- 2 Ekim 2015
- 181
- 75
- 13
- 28
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Canım sen adetinin gecikmesini bekle yanı hemen kaptırma kendini çünkü günün gecikmeden yapınca yanlış sonuç alabilirsin bi 5 gün gecikmesi lazım beklemek istemiyorsanda kan testi yaptır
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
gebelık testımı canım bu pozıtıf gorunuyoKızlar sizce testimin sonucu ne çok merak ettim
Hayırlı olsun canım pozitif hamilesin :) en kısa zamanda kan testi yaptır. Adetin geçti mi daha var mı?Kızlar sizce testimin sonucu ne çok merak ettim
Kesin hamilesin cnm kan testi yaptır yarın bnce sonucunu da yaz şimdiden hayırlı olsun darısı başımıza :)Daha 4 günüm var adet ime suphelendim de yaptım usuyordum sürekli bir de çikolata yemek istiyorum sürekli ondan yaptım
Çok sağolun inş hepimiz hamile kalırız. Ama kan testi için haftaya kadar beklemem lazım tatildeyim şu an
Çok sağolun inş hepimiz hamile kalırız. Ama kan testi için haftaya kadar beklemem lazım tatildeyim şu an
eeveeettt gözün aydın :)Eki Görüntüle 1651065 Kızlar testime bi bakarmisiniz pozitifmi benmi tanlis goruyorum acil cvp verirmisiniz bana
Çok şükürr yaa insaallah hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder allahimmeeveeettt gözün aydın :)
aminn inşallah canım :)Çok şükürr yaa insaallah hayirlisiyla kucagimiza almayida nasip eder allahimm
Aminn allahım bütün bebek isteyen anne adaylarina nasip etsinAllah hayırlı etsın
Adetten önce oluşan gebelik tutunamayabiliyor. En iyisi adet gecikmesini beklemekEki Görüntüle 1651065 Kızlar testime bi bakarmisiniz pozitifmi benmi tanlis goruyorum acil cvp verirmisiniz bana
Adet gecikmem oldu zaten 5 gun gecikme olduktan sonra yaptkm testi suan 5 haftalik bebisim :)(Adetten önce oluşan gebelik tutunamayabiliyor. En iyisi adet gecikmesini beklemek
mrb yeni üyeyim benim de sonuçlarıma bakar mısınız adet günüm yarın normalde. karnım da ara ara ağrıyor bir haftadır hasta olacakmışım gibi. normalde sadece adetin ilk günü sancım olurdu. predictor erly iki sonuç da . yanılma payı var mı