1 günlüğüne erkek olmayı çok isterdim, şu hormonların nasıl harekete geçtiğini anlamak için
Kadınım ve bu olaya da bu şekilde bakıyorum.
Erkek kadın farketmez, AŞIK adam aldatmaz. AldatAmaz.
Aşık adam bırak başka bir tene dokunmayı, sevdiğinin yanında olmadan nefes alamaz.
Canım ben seni hatırlıyorum erkek arkadaşındı ozaman , aılesıyle görüşüyordun . görümcen ve kayınvalıdenle çok ıyı anlasıyordun sen o mu sun ? Eğer oysan çok şaşırdım çünkü çok güzel di hersey seni nasıl aldattı... Çok üzüldüm ınsallah çok daha ıyıleri çıkar karşına valla bu erkeklere hıc güven olmuyo Allah şeytana uydurmasın aminnnn
her zaman bunu cok merak etmısımdır arkadaslar genelde bır cok erkek aldatır ama kıme sorsanız(erkeklere) hayır ben asla aldatmam der..pekı kım aldatıyor o halde:44:
ben 7yıllık evlıyım...belkıde benı hatırlayan olur genelde esım ve kk hakkında cok konu actım...esımle bır cok sorun yasarız ama nedense bu aldatma konusunda ıcım rahat cok garıp gelıyo bana cunku ben cok kıskanc bırıyım ve cevremde gordugumden dolayı erkeklere bır guvensızılıgım var bu konuda ama gel gor benım gıbı bırı bu konuda rahatım..kendıme bıle sasırıyorumesım aslaa yapmaz demem kesınlıkle ama ıste ıcım baya rahat....
pekı sızce aldatmayan erkek var mıdır gercekten??bugun bır kez daha kendıme bu soruyu sordum ama ısın ıcınden cıkamadım...neden mı cunku bugun ogrendım kı esımın bır arkadası,kı kendısı evlı ve cocukları var,karısını aldatmıs:2:ben coook sınır oldum ve esı adına da cok uzuldum...bır kac defa tanısma fırsatımız oldu ve mutlu duryolardı yanı hıc karısını aldatacakmıs gıbı gelmezdı aklıma
Ben Allah dan korkusu olmayan insandan korkarim kadin yada erkek fark etmez herseyi yapabilirler aldatmada dahil. Kisinin icinde Allah korkusu varsa bunun zina, günah, zulüm... oldugunun farkindaysa zaten nefsine yenik düsüp yapmaz böyle bisey.
Erkek olsun, kadın olsun aldatılmışsa o ilişki miadını doldurmuş demektir. Bunda bence üçüncü şahısların hiç bir kabahati yok, yok ayartıldı, yok kandırıldı falan insanların sığınmak istedikleri bahaneler.
erkeklerin hiçbir zaman kadınlar kadar erdemli olamayacaklarını düşünüyorum. asla yapmaz dediğim beş sene boyunca gözünü çevirip de bir başkasına bakmamış olan nişanlım beni aldattı. herhangi biriyle duygu olmadan yaşanan bir olay olsaydı aşardık belki, ama dayısının kızıyla olunca affedemedim. çok erkek dostum oldu benim. erkeklerin yapısı bizden farklı. çok severken bile (eğer yakalanmayacaklarsa) başka bir kadınla geçici heyecanlar yaşamaktan pek az gocunuyorlar. biz öyle değiliz işte. bu yüzden kadınlara daha bir hayranım. bizim için aşk da cinsellik de birdir ve aynı adamla yaşarız ama onlar içinde duygu barındırmayan cinsel deneyimler yaşamayi çok da garipsemiyor. bizim sadakat doğamızda var onlara ise öğretilmesi gereken birşey bu. her erkek aldatır mı ? hayır elbette. ama beni çok seviyordu gözümün içine bakardı çok mutluyduk neden beni aldattı bende mi bir eksik var diye soran kadın da hatayı kendinde aramamalıdır çünkü erkek eğer aldatıyorsa sevgisinin azlığından değildir, amaç sadece farklılıktır, heyecandır.. belki aldattiği kadının yüzünü adını bile hatırlamaz, hiçbir duygu yoktur içinde. yapabiliyorlar işte. kadın bunu yapmaz ama. kadın için kafasında bişeyler bitmeden gidip başka erkeğe bakmaz. geçenlerde osho'yu okuyordum, sadakatin insan icadı olduğundan dem vuruyordu, aslında hiçbirimiz tek eşli değiliz falan diyordu. kadınların karmaşık olduğunu söylerler ama ben de erkekleri daha karmaşık buluyorum.
kızlar yorumlarınız okurken hem cok guldum hem rahatladım hem de daha da suphecı oldumm3 u bı arada oldu yanı...guzel cevaplar aldım...
benım esım asla aldatmaz demıyorum kesınıkle dıyemıyorum zaten..o kadar olay duydum gordum kı cevremde artık guvenım kalmıyo..sadece bu elımde olmayan bı duygu yanı rahatlık duygusu,kı inşallah da oyle olur,kendıme bıle hayret edıyorum yaa benım gıbı paranoyak bırısıı nasıl bu konuda rahat olurve bu konu benım en hassas noktalarımdan bırı aldatan erkeklerı duyunca elım ayagım tıtremeye baslar,ofkelenırım,hatta esıme soylenırım sonunda bız kavga ederız
aslında en guzelı dusunmemek kuruntu yapmamak..cunku nasılsa esımıızın hangı"erkek tıpı" ne gırdıgını bılemıyoruz..bır arkadasım ruyasında esının onu sureklı aldatıgını goruyormus cok guldum cunku kendımı gordum bende sureklı ugrasırım boyle kabuslarla:2:aslında benım duygularımda celıskı var hem rahatım dıyorum hem de sureklı ya olursa ya yaparsa dıye beynımı yoruyorum:26:inşallah aldatılmıyoruzdur arkadaslar ne dıyeyım baska:44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?