinlikle avrupa kanllarının reklamları çok aşırı saçma.baktat reklamları namlı:roflol:..sende görünce çok güldüm.eşimle çok dalga geçiyoruzda o reklamla
su blendax reklamı varya hani dolgun saclarına baktıkca fatih ürek olan çocuk var sırnaşık şey kesinlikle en sacma ve en gıcık reklam :dance:

kesinlikle katılıyorum.canım can:roflol:
bideeeeeeeee
jelibon puffy.....oooo rüzgar estin yine.....ne mantık anlamadım
familiaaaaaaa
pantenin reklamları...hani diyorlarya kendimi şöyle hissediyorum.oysa sadece arkadaşıma ziyarete gittim,oğlumla parkta oynuyorum falan:1ninca:

evet bi şampuan insanı hayatını bu kadar değiştirebilir...

SU NOKIANIN REKLAMI VARYA kadının tekı senı cok sevıorum fakat ayrılmak zorundayım deyısı delı edıor benı alakasızz seyler

aa bıde alpellanın rio reklamı delı edıor benı adam utanmadan kadın kılıgına gırıorr sınır oluorum cıkolat reklamında kısılık degısıklıgı ne alakaa

Thermal sauna şort, pınar sucuk.. yaa sucuğu alamayanlar var. Ballandıra ballandıra yiyiyorlar, Hamile ler var , çocuklar var. Günahtır yaa

bence en saçma olanı şu vodafone reklamları a.s
aslan kaçmış müdürüm , çaktırma tatlicadiarzu
beşizimiz olacakmış aşkım .çokmuş ya tatlicadiarzu

hepsi birbirinden saçma naniknanik naniknanik

su avrupa kanallarinin reklamlari cildirtiyor beni
bi keresinde sinirden bardagi firlatmistim tv ye
satis reklemlerinin topunun kokune.......
coook abartiyorlar bu kadar kandirmayin insanlari
bazilarida gercek saniyor yazikkk

1- BLENDAXIN reklamına gıcık oluyorum hani kız diyo ya dolgun saçlarıma baktıkça.... o saçlarını yolcam zaten bi gün..:mymeka::mymeka:
2- bırrrrrrrrrrr diyo coco cola reklamı vardı ona acayip sinir oluyodumm.klava:klava:klava:klava:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…