Kız İsteme sizce tekrar gelirler mi ?

sızde o acık kapıyı kapatın
nasilki
Tamam o zaman soyle olmustur, aile aracinin anlatmasina guvenip sizi uyumlu bulup gormeye geldi ama sizi hic uygun bulmadi. Bunu araciya kizarak soyledi, araci o kadar mahcup oldu ki size fazla fazla ballandirarak yalan soyledi ve dogal olarak aileden olumlu ya da olumsuz hic cvp cikmadi?
aracı karşı tarafın teyzesinin kızı. ve o an fotoğraf atalım dediler ben kabul etmedim

boşver sen önüne bak benimde bu tarz bi olay geldi başıma bende ümit ediyordum tekrar gelecekler diye ama olmadı aradan 2 yıl geçti ses seda yok ben oğlanı çok beğenmiştim ama oğlan ailesine çok düşkün olduğu için hiç bana karşı istekli değildi. bende salak gibi üzülüyodum tekrar beni istiyecekler diye ama olmadı boşver gitsin emin olki oğlan isteseydi şimdiye telefonla görüşüldü sonuçta teknoloji gelişti uzaktan arama yapar oyle konusurdunz ALLAH KISMETİNİ ARTTIRSINN
cok zoruna gidiyor insanın yine siz oğlanı görmusunuz ben baştan reddedilmek o insani daha çok üzüyor birde boyle umutvermeleri

o kadar haklısınız ki...karşı taraf fotoğraf atalım telefonuna dediler ben utandim o yuzden sessiz kaldim. sanki açık kapı bırakır gibi yaptı ona çok bozuldum. bu kadar bekleme sebebim oğlanın izin durumu zor artık ne zaman gelirse o zaman geleceğiz demesindendi ve aracının uzak arkadaşım olmasi
Takılma bence artık. Aracı ayıp etmiş benim fikrim bu. Bir işe girilmiş sonu getirilmeliydi olumlu ya da olumsız. Fazla gamsız takılıyorlar hoş değil. Başka kısmetin çıkar daha iyisi cıkar karsına. Hayırlısını iste

Takılma bence artık. Aracı ayıp etmiş benim fikrim bu. Bir işe girilmiş sonu getirilmeliydi olumlu ya da olumsız. Fazla gamsız takılıyorlar hoş değil. Başka kısmetin çıkar daha iyisi cıkar karsına. Hayırlısını iste
aracı birde bisey yokmuş gibi benim doğum gününü kutladı ben onun kandilini kutladım sanirim sorun bendede var keske tavrımı belli etseydim hep zaten bu yönden kaybediyorum

aracı birde bisey yokmuş gibi benim doğum gününü kutladı ben onun kandilini kutladım sanirim sorun bendede var keske tavrımı belli etseydim hep zaten bu yönden kaybediyorum
Tavrını da belli edeceksin, durumu da açıkca soracaksın. Bu en doğal hakkın. O da olanı anlatacak. Böyle ortada bırakıyorsa ve hala aramaya devam ediyorsa ondaki de yüzsüzlük. İlk fırsatta birşeyler söylemeliydi sana

Burda kimse kimseye isine geldigi icin yorum yapmiyor; cunku sizden bir menfaatim yok. Sadece yardimci olmaya calisiyoruz
hayir rahatsız olduğunuzu dile getirdiginiz için yazdim bu beni üzen konu bana gore önemli size gore onemsizse siz görmezden gelebilirsiniz

Bir de şöyle bir şey var. Aracılar ve çocuğun ailesi beğendi sizi, hadi çocuk gelemedi. Internet cağındayız, herkeste telefon var. Kimse demediyse bile çocuk da mı demedi telefonlarimizi alıp verelim bir konuşalım, izin durumu sıkıntılı tamam da en azından bir görüntülü görüşelim. Benim izin olana kadar anlaşırsak haber verip gidelim falan?
Bunlar zor şeyler mi? Siz unutun bence bu konuyu, saçmalamışlar çünkü.

Tavrını da belli edeceksin, durumu da açıkca soracaksın. Bu en doğal hakkın. O da olanı anlatacak. Böyle ortada bırakıyorsa ve hala aramaya devam ediyorsa ondaki de yüzsüzlük. İlk fırsatta birşeyler söylemeliydi sana
tek bu konu hakkında dediği geldikten iki gün sonra seni beğendiler teyzem cok beğendi. oğlanın izin durumu sıkıntı artik ne zaman gelirse buydu cümleleri sonra bir daha konu hic acilmadi

Bir de şöyle bir şey var. Aracılar ve çocuğun ailesi beğendi sizi, hadi çocuk gelemedi. Internet cağındayız, herkeste telefon var. Kimse demediyse bile çocuk da mı demedi telefonlarimizi alıp verelim bir konuşalım, izin durumu sıkıntılı tamam da en azından bir görüntülü görüşelim. Benim izin olana kadar anlaşırsak haber verip gidelim falan?
Bunlar zor şeyler mi? Siz unutun bence bu konuyu, saçmalamışlar çünkü.
fotoğraf atalım dediler ben sessiz kaldim belki ondan mi bilmiyorum birde sosyal medyam yok benim

tek bu konu hakkında dediği geldikten iki gün sonra seni beğendiler teyzem cok beğendi. oğlanın izin durumu sıkıntı artik ne zaman gelirse buydu cümleleri sonra bir daha konu hic acilmadi
Sal gitsin ucunu bence. İsteseler bin türlü görüşme yolu vardı. Aracı seni geçiştirmiş resmen

Bana eylulde araci vasitasiyla gorucu geldi. Oglan uzman cavusmus istanbulda görev yapıyormuş. o yüzden aracı ve ailesi geldi bir gün sonra aracı aradi cok beğendiler dedi ama oğlanın izin durumu zor ne zaman gelirse o zaman geliriz artık dedi. hala ses cikmadi biz bu iki ay süreçte aracıyla kandillestik hic o konuyu açmadı. Halada gelen giden olmadi. Benim üzüldüğüm beğendik diyip sonra ses çıkmaması yoksa istekli olduğum için değil. Sizce gelirler mi ? oğlan izin alamadığı için mi ses çıkmamıştır?
Siz tanımadığınız kişinin neyini beğenip evlenmeyi düşündünüz

Siz tanımadığınız kişinin neyini beğenip evlenmeyi düşündünüz
ben zaten evleneceğim demiyorum sadece sonucun boyoe olması üzdü aracının beğendiler diyip ses çıkmaması ballandırarak anlatması e haliyle sonuçsuz kalınca baştan reddedilmek o insani üzen birde aracının tavri

X