- 14 Ocak 2021
- 40
- 29
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bence pozitifKızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bugün yaptığım test sonucu böyle çıktı sizce yeni olduğu için mi böyle silik çıktı ? Duâ edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2761162
Merhaba canim gorunuyor cizgi. Tup bebek mi asilamami dogal mi reglin gecikti miKızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bugün yaptığım test sonucu böyle çıktı sizce yeni olduğu için mi böyle silik çıktı ? Duâ edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2761162
Ayyy inşallah siz hamilesiniz duanız kabul olur dua eder misiniz ?Bence pozitif
Ayyy inşallah dualarınızı bekliyorumEvet pozitif tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Aslında geçen ay soğan suyu içtim adetim bitikten sonra doğal yani iki ay önce de düşük yaptım insan öyle olunca çok takıyorEvet pozitif tebrikler sağlıcakla kucağına alırsın inşallah
Cizgi ne zaman olustu? Hemen 5 10 dk icinde mi?Kızlar merhaba, aranıza yeni katıldım. Bugün yaptığım test sonucu böyle çıktı sizce yeni olduğu için mi böyle silik çıktı ? Duâ edin lütfen Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah Eki Görüntüle 2761162
Evet çizgi daha banyodayken oluştu atmamıştım ama şimdi baktım daha koyu görünüyor o kuruma çizgisi sanırımCizgi ne zaman olustu? Hemen 5 10 dk icinde mi?
Idrar damlattiginiz yerden 1 2 damla su damlatin bakalim silinecek mi?Evet çizgi daha banyodayken oluştu atmamıştım ama şimdi baktım daha koyu görünüyor o kuruma çizgisi sanırım
Ahh ben de düşük yaptım üç ay oldu duygularını çok iyi anlıyorumAslında geçen ay soğan suyu içtim adetim bitikten sonra doğal yani iki ay önce de düşük yaptım insan öyle olunca çok takıyor
Ederim canım Allah 'ın izniyle inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sende bize dua etAyyy inşallah siz hamilesiniz duanız kabul olur dua eder misiniz ?
Biraz daha silikleşti ama görebiliyorumIdrar damlattiginiz yerden 1 2 damla su damlatin bakalim silinecek mi?
Sizde inşallah bir an önce kavuşursunuz mis gibi kokusunu alırsınEderim canım Allah 'ın izniyle inşallah sağlıcakla kucağına alırsın sende bize dua et
Allah kimseye yaşatmasın çok zor bide ilk gebeliğimdiAhh ben de düşük yaptım üç ay oldu duygularını çok iyi anlıyorum
Aynı şeyi yaşamışız benim de ilkti umarım çok beklemeden sağlıkla kavusuruzAllah kimseye yaşatmasın çok zor bide ilk gebeliğimdi
İnşallah bu sefer doğrudur, geçen seferde test yaptığımda silikti aynı böyle doktora gösterdik var demişti. Allah size de nasip etsin bir an önceAynı şeyi yaşamışız benim de ilkti umarım çok beklemeden sağlıkla kavusuruz
O zaman pozitiftir hayirli olsunBiraz daha silikleşti ama görebiliyorum