- 17 Kasım 2015
- 6
- 2
- 6
- 32
- Konu Sahibi Domestosuseviyorum
Cnm benim de byleydi hayirli olsun
teşekkür ederim sanırım bu fikre alışmak gerek :S
Allah isteyen herkese hayırlısı ile nasip etsin.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Cnm benim de byleydi hayirli olsun
canim hayırlı olsun insallah bebektir yarin sabahta bu testi tekrarla bu silikten biraz daha koyulasirsa beta yükseliyordur
bekliyoruz bol bol Allahın isimlerini zikret nekadarlik evlisin kaç yaşindasin canm
kesin hamilesin gözün aydın :)Csnim bu sabah tekrarladim 2 gun var bat aEki Görüntüle 1692456
Kesinlikle gebelik bekirtis haber bekliyoruzzCsnim bu sabah tekrarladim 2 gun var bat aEki Görüntüle 1692456
kesin hamilesin gözün aydın :)
Kesinlikle gebelik bekirtis haber bekliyoruzz
canım ilkinden daha belirgin gördüm doğrumu ? çok güzel bir duygu
Sonuç ne canım
dualarım seninle...İnş ya bu sabah yine tekrarladim daha net artık bugün dr a gideceğim ins dua et :))
Ne guzel hayirlisi olsun insallah darisi benim basima ben biraz sabirsizim erken yaptim o testi bir kac gun daha bekleyip oyle yapicm negatif ciktikca umitsizlesiyorum bazen ama eşimden Allah razi olsun umitsizlenmem icin elinden geleni yapiyor darisi benim basima insallahSağlıklı mutlu bi şekilde alırsın canım sende inşallah Bebeğini kucağına bel ağrım cok fazla belirtilerin erken olmasından dolayı inanamıyorum bi Türlü sanırım 21 günde bir adet görmemden dolayı bu kadar erken çıktı
Gözün aydın canımm bebişin geliyor allah sağlıcakla kucagina almayi nasip etsin insallahmrb yeni üyeyim benim de sonuçlarıma bakar mısınız adet günüm yarın normalde. karnım da ara ara ağrıyor bir haftadır hasta olacakmışım gibi. normalde sadece adetin ilk günü sancım olurdu. predictor erly iki sonuç da . yanılma payı var mı