sızce tum erkekler aldatır mı??

bu yorumun üstüne yorum tanımamzinadan korkan insan,içinde allah korkusu olan insan yapmaz..

Erdemli, irade sahibi, önce kendine sonra eşine ve evliliğine saygısı olan adam aldatmaz..
ama onların da nesli tükendi diyebiliriz...

bu sorunun cevabını bende merak eder oldum
burda takıla takıla paronayak oldum
hayatta eşimin telefonunu kurcalamazdım kuracalamaya başladım
hatta sürekli rüyamda eşim beni aldatıyor
bi gün rüyamda eşimin beni aldattıgını bildigim halde gömlegini ütülüyorum ve o kadın bu gömlegi begenmez diyorum
işe bak ya gülsemmi aglasammı
eşimin telefonunu kurcalasammı napsam bende bilemedim valla
kafam karışıktı iyice karıştı

Şu an biraz sinirlerim bozuk cidden hele de böyle konularda çileden çıkıyorum, her erkeğin aldatacağını sanmıyorum ama aldatmaya meyillidir bence, göz çapkınlığı, beyin çapkınlığı vs icraata geçirir mi diye soruyorsan canım o her erkek o riski alamaz bence :) Ama gözleriyile, gözü olmasa o kafalarının içindekileriyle fiziken olmasa da (bana göre) aldatıyordur.

Malesef oyum canım .. hala hazmedebilmiş ve anlayabilmiş değilim.. kendisi de çoook pişman oldu çok acı çekti kahroldu ama hiçbişeyi değiştirmez ki bu..

Aldatmak çok yönlü bir konu; biz kadınlar yetiştiriliş şeklimizin getirdikleri ve duygusallık yüzünden bu konuda erkekler kadar aktif değiliz ama yapan kadın yok mu, var...

Erkekler toplumda kendilerine verilmiş olan rahatlıkları kullanıyorlar, sonuçta kimse onları ahlaksız diye damgalamıyor, sadece çapkın diyorlar

Ama şu var ki ; aldatma yaşanmışsa sevginin bittiği kabul edilmeli, aldatıp sonra da evine dönen erkeklerin çoğu mecburiyetlerden dönüyor, karısını sevdiğinden değil. Ya çocuklar ya maddiyat vs...

Erkek olsun, kadın olsun aldatılmışsa o ilişki miadını doldurmuş demektir. Bunda bence üçüncü şahısların hiç bir kabahati yok, yok ayartıldı, yok kandırıldı falan insanların sığınmak istedikleri bahaneler. Velhasıl aldatılmışsa insan, aldatanın geri döneceği ihtimalini hesaplamadan ilişkisini bitirmeli, ben evlilik olsun, sevgililik olsun tüm ilişkilerin sevgiye dayandığına inanıyorum, sevgi bitmişse zorlamamak lazım. Bazen bakıyorum, aldatan acı çeksin diye mahkemeler, çocukları koz kullanmalar,iftiralar her iki taraf kılıçlarını kuşanıp savaşa girişiyor. Bu da bana boş geliyor, beni sevmemiş adamın, beni düşünmemiş bir adamın parasını ne yapayım. Tabi her yorumumda söylüyorum bunlar benim fikirlerim, benim hayatım sorgusuz sualsiz çizgiyi çekecek kadar benim elimde, herkesin şartları bir değil ama işin özünü kabul etmek gerek, sevgi bitmişse debelenmenin bir alemi yok, efendi gibi çekip gitmeli herkes.

Keşke aldatma yaşanmadan bunlar konuşulabilse, çünkü aldatılmak çok ağır bir duygu, insanın hayatından izleri ömür boyu silinmiyor, keşke sevgi bittiğinde insan gibi, artık sevmiyorum, yapamıyorum denilse, gidecek olan edebiyle gitse, nerde ....

Ben Allah dan korkusu olmayan insandan korkarim kadin yada erkek fark etmez herseyi yapabilirler aldatmada dahil. Kisinin icinde Allah korkusu varsa bunun zina, günah, zulüm... oldugunun farkindaysa zaten nefsine yenik düsüp yapmaz böyle bisey.

kuruntulanıp eşine şüphe duyma bence
ama aldatmazlar diyemem
inşallah aldatmazlar
yok yok aldatmasınlar:18:

insan oğlu bu kimin ne yapacağı belli olmazki. çok ortama giren deli dolu biriyle evlenirsin hiç aldatılmazzsın. sessiz skn efendi işinden eve evden şe giden bi tiple evlenirsin senesi dolmadan aldatılırsın. bi kriteri yok malesef.

örneğin benim eşim. kimse beklemez bazen ben şüphe duyarım. anlattığım kişiler güler bana. zaten şüphe duymamda kk ya üyeliğimden sonra başladı. oda bana sen beni artık çok bunaltıyosun hep hesap veriyorum diyo.

ama çok doğru bir söz var ''eşim aldatmaz diyen kadın aldatılmaya mahkumdur ''

Biraz da karakter meselesi...

Karakteri sağlamsa düzgünse aldatmaz.

Yok karakter yoksunuysa aldatır olmayan karakterini de yerle yeksan eder

Çok doğru ancak aldatanı affedecek olan kadınlar genelde kocalarına değil hemcinslerine saldırmayı tercih ediyor. Benim eşim yapmadı diğer kadın kandırdı demek belki onları psikolojik olarak rahatlatıyordur.

Asla unutulmayacak tek şey vardır ki oda aldatan eştir (kadın yada erkek) gerisi teferruat.

Son düzenleme:
Kesinlikle genelleme yapılmamalı.
Eşimin bir hastası (ve dostu) var, adam gayet yakışıklı zengin vs vs.
Kadıncağız ise evlendiğinden beri hasta, duyduğum kadarıyla aralarında saygı dolu :))) bir ilişki var onlarca yıldır...
Ancak adam dindar ve asla aldatmazmış...
Hatta adam kendini başka şeylere vermiş (doğaya, yamaç paraşütüne vs)
kısacası ön yargılı olmayalım ve genelleme yapmayalım

kızlar yorumlarınız okurken hem cok guldum hem rahatladım hem de daha da suphecı oldumm3 u bı arada oldu yanı...guzel cevaplar aldım...
benım esım asla aldatmaz demıyorum kesınıkle dıyemıyorum zaten..o kadar olay duydum gordum kı cevremde artık guvenım kalmıyo..sadece bu elımde olmayan bı duygu yanı rahatlık duygusu,kı inşallah da oyle olur,kendıme bıle hayret edıyorum yaa benım gıbı paranoyak bırısıı nasıl bu konuda rahat olurve bu konu benım en hassas noktalarımdan bırı aldatan erkeklerı duyunca elım ayagım tıtremeye baslar,ofkelenırım,hatta esıme soylenırımsonunda bız kavga ederız
aslında en guzelı dusunmemek kuruntu yapmamak..cunku nasılsa esımıızın hangı"erkek tıpı" ne gırdıgını bılemıyoruz..bır arkadasım ruyasında esının onu sureklı aldatıgını goruyormus cok guldum cunku kendımı gordum bende sureklı ugrasırım boyle kabuslarla:2:aslında benım duygularımda celıskı var hem rahatım dıyorum hem de sureklı ya olursa ya yaparsa dıye beynımı yoruyorum:26:inşallah aldatılmıyoruzdur arkadaslar ne dıyeyım baska:44:

tüm erkekler aldatır mı deyip, konuyu sadece erkeklerin meselesiymiş gibi görmek bence yanlış. arkadaşlar, bu aldatan erkekler, aldatma işini yapabilmek için hemcinslerimize muhtaç değil mi ? ne kadar eşini aldatan erkek varsa, o kadar da evli adamlarla birlikte olan hemcinsimiz var demektir. burada bile, evli çocuklu iş arkadaşımdan çok hoşlanıyorum ayy ben ne yapacağım diye konu açmaya cüret edenler yok mu, bu adamlar aldatıyor da, bu adamlarla bilerek isteyerek beraber olan kadınları niye gözümüz görmüyor ? bir arkadaş yazmış işte, kadının telefonunu bulup aramış, kadın zerre utanma sıkılma olmadan, arayan arkadaşımıza sen zavallısın demiş. bu kadar rahatlar , bu kadar küstahlar, bu kadar ar damarları çatlamış artık. erkekler bu kadar rahat aldatabiliyorsa, bu kadar rahat karşılık görecekleri kadınları, bu kadar kolayca bulabiliyorlar demektir bu. hemcinslerimiz sağlam dursa, kimi bulup da aldatacak. biliyorum, evli olduğunu saklayan erkekler, buna kanan kadınlar da var, amenna. ama yüzdeye vursanız, yüzde kaç allahaşkına söyleyin. kadının en büyük düşmanı yine kadın.

Sadakat sözü veren kişinin,sadakat sözü verdiği kişinin haberi olmadan başka biriyle olmasıdır aldatma.Dikkat edilirse 3. kişiyi bağlayan bi söz yok ortada.
Dışarda evli erkekle beraber olcak zihniyette kadınların olması erkeği haklı çıkarmaz.Gücü,kendine sadık olması gereken erkeğe yetmez diye öteki kadına saldıranları da ben anlamıyorum.Senin derdin kocanla,sevgilinle.Elin kızıyla değil.

Ne demişler: ''Arayan belasını da bulur,mevlasını da.''

Ha her erkek aldatır mı da beni çok sinir eden bi soru.
Aldatmanın kadını erkeği yok.

Son düzenleme:

burda bu kadar doğru tespitler okumak ne kadar güzel
yazdıklarınıza aynen katılıyorum benimde bekarken çok erkek dostum arkadaşım oldu, onlar bazı şeyleri aldatmak olarak bile görmüyorlar

daha dün iş yerimde buna benzer bir konu tartıştık bir arkadaşım 2 yılık bir ilişkisi var benim erkek arkadaşım kesinlikle yapmaz dedi :) güldüm tabi bu kadar emin olma dedim biz çoğu insana yakıştıramıyoruz fakat yapıyorlar dedim
örneğin senin baban benim babam babalarımız belkide annemizi aldatmıştır ve annemiz bunun farkına vardıysa bile susmuştur sosyo ekonomik olarka yeterli olmadığı için dedim, hayır benim babam kesinlikle yapmaz o annemi çok sever dedi kimse hele helede tanıdığını sevdiği birine bunu yakıştıramıyor ama erkekler için bu böyle değil aşıkta olsa sevsede bir gecelik bir heyecandan vazgeçmiyor çoğu, bu onlar için bir sevgisizlik göstergesi değil hatta ve hatta, kendi gibi olan diğer erkeklerle bu tür konuları konuştuğunda bir övünç göstergesi oluyor, evet bunları konuşup üvündüklerini bile gördüm ben nasılda yaptım nasılda yakalanmadım o hatun nasıldı ya gibi.

her erkek aldatırmı konusuna gelince
bunun cevabını bende bilmiyorum umarım hepsi aldatmaz diyorum bir gün aldatılırsam naparım bunu düşünmek bile istemiyorum, tek dileğim aldatılsam bile bunun hiç farkına varmamak

Benim eşim asla ama asla aldatmaz demek isterdim ama yarın birgün Allah korusun buraya kocaman harflerle ALDATILLDDIIMM diye yazmakta var:)Asla büyük konuşmak istemem ama öncelikle sağlam karakteri olan ve içinde Allah korkusu olan insanın aldatacağını düşünmemm.kadın ya da erkek farketmez zira etrafımda kocasına birçift boynuzu layık gören kadınlar da gördüm malesef,ve
onların cesaretine her zaman şaşkınlıkla bakmışımdır,çünkü bana göre aldatmak gerçekten ama gerçekten çok büyük cesaret işi.Herkesin kıvırıp becerebileceği bir şey değil.
Neticeye gelecek olursak kayınvalidem bile bana "aman kocam yapmaz diye düşünme kızım,gözünüzü dört açın"dediğine göre söyleyecek pekbirşey yok galiba:)

o arkadaşta ben oluyorum
hamileyken bi görmeye başladım dogum yaptım kızım 15 aylık oldu eşim halen rüyamda aldatır
tek olmadıgıma sevindim bu arada böyle rüyaları sadece ben görüyorum sanıyordum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…