sızce tum erkekler aldatır mı??

gul77

Guru
Kayıtlı Üye
21 Ağustos 2008
555
28
318
Antalya
her zaman bunu cok merak etmısımdır arkadaslar genelde bır cok erkek aldatır ama kıme sorsanız(erkeklere) hayır ben asla aldatmam der..pekı kım aldatıyor o halde:44:
ben 7yıllık evlıyım...belkıde benı hatırlayan olur genelde esım ve kk hakkında cok konu actım...esımle bır cok sorun yasarız ama nedense bu aldatma konusunda ıcım rahat cok garıp gelıyo bana cunku ben cok kıskanc bırıyım ve cevremde gordugumden dolayı erkeklere bır guvensızılıgım var bu konuda ama gel gor benım gıbı bırı bu konuda rahatım..kendıme bıle sasırıyorumesım aslaa yapmaz demem kesınlıkle ama ıste ıcım baya rahat....
pekı sızce aldatmayan erkek var mıdır gercekten??bugun bır kez daha kendıme bu soruyu sordum ama ısın ıcınden cıkamadım...neden mı cunku bugun ogrendım kı esımın bır arkadası,kı kendısı evlı ve cocukları var,karısını aldatmıs:2:ben coook sınır oldum ve esı adına da cok uzuldum...bır kac defa tanısma fırsatımız oldu ve mutlu duryolardı yanı hıc karısını aldatacakmıs gıbı gelmezdı aklıma

erkeklerin hiçbir zaman kadınlar kadar erdemli olamayacaklarını düşünüyorum. asla yapmaz dediğim beş sene boyunca gözünü çevirip de bir başkasına bakmamış olan nişanlım beni aldattı. herhangi biriyle duygu olmadan yaşanan bir olay olsaydı aşardık belki, ama dayısının kızıyla olunca affedemedim. çok erkek dostum oldu benim. erkeklerin yapısı bizden farklı. çok severken bile (eğer yakalanmayacaklarsa) başka bir kadınla geçici heyecanlar yaşamaktan pek az gocunuyorlar. biz öyle değiliz işte. bu yüzden kadınlara daha bir hayranım. bizim için aşk da cinsellik de birdir ve aynı adamla yaşarız ama onlar içinde duygu barındırmayan cinsel deneyimler yaşamayi çok da garipsemiyor. bizim sadakat doğamızda var onlara ise öğretilmesi gereken birşey bu. her erkek aldatır mı ? hayır elbette. ama beni çok seviyordu gözümün içine bakardı çok mutluyduk neden beni aldattı bende mi bir eksik var diye soran kadın da hatayı kendinde aramamalıdır çünkü erkek eğer aldatıyorsa sevgisinin azlığından değildir, amaç sadece farklılıktır, heyecandır.. belki aldattiği kadının yüzünü adını bile hatırlamaz, hiçbir duygu yoktur içinde. yapabiliyorlar işte. kadın bunu yapmaz ama. kadın için kafasında bişeyler bitmeden gidip başka erkeğe bakmaz. geçenlerde osho'yu okuyordum, sadakatin insan icadı olduğundan dem vuruyordu, aslında hiçbirimiz tek eşli değiliz falan diyordu. kadınların karmaşık olduğunu söylerler ama ben de erkekleri daha karmaşık buluyorum.

Bence aldatan eşlerde AŞAĞILIK KOMPLEX i oluyor.Bir şekilde hala cazip oldugunu kendi kendine kanıtlamak için aldatıyor.Bazen de ADAMI para bozuyor.Nefs zor bir şey.Küçüklükten adap,terbiye görmediyse gelişmiyor.Vicdan-nefs...az olan karşı kıyıya geçiyor.Yasak olan cazip ...Yoksa Adem Havva yı dinler alır mıydı o ısırıgı:))

evde gerekli ilgiyi görmezse aldatır.
içinde varsa aldatır.
kanı bozuksa aldatır. nokta.

geçenlerde tvde izlemiştim.
kadınlar duygusallık bitince aldatabiliyormuş.
eşini sevmediği için erkek aldatmıyormuş sadece tatmin.
birde erkekler aldattığı farkedilince aldattığını anlıyormuş.

onlar bizim gibi değil maalesef.

Her konuda olduğu gibi bu konuda da genelleme yapmak tabiki yanlış olur
Aldatan da var aldatmayan da

hepsi aldatmaz tabiki böyle bir genelleme yapamayız mesela dayım kesinlikle eşini aldatmadı ama aldatıldı o ayrı nianlımla kaç yıldır birlikteyiz hiç butarz birşey geçmemiştir aramızda ama büyük konuşmamak lazım insanoğlu

her erkek aldatsaydi,evlilik kurumu denen birsey kalmazdi

kani bozuk olan aldatiyor

Geçenlerde bir arkadaşım bir şarkıdan esinlenerek birşeyler yazmış sanal ortamın birinde. Özü, fiziksel olarak aldatmasa da ruhunda neler oluyor nereden bileceğiz diye.

Gerçektende cinsellik hayvansal bir dürtü. O yüzden ben insanların doğalarında tek eşlilik olduğuna inanmıyorum. Sadece tek eşli yaşamaya şartlandırılmışız ve bunu özellikle kadınlar olarak çok iyi başarıyoruz. Kimimiz dini yönden, kimimiz kendimize saygı diyerek, kimimiz çocuğumuza saygı diyerek. Bize biçilen rolleri oynuyoruz ama doğamız asla bu değil.

Bu aynı çocukların tuz ve şekeri bilmemesi gibi birşey. Siz çocuklara tuz ve şeker vermezseniz buna ömürleri boyunca ihtiyaç duymazlar, bünyeleri istemez. Ama görerek ama sizin verdiğiniz yiyeceklerle şeker ve tuza alışırlar.

Okumuşsunuzdur bir kabile var , o kabilede bakire evlenmek ayıp sayılıyor.

Yani herşey yaşadığımız toplumun öğretileri.

Uzun uzun yazdıktan sonra kısaca cevap verecek olursam

Eğer aldatmayı ruhsal değil fiziksel olarak sordunuzsa kadın yada erkek olarak ayırt etmeksizin cesareti olan ve kaybedeceklerini önemsemeyen herkesin başka insanlarla birliktelik yaşayacağına inanıyorum. İnsanları aldatma veya çok eşlilikten tek alıkoyan şey kaybedecekleridir.

Son düzenleme:
her erkek aldatmaz . mesela benim babam . annemi çok sevdi ve asla aldatmadı buna adım gibi eminim AMA günümüz erkeği maalesef çok rahat ve aldatmaya meyiilli . buda karşılıklı birşey bence . yani kadınlarda artık rahat . erkekte sonuçta bir kadınla aldatıyor . yani aldatan erkek kadar kadında var artık . tek taraflı düşünülcek bir konu değil . eskiden olduğu gibi ölümüne sevdalar aşklar olduğunu düşünmüyorum olsa bile bir taraf hep bunu istismar ediyor . vardır tabi aldatmayan ama çok az .

kocam namus denince mangalda kül bırakmayan bir erkekti ailevi değerlere önem veren biriydi benim gözümsde bunu yapacak en son insandı ama 10 yıldan sonra aldattı maalesefayrıca çevremde o kadar çok hiç beklemediğim insanların eşlerini aldattıklarını duyuyorum ki aklım şaşıyor.bu nedenle erkeklere güvenim sıfır
bir de şunu eklemek istiyorum bazı hemcinslerimizden cidden utanıyorum hep erkekler şöyle böyle diyoruz ama bazı kadınlarında ar damarları çatlamış

aldatmak kafada başlayan bir şey bence şu erkekler ne doyumsuz.bence aldatmayan erkek yoktur.vardırda gözü açık olmayan erkek aldatmaz bence. valla ben kimseye güvenmem bu konuda abim olsun babam olsun veya eşim erkek sonuçta.öyle şeyler duydum ve gördüm ki bırak erkek lere hem cinslerime bile güvenim kalmadı!!

canını sıkmak istemem ama benim eşimde ben seni asla aldatmam, sen benden ayrılmayı sakın ha düşünme.ben sensiz yapamam derdi ilk fırsatta evliliğimizin dokuzuncu yılında tercihi yaptı ve gitti.ve dört yıldır varmış.onu tanıyan herkes o bunu yapmış olamaz, o ailesine çok düşkündü diyorlar.ama sonuç olarak aldattığı yetmiyormuş gibi bizi yüz üstü bırakıp gitti.en önemli faktörde para.çünki eşimin evlendiğimizde hiçbirşeyi yoktu.zamanla beraber çalışarak herşeyimiz oldu.mutluluğumuz hariç.
o nedenle fazla güvenme derim.he tabikide güvensiz evlilik olmaz ama sen yinede ipleri sıkı tut.

1 günlüğüne erkek olmayı çok isterdim, şu hormonların nasıl harekete geçtiğini anlamak için

Kadınım ve bu olaya da bu şekilde bakıyorum.

Erkek kadın farketmez, AŞIK adam aldatmaz. AldatAmaz.
Aşık adam bırak başka bir tene dokunmayı, sevdiğinin yanında olmadan nefes alamaz.

benimkininde aldatacagii hiç aklima gelmiyor , guven mi desem yada adini ne koysam bilmiyorum
aslinda 100% guvenmemde ama aldatacaginada ihtimal vermem garip bi çeki$kedeyim :))

gecenlerde burda bi kadin konu açmi$ti, e$i zinadan korkan bi insandin daha dogrusu haramdan ..
neyse o konuyu okuyunca e$ime dedimki sen aldatmaya ne gozle bakiyorsun dedim .. yani kadin yada erkek açisindan sordum..
kadin yaparsa or .. erkek yaparsa çapkinlik derim dedi ..
ben ondan haram gunah gibi bi kelime bekliyordum adam bamba$ka çikdi kar$ima :44:

benim onun agzini yokladigimi du$unup boyle gicik bi cumlede kurmu$ olabilir tabi giciklik olsun diye ..

Canım ben seni hatırlıyorum erkek arkadaşındı ozaman , aılesıyle görüşüyordun . görümcen ve kayınvalıdenle çok ıyı anlasıyordun sen o mu sun ? Eğer oysan çok şaşırdım çünkü çok güzel di hersey seni nasıl aldattı... Çok üzüldüm ınsallah çok daha ıyıleri çıkar karşına valla bu erkeklere hıc güven olmuyo Allah şeytana uydurmasın aminnnn

o kadınlar için geçerli canım erkekler için değil.benim kocamda beni çok sevdiğini söylüyor hatta akrabalarına akadaşlarına söz evlilikten açılınca benden çok razı olduğunu benimle çok mutlu olduğunu hep söyler ama aldattı inan bunun erkek için aşkla sevmekle ilgisi yok bi arkadaşta yazmış ortam oluşursa fırsat doğarsa aldatıyorlar maalesf. sadece inancı güçlü Allahtan korkan zinanın büyük günah olduğunu bilen öbür dünyasını düşünen erkek aldatmaz gerisine hiç güvenmiyorum maalesef

uygun ortam olduğunda kadın da erkek de aldatabilir, fakat kadının aldatmasını önleyen faktörler daha çok; bu sebeple erkekler sapıkmış ve doğuştan aldatmaya programlanmış gibi geliyor hepimize, halbuki aynı potansiyel hepimizde var, örnek vereyim kocasını sevmeyen milyonlarca kadın var ama aldatmazlar neden? çevre baskısı (aldatan kadına ne derler bilirsiniz), vajinusmus, çevrede aldatacak bir erkeğin olmaması (evden dışarı çıkmaması), günah işleme korkusu, dayak hatta ölüm korkusu bütün bunlar şunu gösteriyor ki kadın eşinden tiksinse de kolay kolay aldat(a)maz, evliliğini mutlu mesut sürdürür, ama erkek için tek baskı eşini seviyorsa onu kaybetme korkusu ve varsa inancı yüzünden günah işleme korkusudur, çevrede ona o.. damgası vurulmaz, birlikte olduğu kadın o...dur, aldatıp öldürülen erkek varmıdır sanmıyorum, maddi durumu yerinde ve işi gücü olan bir insansa da etrafta hatun bulmakta sıkıntı çekmez, yani şunu demeye getiriyorum kadın ve erkek eşit koşullarda değiller ki aldatma potansiyelini ölçemezsin, yani genetik olarak erkeklerde bulunan ve Allah vergisi bir yetenek değil bu aldatma işi, uygun ortamı yakalayınca nefsine hakim olamama meselesi,
başka bir örnek vermek gerekirse diyelimki bir toplumda kadın ve çocuk hırsızlar daha çok çünkü işsiz kadın ve çocuk daha çok, burdan kadın ve çocuklar hırsızlık yapmaya meyillidir hipotezini çıkaramam ben, toplumsal koşulların sonucudur bu

Son düzenleme:
Kaybetme korkusu her daim evliliğin 40. Yılında bile olunsa verilmeli erkeğe.bence aldatmayan eşlerimiz sevgililerimiz biden başka kadınları begenmedikleri arzulamadıklarıniçin degil bizi ve mutluluklarını kaybetmemek için aldatmıyorlar.yani nefislerine sahip çıkıyorlar.maalesef yaratılış geregi erkekler hormonlarıyla yönlendirildiğinden onlar için nefislerine sahip çıkabilmeleri en buyuk erdemdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…